Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Onder meer Tadic reageert op nieuwe post Ajax; De Ligt krijgt de meeste likes

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Ajax, dat terugdenkt aan precies vijf jaar geleden.

Op 16 april 2019 speelde Ajax een van zijn beste wedstrijden van deze eeuw. In de kwartfinale van de Champions League waren de Amsterdammers met 1-2 te sterk voor Juventus dankzij doelpunten van Donny van de Beek en Matthijs de Ligt. Cristiano Ronaldo maakte het enige doelpunt voor de ploeg uit Turijn.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Dankzij de legendarische zege plaatste Ajax zich voor de halve finale, waarin Tottenham Hotspur over twee duels uiteindelijk te sterk bleek. Op dinsdag herdenken de Amsterdammers de historische dag en op Instagram deelt de club de hoogtepunten van de wedstrijd tegen Juventus.

Duidelijk wordt dat het nog steeds speelt in de hoofden van de namen die destijds deel uitmaakten van de groep van trainer Erik ten Hag. Onder meer Dusan Tadic, Daley Blind en Matthijs de Ligt reageren onder de video van Ajax.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie tijd was dat. 5 jaar geleden alweer. Een seizoen waarin je bij de top van Europa hoorde.

Ze zijn echt van heel ver gekomen in slechts 5 jaar.

2019 was een mooi jaar in zijn algeheel




Lijkt mij dat dit als Ajacied terugzien vooral pijn moet doen. Ajax had de wereld aan haar voeten en zou ook een paar jaar een CL-waardige ploeg zijn die soms aanschuurde tegen de top, maar wat is het als een kaartenhuis ineengestort zeg. En het einde is nog niet in zicht, lijkt het. Het geld is verkwanselt, De (technische) staff ineengestort en de laatste topspelers uit die tijd (tadic en Blind) vertrokken toch enigszins via de achterdeur. Ik ben Psv'er, maar genoot stiekem toch best van die CL campagne van Ajax (en stiekem ook van de manier waarop ze uitgeschakeld werden, sorry ). De Eredivisie voelt een stukje leger zonder een Ajax dat bovenin meedoet, zonder een functionerende top 3 (momenteel zijn het alleen wij en Feyenoord die een hoog niveau halen). Ik hoop dat Ajax er weer bovenop komt.



Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren