Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dusan Tadic schiet vanaf ruim 40 meter raak en helpt Fenerbahçe aan zege

Laatste update:

Fenerbahçe heeft woensdagavond in eigen huis afgerekend met Adana Demirspor: 4-2. De mooiste treffer van de avond kwam op naam van Dusan Tadic, die in de zeventigste minuut vanaf ruim veertig meter doel trof. Nummer twee Fenerbahçe blijft door de overwinning in het spoor van koploper Galatasaray, terwijl Demirspor naar plek elf zakt.

Bijzonderheden:


De thuisploeg kwam na ruim een kwartier spelen op voorsprong dankzij Alexander Djiku. De Ghanees stond bij de tweede paal op de goede plek om de kopbal van Mert Müldür, die een corner verlengde, binnen te schieten: 1-0. Heel lang kon Fenerbahçe echter niet genieten van die voorsprong, daar Demirspor al na acht minuten weer langszij kwam.

Er ging een grove fout van keeper Irfan Can Egribayat vooraf aan die tegentreffer. De doelman van de thuisploeg schoof de bal zo in de voeten van Mario Balotelli, die vervolgens in een vrijwel leeg doel binnen kon schuiven en zijn ploeg op gelijke hoogte bracht: 1-1. Edin Dzeko zou kort na rust orde op zaken stellen.

Het was Irfan Can Kahveci die attent reageerde op een mislukte uittrap van Demirspor-doelman Vedat Karakus, die nota bene in de rust was ingevallen. Kahveci gooide razendsnel in en kon Dzeko daardoor richting het vijandelijke doel sturen. De aanvalsleider kapte vervolgens naar zijn linkerbeen alvorens hij in de verre hoek raak schoot: 2-1.

De mooiste treffer van de avond kwam op naam van Tadic. De ex-Ajacied onderschepte de bal ter hoogte van de middellijn en schoot daarna vanaf ruim veertig meter raak, aangezien Karakus veel te ver van zijn doel stond. Yusuf Barasi nam tien minuten voor tijd de aansluitingstreffer voor zijn rekening, maar een gelijkmaker zat er niet meer in voor Demirspor. Sterker nog, Fenerbahçe breidde de voorsprong dankzij Serdar Dursun nog uit naar 4-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed gespeeld en verdiend gewonnen. Zonder invloed van externen.
Hup naar de volgende wedstrijd!

Wat mis ik deze leider en zijn karakter in het huidige ‘Ajax’.

Lekkere overwinning! Mooi doelpunt Tadic.

Btw die Siiiuuu van Serdar Dursun kan echt niet!

3 april 2024 om 22:25

Nee jou team dreigt de hele tff bij elkaar om kampioen te worden.

3 april 2024 om 22:56

Jou team dreigt al 4 x in 6 jaar tijd om uit de competitie te stappen omdat zij geen kampioen kunnen worden.

Wedstrijd vol met keepersblunders. Fener was overduidelijk de bovenliggende partij. Mooi van de Fenerfans ook om Irfancan te steunen na zijn blunder.Jammer dat de schwalbe van Serdar Dursun beloond wordt en daarna scoort hij nog nota bene hahaha!En even een serieuze vraag: Een doorgebroken speler neerhalen is toch direct rood? Binnen de 16 is het een penalty en weet ik dat er soms geel wordt gegeven omdat je anders een ploeg dubbel straft. Was wel een dubieus moment.

Fenerbahce lekker druk gezet voor 90 minuten. Ook prachtig hoe ons publiek Irfan´s naam massaal ging roepen, nadat hij een jammere blunder had gemaakt.

Oosterwolde speelt gewoon mee na zijn kickboxgala. Bizar!

3 april 2024 om 21:44

Ik snap dit ook niet, hoe is er geen aanklacht tegen deze man ingediend?

3 april 2024 om 21:58

De Nederlanders die in Spanje bekend staan als kopschoppers hebben allen straffen van 12 tot 30 maanden gekregen, Jayden word de week erna beloond met een basisplaats voor hetzelfde incident, welkom in de corrupte Turkse competitie, Fener is ook de enige die niet roept om het ontslag van TFF terwijl vele voorzitters dat wel roepen, ben je nu nog verrast?

4 april 2024 om 00:22

Wat kan ik me enorm irriteren aan jou week in week uit. Je ziet toch ook wel dat jou club en Fener het hele seizoen al geholpen worden door de tff. Icardi die 3 wedstrijden geschorst moest worden maar 1 krijgt. Mertens die week in week uit op de enkels staat van zijn tegenstanders en nooit gestraft wordt. Alleen gisteren al had hıj 2 keer geel moeten ontvangen. Accepteer gewoon dat beide clubs in de zadel geholpen worden. Maar jullie blijven maar iedereen week klagen.

4 april 2024 om 00:28

Fener is vanaf dag 1 al tegen de TFF. Jullie waren de ene week tegen de tff en mhk en de andere week steunen jullie ze.

4 april 2024 om 02:57

Fenerbahce is de enige club van de grote vier die geen officiële verzoeken heeft ingediend voor het aftreden van het huidige TFF bestuur. De FB aanhang moet eerst de woorden en de daarop volgende daden van Ali Koc eens bestuderen voordat jullie jezelf ten schande zetten in de menigte.

4 april 2024 om 03:01

Dus jij vergelijkt een obsceen gebaar (icardi) met een gewelddadige handeling van een publiekelijk (dus maatschappelijk meer verantwoordelijk)bekend persoon jegens een burger??? Volgens mij gaat er iets niet goed in die bovenkamer van je. Oosterwolde kwam van een meter of 15/20 terug rennen naar een overmeesterde burger om hem een rotschop op zijn schedel uit de delen. Hoe kan je in godsnaam zo iets vergelijken met een hand vol kloten???

4 april 2024 om 12:56

Jij weet ook heel goed dat ik de daad niet vergelijk. Alleen doe je je wss dom voor. Het gaat er om dat beide clubs het hele seizoen al het voordeel van de twijfel krijgen. Soms zelfs meer dan dat. Denk je echt dat als gs tijdens een uitwedstrijd aangevallen zou zijn door zulke zieke gasten dat Abdülkerim en co zou vluchten? İk zou als Fener supporters gs steunen met wat ze aangedaan is. Want een supporters hoort nooit maar dan ook nooit het veld op te rennen om een speler aan te vallen. De toeschouwers die klappen kregen stonden op het veld en verdienden veel meer dan ze ontvingen.

4 april 2024 om 14:39

Je ene uitspraak is nog dommer dan de ander, met alle respect. Je geeft een dat beide ploegen het voordeel van de twijfel krijgen. Mbt spelsituaties is dat een feit, maar dat je dan geweld aan het verheerlijken bent door te zeggen dat de supporters meer verdienden dan ze hebben ontvangen is te ziek voor woorden. Supporters aka betrokkene zoals jij zijn dus het probleem van het Turkse voetbal. Waarom is geweld überhaupt een oplossing? Neemt niet weg dat deze supporters absoluut niet het veld op hadden moeten gaan.

Aanhakend op je “als” zou ik graag hebben gezien dat Abdulkerim en co terecht zouden moeten staan bij vrouwe Justitia. Dit had eveneens gemoeten met de spelers die strafbare feiten hebben gepleegd. Iedereen maakt MHY belachelijk, maar heeft wel het beste gedaan. Want hem kan je bijvoorbeeld niet beschuldigen van wettelijk strafbare feiten. Dus als “de commandant” het kan waarom dan niet “zijn soldaten”?

Goede wedstrijd gezien van Fener. Mooi van de fans dat ze Irfan Can hebben gesteund terwijl ik hem voor de tv vierkant zat uit te schelden hehe. Zajc en Krunic hebben me ook positief verrast! De 1 wedstrijd schorsing van Irfan Can en Oosterwolde zijn gewoon voor de buhne, na het bezwaar zullen we teruggedraaid worden.

En over de Super Cup, met de U19 spelen slaat nergens op. Speel met je normale spelers of ga helemaal niet ipv dat we aan onze kleinkinderen de hele sensa moeten uitleggen waarom we met 10-0 hebben verloren.

3 punten en door!

Dik verdiende overwinning. Complimenten aan de scheidsrechter, vrijwel foutloos gefloten. Alleen vooraf 4-2 had hij niet moeten fluiten. Serdar Dursun liet zich vallen. Verder leuke pot gekeken, mooie goals en full support van de supporters.

Op naar de volgende finale. Of dat zondag tegen Gala is weet ik niet, maar ik heb vernomen dat de U19 gaat spelen. Wat mij betreft gewoon aanvaardbaar. Het gaat hier om de superbeker. Deze cup is een vriendschappelijke wedstrijd vooraf het seizoen. Dat Gala er niet mee akkoord gaat en Fener hiermee benadeeld in Europa is juist oliedom. Succes in Europa is leidend voor de topclubs Fener, Gala en Besiktas. Dit seizoen begon Fener in de 2e voorronde van de Conference league. Is toch bizar? De kampioen van het volgende seizoen mag meteen instromen in de Champions League, dat komt dus onder andere omdat er is gepresteerd in Europa. Nou kijk maar wat je (Gala en zn fans) doet met deze feiten.
Bij de KNVB houden ze hier ook rekening mee bijvoorbeeld .

Olympiakos is belangrijker dan die vriendschappelijke wedstrijd die je eigenlijk in Augustus 2023 moest spelen. Maar nu midden in het meest kritische moment moet gaan spelen. Aju veel plezier met de winst Gala. Eventuele Kampioenschappen in Europa en Turkije zijn gewoon urgenter dan de superbeker.

4 april 2024 om 01:41

Laat het voor jullie ineens maar een vriendschapelijke wedstrijd zijn kerel!
Ik snap dat Fener de wedstrijd graag zou willen verzetten ivm de drukke programma, maar ten eerste is de Finale al een keer eerder toen in Saudi arabie verzet en nu gaat dat echt niet nog een keer gebeuren, jullie moeten niet voor eigen rechter gaan spelen maar gewoon als mannen op het veld die wedstrijd spelen ipv de u19 jongens op het veld te zetten wat denken jullie wat dat gaat doen met die boys als ze zondag met ruime cijfers van het veld af gaan? Schandalige besslissing en ook een rare tekst van jou hier

Belangrijke 3 punten vandaag. Tadic prachtig gescoord. Op naar de volgende competitie wedstrijd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren