Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geweldige redding Szczesny levert Juventus punt op in gelijkspel tegen Atalanta

Laatste update:

Juventus heeft met 0-0 gelijkgespeeld tegen Atalanta Bergamo. In Bergamo wisten beide ploegen nauwelijks kansen te creëren. Dankzij het doelpuntloze gelijkspel blijft Juventus vierde en Atalanta vijfde. Fiorentina speelt zondagavond om 20:45 uur tegen Cagliari. Bij een overwinning van Fiorentina gaat die club nog over Atalanta heen.

Atalanta begon met Nederlanders Teun Koopmeiners en Marten de Roon in de basis. Hans Hateboer en Mitchel Bakker namen bij de thuisploeg plaats op de bank. Bij Juventus begon Dean Huijsen als reserve. In een eerste helft met weinig kansen deed de eerste grote kans van de wedstrijd zich na dertien minuten voor. Davide Zappacosta kreeg in het zestienmetergebied van Juventus twee schietkansen. De eerste kans werd geblokt en in tweede instantie schoot hij de bal met links net naast de paal.

Vlak na rust liet Juventus zich pas zien. Federico Chiesa vuurde de bal van een afstandje op Atalanta-doelman Juan Musso af, die de poging knap wist te keren. Verder had Atalanta ook in de tweede helft veelal de bal, maar echt grote kansen wist de thuisploeg niet te creëren. Na iets meer zeventig minuten spelen leek Atalanta op voorsprong te komen. Luis Muriel knalde een vrije trap net buiten het strafschopgebied hard op doel, maar Wojciech Szczesny kreeg zijn hand er tegenaan en tikte de bal op spectaculaire wijze tegen de lat.

In de slotfase drong de ploeg van Gian Piero Gasperini wel aan op een treffer, maar het mocht niet baten. De Italiaanse oefenmeester bracht na 85 minuten spelen Bakker nog binnen de lijnen, maar ook hij wist geen doorbraak te forceren. Koopmeiners was nog wel dicht bij een treffer. Een schot van Muriel werd door Szczesny losgelaten, waarna Koopmeiners in de rebound wederom op de Poolse doelman stuitte.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb deze wedstrijd niet gezien. Helaas.!

Vraagje aan de Juventus supporters, ligt het aan mij of is de verdediging sinds de stop van de legendes een puntje geworden? Danilo is al niet zo jong meer alleen Bremer is geen 30+.

Hoe staat de toekomst van Juventus ervoor? Als ik de selectie zo bekijk wordt ik er een beetje huiverig voor.

1 oktober 2023 om 20:04

Wees blij dat je deze wedstrijd niet heb gezien.. je hebt letterlijk op een vrije trap na niets gemist..

1 oktober 2023 om 20:15

De toekomst in Italie ziet er goed uit, in Europa niet mits een gelukje. Nu is het door het missen van CL weer een jaartje overleven want we konden niets investeren in de selectie. Het is gewoon een periode waar we door moeten. Maar met onze next gen investeringen zullen we wel de vruchten plukken op termijn in Italie. In Europa zal de Premier League alleen maar verder weglopen.

Jimmmm zal wel denken daar komt die weer maar het is gewoon om te huilen met allegri. Je speelt geen europees en dan leg je dit spel op de mat vandaag, volgens mij 1 keer op goal geschoten beschamend gewoon! Zoals ik in het begin van het seizoen zei, zolang allegri blijft bij juve krijgen we deze wedstrijden te zien en geen prijzen!!!

1 oktober 2023 om 20:23

Daar komt die weer hahaha. Het was verre van aangenaam om te kijken. Het blijft moeilijk zonder een creatieve speler en met deze mentale zwakke ploeg. Maar uw argument van geen Europees spelen is ook niet echt relevant. Je gaat niet beter spelen daardoor, wel kunt ge punten inhalen op teams die wel Europees spelen maar niet nu. Ze hebben er nog maar ene gespeeld. Maar goed we kunnen ook De Zerbi halen. Mooi voetbal maar af en toe een klets van 6-1 is voor vele fans interessanter.

1 oktober 2023 om 20:33

Bedoel meer te zeggen dat je deze week geen europees hoeft te spelen dus zou je toch wat meer gas kunnen geven buiten het feit dat je niet beter speelt kun je wel meer geven..

2 oktober 2023 om 01:17

Dus een team dat volgende week Europees speelt geeft minder gas? Denk dat ze wel alles hebben gegeven, maar op moment is alleen Chiesa van de ploeg tegen Atalanta iets van kwaliteit.

Redding en dus de vrije trap van Muriel was enige leuke aan deze wedstrijd. Man wat een telleurstellend pot. Ik dacht 2 gelijkwaardige ploegen, spelen geen Europees, hebben de punten nodig om in spoor de blijven van de clubs uit Milaan, dat wordt een leuke wedstrijd! Maar nee, vooral juve was teleurstellend dat vaak niet eens meer dan 2x een bal kon over passen. Allegri heeft meer over om niet te verliezen dan om te winnen wat nu resulteert in een gat van 4 punten tot de top 2 (14 om 18 voor de clubs uit Milaan) juve krijgt sws pittig schema met de derby (Torino is redelijk sterk dit seizoen) en AC Milan komende weken

1 oktober 2023 om 23:39

Juventus staat maar 4 punten achter op Inter en Milan, dat is over de rest van het seizoen bijna niets. Ik heb Juventus nu twee keer zien spelen dit seizoen en het was inderdaad niet best, maar ik ga ze zeker niet afschrijven, zit voldoende kwaliteit in die selectie.

2 oktober 2023 om 01:19

Juve gaat niet voor de scudetto. We gaan proberen bij te benen en voor de top 4 gaan en als we in februari zien dat we nog meekunnen dan vechten we ervoor.

2 oktober 2023 om 09:15

Hoeft ook niet, een CL ticket is de belangrijkste prijs tegenwoordig. Scudetto is een leuke bonus.

Toch pijnlijk hoor dat Juventus zo hard is afgevallen. 6 jaar geleden nog een CL finale en nu naar erbarmelijke straat momenteel. Het helpt ook niet echt mee dat ze weer terug zijn gegaan naar Allegri. Ik vind het echt belachelijk saai en traag hoe Juventus speelt.

2 oktober 2023 om 01:21

Paratici en Covid, de 2 schuldigen. Heropbouwen kost tijd, zeker als je dan nog eens onterecht wordt teruggezet in de rangschikking en de CL inkomsten mist.

Juve fans en andere Serie A fans zullen snappen wat ik bedoel, andere dag, zelfde Juve.

Eerste wedstrijd tegen Udinese dacht ik nog even, Max is veranderd, het is een wonder, Juve begon aanvallend en sterk en met passie maar nee hoor, het voetbal oogt traag, saai al hielp het niet mee dat we geen echte spits hadden die een bal vast kon houden en het middenveld kon aansluiten maar zelfs met een Vlahovic of Milik was het denk niet veel beter geweest, het is hopen op een De Zerbi, Zidane of toch weer Conte!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren