Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dusan Tadic wordt geraakt door voorwerp uit publiek en gaat naar de grond

Laatste update:

Het duel tussen Trabzonspor en Fenerbahçe in de Süper Lig verloopt zeer onrustig. Fans van Trabzonspor zijn zeer ontevreden over het spel dat hun ploeg op de mat legt en zij gooien bekers, vuurwerk en voorwerpen het veld op. Onder meer Dusan Tadic werd in de 55ste speelminuut geraakt door een voorwerp uit het publiek.

Na iets minder dan een uur spelen keek Trabzonspor in eigen huis al aan tegen een 0-2 achterstand. Fenerbahçe opende de score na een klein kwartier spelen. Tadic legde af op Fred, die de bal met een heerlijke streep in de verre kruising voor de 0-1 zorgde.

De Braziliaan maakte in de blessuretijd van de eerste helft zijn tweede en weer was Tadic de man van de assist. De Serviër speelde strak in op Fred, die van dichtbij voor de 0-2 tekende.

De onvrede werd zeker vanaf de tweede helft geuit door de supporters. Het regende voortdurend volle bekers, terwijl vanaf de zestigste minuut ook vuurwerk op het veld werd gegooid. Ook werd de dienstdoende grensrechter het doelwit van een vuurwerkbom.

Trabzonspor-doelman Ugurcan Çakir zag onder meer hoe Tadic geraakt werd, wanneer hij naar zijn eigen supporters schreeuwde om te vragen om kalmte. Het spel lag enkele minuten stil, maar het duel werd niet gestaakt.

Na ruim een uur spelen bracht Trabzonspor de spanning terug in de wedstrijd via Enis Bardhi. De Noord-Macedoniër krulde een vrije trap prachtig in de korte kruising: 1-2.

De belangen zijn groot bij de verhitte strijd, want Trabzonspor heeft de punten hard nodig om derde te blijven. Tegelijkertijd wil nummer twee Fenerbahçe in het spoor van Galatasaray blijven.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De bekers scheerde langs hem. Hij werd degelijk niet geraakt. Dat valt wel te zeggen tegenover Ismail Kartal.

Dader voor straf vijf thuiswedstrijden van Feyenoord laten kijken en duidelijk maken dat die netten en palen de toekomst zijn als je niet je beker in de hand kan houden.

17 maart 2024 om 20:51

Netten zijn symptoombestrijding en zullen in genoeg landen disproportioneel werken.
Hoevaak worden er nou harde voorwerpen op het veld gegooid en in welke landen is dat nou zo? Turkse en Nederlandse competitie is een groot verschil.
Populistisch gebrabbel van jou.

Ik zat deze wedstrijd te kijken maar jonge jonge wat een chaos daar zeg. Als de Turkse bond niet hard ingrijpt, word dit de normaalste zaak in Turkije. Naast Tadic en de trainer, was elke bal die in een hoek van het veld kwam chaos, een mogelijkheid om met voorwerpen te gooien dit kan toch niet. Dit moet afgestraft worden en keihard ook.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren