Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Szczesny: ‘Voelde alsof mijn hart ging ontploffen en dat ik doodging’

Laatste update:

Wojciech Szczesny heeft in een interview met Sport BILD teruggeblikt op een flink schrikmoment in april tijdens het Europa League-duel met Sporting Portugal. De 33-jarige doelman moest kort voor rust het veld verlaten, nadat hij aanvoelde dat het niet goed ging met zijn hart. Szczesny had moeite met ademhalen, was in tranen, maar van hartfalen bleek uiteindelijk geen sprake.

Szczesny kreeg in de kwartfinale van de Europa League plots last van hevige pijn aan zijn borst. "Het was eng”, vertelt de Poolse sluitpost. “Ik dacht echt dat ik doodging. Nadat ik de bal naar de verdediger had gespeeld, voelde het alsof mijn hart ging ontploffen. Ik zei tegen Arkadiusz Milik dat ik geblesseerd was, maar de spelers van Sporting namen al een hoekschop. De pijn was verschrikkelijk."

De steek in Szczesny’s borst ontstond uit het niets. De doelman gelooft dat het ‘waarschijnlijk door rug- of wervelkolomproblemen’ kwam. De 74-voudig international hield er uiteindelijk geen blijvende schade aan over. Zeven dagen later maakte hij zijn rentree onder de lat bij Juve, dat over twee duels met 2-1 te sterk was voor Sporting.

Szczesny kwam tijdens de halve finale van de Europa League ook in actie voor Juventus tegen de uiteindelijke winnaar Sevilla. In de Serie A stond hij vervolgens bij zeven van de negen resterende duels aan de aftrap. De ervaren doelman, die in 2017 van Arsenal naar de Oude Dame verhuisde, beschikt in Turijn nog over een contract tot medio 2025.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blijf natuurlijk een eng iets waar je als persoon geen controle over hebt. Gelukkig dat het geen ernstige gevolgen heeft gehad tot nu toe. Maar het zag er niet heel fraai uit toen het gebeurde.

Lijkt me frustrerend om zoiets mee te maken en dan achteraf na alle controles nog steeds te moeten gissen naar de oorzaak.

Denk wel dat het belangrijk is om ondanks een corner van de tegenoartij of de situatie om gewoon om hulp te roepen en te gaan liggen. Nu was het niets maar voor het zelfde geld was het wel ernstig en maakt hij zich druk om een corner.

29 juni 2023 om 12:41

Dat is ook frustrerend en helaas werkt de medische wereld zo in NL. Zeg helaas ervaring mee. Had het er onlangs nog met twee EH artsen over. Zij bevestigden dat beeld. Als het niet kip en klaar duidelijk is dan wordt je in NL met een vage diagnose (iets dat waarschijnlijk lijkt of iets heel breeds) met een kluitje het riet in gestuurd. On: Boeiend die corner. Ga liggen man. Gezondheid boven alles.

Ik heb het zelfde gehad, althans soort zelfde gevoel en uitkomst; als je dan in het ziekenhuis komt, kunnen ze niets vinden.. de pijn verdween uiteindelijk door flinke dosis morfine en bleef na uitwerking weg. Maar tis niet fijn om mee te maken en omdat ze niets concreets vinden ben je bang dat het terugkeert. Inmiddels 10 jaar geleden en gelukkig niet teruggekomen *klopt af*

29 juni 2023 om 12:19

Ik ook! Bij mij was het een borstspierontsteking, maar je gaat er meteen vanuit dat het je hart is. Af en toe nog wel eens last van, maar niets ernstig gelukkig.

29 juni 2023 om 12:20

Wat heftig Mauro hopen dat je gezond blijft en nog lang actief op deze site❤️🖤!

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren