Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tadic levert bij debuut meteen assist voor prachtig doelpunt van Kadioglu

Laatste update:

Fenerbahçe heeft hele goede zaken gedaan in de voorrondes van de Conference League. In het duel met Zimbru Chisinau, de nummer drie van de Moldavische competitie, waren de Gele Kanaries met 5-0 te sterk. Ferdi Kadioglu, Ryan Kent, Edin Dzeko, Sebastian Szymanski en Joshua King namen de doelpuntenproductie voor hun rekening.

Al na elf minuten opende Fenerbahçe de score. Dusan Tadic kapte een tegenstander uit en gaf de bal aan Kadioglu. De voormalig speler van NEC haalde vervolgens schitterend uit in de lange hoek: 1-0. Twee minuten later maakte Kent er al 2-0 van. De van Rangers FC overgekomen Engelsman kreeg de bal teruggelegd door Dzeko en rondde goed af. Vervolgens moesten de fans van de nummer twee van Turkije tot de 61e minuut wachten op de volgende treffer, die dit keer werd gemaakt door Dzeko zelf. Luttele minuten later maakte oud-Feyenoorder Szymanski er 4-0 van, wederom op aangeven van Dzeko. Hij omspeelde de keeper en rondde koeltjes af. De 5-0 kwam op naam van King, de Noorse spits schoot van buiten het zestienmetergebied via de paal raak.


Fenerbahçe - Zimbru Chisinau 5-0
11' 1-0 Ferdi Kadioglu (assist: Dusan Tadic)
13' 2-0 Ryan Kent (assist: Edin Dzeko)
61' 3-0 Edin Dzeko (assist: Mert Hakan Yandas)
63’ 4-0 Sebastian Szymanski (assist: Edin Dzeko)
88’ 5-0 Joshua King (assist: Ismail Yüksek)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je zou Szymanski maar niet kunnen overkopen, omdat dat offensief is tegen Oekrainiers. Achja, Feyenoord en Fenerbahce beide mijn teams dus niet heel erg in mijn optiek

26 juli 2023 om 22:19

Feyenoord had hem in eerste instantie nog een jaar willen huren, vandaar dat ze de koopoptie niet hebben gebruikt. De hoop was er ook totdat het management van Szymanski aangaf dat hij alleen weggaat bij verkoop. En toen is gebleken dat hij simpelweg te veel salaris eist, dat Fener wel wil betalen. Feyenoord had wel gewoon zaken willen doen met de Russen.

26 juli 2023 om 22:20

Wat is dit van rare opmerking dan?

26 juli 2023 om 22:22

Ach ja, een moreel kompas, CL en niet in de spek en bonen competitie spelen is ook wat waard

26 juli 2023 om 22:23

Offensief tegen Oekraïners? Als Feyenoord daadwerkelijk je team is dan ben je wel heel erg slecht op de hoogte van wat er gebeurd met je club zeg.

Of heb je de laatste weken onder een steen geleefd?

26 juli 2023 om 23:48

Rare opmerking van je, maar fijn voor je dat het jou allemaal niet zoveel kan schelen dat er dagelijks onschuldige burgers sterven aan de overkant van de Zwarte Zee.

27 juli 2023 om 08:28

Feyenoord kon ook gewoon simpelweg zijn salaris niet betalen. Hij wilde 2,2 miljoen netto gaan verdienen.

Hele mooie wedstrijd gezien met een mooie teamgeest! Hoop dat ze dit zo behouden tot het eind!

Jammer van gs dat ze gister gelijk speelde, thuis pakken ze het wel. Punten zijn hard nodig!

Tja, tegen de nummer 3 van Moldavië, wat kan je er over zeggen? Leuke eerste 20 minuten gezien, maar dat mag natuurlijk ook wel. Wel leuk team zo dat Fenerbahce.

Assist is wel wat veel eer voor een balletje opzij leggen die vervolgens vanuit onmogelijke positie wordt binnengeschoten.

26 juli 2023 om 22:29

Toch gaat ‘ie de boeken in als assist ;-). Wel een makkelijke, dat ben ik met je eens.

26 juli 2023 om 22:46

Ik snap dat het formeel als assist geteld wordt, maar om dit nou als wapenfeit te gebruiken in de titel van het artikel, tja... Wat een indruk heeft die Tadic gemaakt met zijn briljante assist.

26 juli 2023 om 22:49

Szymanski scoort bij debuut had ook de titel kunnen zijn ...

26 juli 2023 om 22:58

Maar Szymanski speelde niet voor Ajax😂

27 juli 2023 om 11:05

is ook zo met een vrije trap opzijleggen.
Of een corner voorslingeren.
Corners moet je inderdaad wel goed (niet slecht) nemen en je bepaalt als nemer voor - midden - achter en eventueel verder of dichter op het doel maar dat zijn zones die je bestrijkt.
Veel anders dan een actie met passeren naar een achterlijn en dan panklaar leggen om in te tikken.
Tellen allemaal als assist.
Maar zo zijn er tientallen onderwerpen waarvan statistieken dus helemaal niks zeggen.

Oke voordat gala fans het gaan zeggen, zeg ik wel dit was tegen een slechte ploeg. Oke nu ff over de spelers en het spel. Tadic stak er gwn met kop en schouders bovenuit ik verwacht veel van hem dit seizoen. Ryan Kent doet het goed zit veel dreiging in en geeft zijn assisten. Dzeko is dreigend maar mist ook wel kans dat is denk die mogen er wel in voor een Dzeko voor de rest is hij duidelijk een blijkbare aanspeel punt in de aanval en kan zoals ik zeg dreigend zijn. Ik hoop dat hij het ook waar maakt qua rendement. Szymanski speelde ook een goeie pot lekker aanwezig goed de bal veroverd mooie paasjes. En tot slot djiku man wat een verdediger ik zie hem zo de nieuwe Kim Min Jae worden van Fener dit seizoen ben benieuwd de combo Becao en Djiku. Djiku was bijna elke bal wel de baas. Al met al een mooie pot met goed spel hopelijk is dit nu eindelijk de team die ons kampioen maakt. Alleen ja Altay he hopelijk gaat die weg en komt livakovic en Mert Hakan en Irfan can Kahveci vielen voor mij gevoel vandaag door de mand ik hoor hier en daar een ruil deal met Basak ik zeg doen.

26 juli 2023 om 22:28

Niets mee te maken, FB doet wat GS gisteren ook had moeten doen, je moet zulke clubs gewoon oprollen! Jaa het was kunstgras, jaa ze zitten al midden in het seizoen, ja ze spelen thuis... allemaal excuses en dat zeg ik als GS fan! Gefeliciteerd we hebben de punten hard nodig, hoeven we iig geen voorrondes te spelen tegen ploegen uit "nietszeggende" landen waar we het constant moeilijk tegen hebben.

26 juli 2023 om 22:32

Broer ik durf bijna te wedden dat fener met Jorge Jesus en selectie van vorig jaar hier gwn gelijk had gespeeld of net gewonnen met 2-1 en dat met behulp van zo een kut penalty die word gescoord door onze “held” valencia. En geen stress Gala pakt ze thuis dat moeten ze klaar anders mag Gala gelijk stoppen met seizoen.

27 juli 2023 om 08:13

Ik weet het wel bijna zeker, te overschat die Jesus. Ik kon helaas maar 20 min kijken van de 2e helft, 3e van Moldavië of niet Fener heeft in die 20min. dat ik keek mooi voetbal neergezet! Op naar de volgende ronde!

26 juli 2023 om 23:21

Als gala fan zeg ik niks over de kwaliteit van de tegenstander, maar wel het feit dat jullie de klus binnen 1 wedstrijd hebben geklaard. Iets wat wij gisteren hebben nagelaten

26 juli 2023 om 23:56

Fenerhusi, over het algemeen ben ik het met je eens. Irfancan en Mert hadden ze allang moeten lozen. Maar man, wat is jou tekst moeilijk te lezen. Je gebruikt meerdere zinnen op 1 lijn. 🤣 Doe je dat bewust vraag ik me af.

Kan me ogen niet geloven maar we hebben eindelijk fatsoenlijke buitenspelers sinds 2015/16 (nani). Tadic MOTM. Djiku verwachtte ik niet veel van maar was overal. Dzeko vond ik eerlijk gezegd buiten zijn assists niet zo bijzonder. En tot slot Mert Hakan Yandas ik heb zelden een slechtere voetballer gezien als hem. Als ik hem zie krijg ik nog hoop dat ik het toch nog kan maken als profvoetballer

En werd gewisseld! Ajax lezen we mee? Het kan dus wel!

Mooie pot gezien maar goed tegen een Moldavische club hoor je met zulke cijfers te innen

Als Gala fan vond ik dit heerlijk om te zien. Slechte ploeg of niet fener scoort 5 maal. Dat telt en de rest niet.

Leuke start van het seizoen. Het is geweldig om te zien dat Dzeko die nog twee maanden geleden in de CL-finale stond en MVP Tadic zich nog steeds zo ontzettend kunnen opladen voor een voorronde wedstrijd tegen de nummer 3 van Moldavië. Dzeko was wel wat stroefjes, maar toch twee assists en een goaltje meegepikt. Echt twee Balkan commandanten met een ijzersterke mentaliteit. Dit zijn geen mannen die komen uitbuiken in Turkije, die willen gewoon alleen maar winnen.

Maar ook een kritische noot. Het is vandaag nog duidelijker geworden dat twee versterkingen op het middenveld noodzakelijk zijn. Mert Hakan is vgm prima voor de sfeer in het team, is met iedereen matties, maar in de 11 hoeft dat niet meer. Kent, Djiku en Szymanski vond ik een prima indruk maken maar die wil ik nog wel zien tegen wat serieuzere tegenstanders. En wat een banger van onze Ferdi!

Vorig seizoen 2e eindigen en niet eens europa league voorronde spelen.. had het niet verwacht dat turkse teams zo slecht presteren in europese wedstrijden laatste jaren

26 juli 2023 om 22:57

Traditionele top heeft het laten afweten de afgelopen jaren. Gelukkig voor ons staan ze er nu wat beter voor. Vorig seizoen zijn wij 9 plaatsen geklommen (21 naar 12). Hopelijk zetten we die lijn voort

26 juli 2023 om 22:57

Omdat we na 2 hele slechte jaren waarbij meerdere topclubs geen Europese tickets haalden, en de kleintjes die ervoor in de plaats gingen helemaal geen punten hebben weten te pakken in een vrije val belandden. Dit seizoen zal de nummer 2 wel gewoon Europa League in gaan. En als we dit seizoen weer net zoals vorig seizoen knallen gaat de nummer 2 het jaar daarna weer de voorrondes cl in… dus tja het is wat het is. Maar goed eigenlijk hoort Fener gewoon in de Europa League, we zaten vorig seizoen daar ook en haalden gemakkelijk de knockouts.

Veel Gala supporters rekenen zich rijk maar dit Fener is echt niet slecht. Dzeko en Taduc zijn weliswaar niet de jongste en kunnen niet lang meer mee, maar beiden heren zijn nog niet versleten. Het is een goed mix van jong en oud, talent en kwaliteit. Ook de verdediging lijkt goed te staan met Becao en Djiku. Alleen middenveld kan beter. Las dat ze bezig zijn met Cengiz Under. Ferdi, Altay en Cengiz als 3 Turken in de 8+3 regeling is zeker niet slecht..

Ferdi op linksback laten rotten is precies de reden dat het weer niks wordt dit jaar met Fener..

Wat een talent is dat.. en dan een of andere nobody Kent wel rechtsbuiten zetten.

Tadic speelde een goede eerste helft maar deze tegenstander is geen graadmeter.. die waren echt niveau 2e klasse zaterdag.

26 juli 2023 om 23:01

Ben het met je eens over ferdi op linksback wat ook weer zonde is voor oosterwolde die dan niet kan spelen. Maar kent heeft mij vandaag wel overtuigd. En tadic hoeft zichzelf toch helemaal niet te bewijzen? We weten allemaal wat voor geweldenaar dat is. Enige vraagteken was of hij het wel serieus zou nemen of op vakantie kwam. Maar als je zijn inzet al ziet tegen de 3e van moldavie en zijn uitspraken na de wedstrijd, dan is het wel duidelijk dat hij nog lang niet klaar is met voetbal.

26 juli 2023 om 23:03

Laten rotten? Sinds Ferdi op de back positie speelt heeft hij meer minuten gemaakt, meer belangstelling van clubs , marktwaarde is gestegen met 15 miljoen en heeft een uitnodiging ontvangen om te spelen bij het nationale elftal van Turkije en Canada (Nederland weet ik niet zeker) maar je hebt gelijk Ferdi is inderdaad aan het rotten

26 juli 2023 om 23:13

Oke misschien is linksback niet de beste oplossing voor hem, maar sinds ferdi op de back speelt is hij beter geworden en maakt meer minuten. Ik vind hem persoonlijk beter op rechtsback dan op middenveld of rechtsbuiten. Vorig jaar speelde hij af en toe op die positie leek wel een hele andere speler. Maar zelfs op linksback speelt hij gwn op de manier waar hij vorig jaar is gebleven. En wat betreft ryan kent speelt goed hoor alleen ben ik bang dat hij bankie wordt als
Cengiz komt puur vanwege die 8+3 regel

26 juli 2023 om 23:20

Ik zeg je heel eerlijk. Ik zie Ferdi liever op rechtsback, en Oosterwolde op linksback, hij heeft me positief verrast in zijn vriendschappelijke wedstrijdOsayi zou ik persoonlijk eigenlijk gewoon verkopen, we hebben ook blijkbaar Cengiz Under gekocht, en als we Mert Mulder kunnen kopen, dan is ons probleem met buitenlandse regel opgelost

Prima start van het seizoen. Altijd moeilijk inschatten waar je staat op dit moment. Desondanks zie je wel wat de plannen van de trainer zijn. Benieuwd naar Becao. Hopelijk volgende week in actie. Ondanks dat FB ieder naar 10 spelers aantrekt, heb ik dit seizoen toch wel sterk t gevoel dat ze doelgerichter de markt op gaan. Leiders, fatsoenlijke vleugelspelers… t begint ergens op te lijken.

Als je dit breedte passje al mag bestempelen als assist pffff en dan ook nog al kop voor je artikel gebruiken…

Maar Tadic was buiten deze geweldige assist vrij onzichtbaar ben benieuwd of hij echt nog iets kan toevoegen of dat het echt een aflopende zaak is

27 juli 2023 om 08:50

Chef, niet zo zuur man. Ben je Ajax of Bjk supporter? Tadic was de tweede helft inderdaad niet meer zo aanwezig als in de eerste helft, maar kom op zeg. Met een beetje scherpe Dzeko voorin had Tadic alleen al in de eerste 45 minuten +3 assists op zijn naam kunnen hebben, hou op hoor.

27 juli 2023 om 09:33

Wat een achterlijke reactie ter uitlokking. Tadic had in de eerste helft al 7 key passes. Hij had vandaag zomaar 10 assists kunnen hebben.

27 juli 2023 om 12:31

Haha ja 10 assists en 12 doelpunten… Ik heb de gehele wedstrijd gezien maar hij viel mij niet op. Behalve natuurlijk dan zijn geweldige breedte pass… bedoel assist.

Zoals ze in Turkije heel mooi zeggen, Ferdi Kadioglu hoefde hem alleen nog maar binnen te tikken.

Ik zie een discussie over Ferdi linksback etc. Broeders Ferdi/Tadic linkerkant Techniek. Kent-Osayi rechterkant speed. Hou dit maar tegen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren