Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus verslaat Sporting Portugal op avond met vervelende bijsmaak

Laatste update:

Juventus heeft in de eerste kwartfinale van de Europa League een nipte overwinning geboekt op Sporting Portugal: 1-0. Het enige doelpunt kwam op naam van Federico Gatti, in een duel dat vooral herinnerd zal worden vanwege het uitvallen van Wojciech Szczesny, die vlak voor rust voelde dat het niet goed ging met zijn hart. Tegelijkertijd speelden Bayer Leverkusen en Union St Gilloise gelijk in Duitsland: 1-1. Volgende week donderdag om 21.00 uur volgen de returns.

Juventus – Sporting Portugal 1-0
Juventus, met voormalig Eredivisionisten Filip Kostic en Arkadiusz Milik in de basis, kreeg de eerste kans van de wedstrijd. Na twaalf minuten poogde Federico Chiesa de 1-0 binnen te krullen, maar doelman Antonio Adán bracht redding. In de fase daarna was het vooral Sporting, waar Jeremiah St. Juste op de rechtsbackpositie stond, dat gevaarlijk was. Zo bracht Szczesny redding op pogingen van Sebastián Coates en Pedro Gonçalves en kon Gleison Bremer ternauwernood een doelpunt van Nuno Santos voorkomen. De eerste helft kende een vervelend einde: eerst moest Szczesny zich laten vervangen nadat hij aanvoelde dat het niet goed ging met zijn hart, even later verliet ook St. Juste in tranen het veld met een blessure.

Mattia Perin, vervanger van Szczesny, liet zich aan het begin van de tweede helft meteen zien door redding te brengen op een poging van Gonçalves. Twintig minuten voor tijd was het aan de andere kant van het veld wél raak: een kopbal van Dusan Vlahovic werd nog van de lijn gehaald, maar in de reboudn was Gatti er als de kippen bij om de 1-0 binnen te tikken. Sporting was vervolgens niet meer in staat een gelijkmaker te produceren.

Bayer Leverkusen - Union St Gilloise 1-1
In de gelijk opgaande eerste helft was Union, met Bart Verbruggen en PSV-huurling Yorbe Vertessen, het dichtst bij de openingstreffer. De inzet van Ismaël Kandouss belandde echter op de lat. In de tweede helft wisten de bezoekers alsnog te scoren, toen Victor Boniface de bal in de verre hoek plaatste. Leverkusen, waar Mitchel Bakker en Jeremie Frimpong het hele duel meespeelden, kreeg vervolgens genoeg kansen op de 1-1, en tien minuten voor tijd was het raak. Florian Wirtz besloot vanaf de rand van het strafschopgebied uit te halen en deed dat met succes. Daar zou het bij blijven, waardoor alles nog mogelijk is voor beide teams.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En hiermee zijn de 2 cl tickets definitief binnen!

Wat maakt Juve het zichzelf toch onnodig lastig. Waarom toch altijd zo defensief en de ander het spel laten maken. We komen hier echt goed weg, maar in Lissabon moet het toch stukken beter. Blij dat Tek niets ernstigs heeft. Zag er naar uit. Edit: weet niet of er nog een topic voor komt, maar wat speelt Fiorentina goed in de conference league. Die blijven maar knallen. Zouden zomaar eens de cup kunnen winnen.

13 april 2023 om 23:21

Fiorentina de Conference League, Juventus de Europa League en Napoli de Champions League?

13 april 2023 om 23:29

Haha dromen mag. Zou geweldig zijn.

Bedankt voor het extra CL ticket voor het NL voetbal 🥳🍻

Wedstrijd niet gezien verder dus kan geen inhoudelijke mening geven 😂

Leverkusen in Europa. Het blijft een catadtrofe. Feyenoord heeft een hele goede kans om de finale te halen.

15 april 2023 om 13:36

De hoger geplaatste Berlijn had ook al met 3-0 verliezen van Union SG

Voglens mij keept Verbruggen bij Anderlecht en niet bij Union.

13 april 2023 om 23:11

Inderdaad. Echt heel slecht...

💪🇬🇧 Szczesny had palpitations. A check was carried out immediately after the change at the stadium medical center (ECG). Everything ok

Dat is dan ook meteen het beste nieuws van de avond. Juve maakt het zichzelf ook weer erg moeilijk. En Perin, Man van de match

Altijd dat defensieve in het spel van Juve, met de selectie dat we hebben kunnen we toch echt wel beter. We maken het ons zo lastig. Ondanks winnen we wel en moeten we vol aan de bak in Lissabon. Dan moet het echt beter gaan, anders zie ik het triest in. Jammer dat we Pogba pas zeer laat zagen, hopelijk krijgt en kan hij meer minuten maken. Mooi voor Gatti die zijn eerste voor Juve maakt!

Verder opgelucht dat Tek ok is, dat zag er even echt niet goed uit.

Sporting was veel beter. Thuis winnen ze zeker van Juventus.

13 april 2023 om 23:22

Ondanks dat Juve heel slecht speelde en sporting het spel liet maken, was sporting alsnog niet beter. Als Juventus even gas geeft, winnen ze met twee vingers in de neus van die matige Portugezen

13 april 2023 om 23:38

Haha jij hebt het niet zo met het Portugese voetbal he. Laarst ook al met Benfica. Al hebben ze allemaal verloren tegen de Italiaanse clubs dus ergens zal je wel gelijk hebben.

14 april 2023 om 07:37

In dit geval, als de persoon hierboven de wedstrijd had gezien. Dan kan je concluderen dat sporting inderdaad niet zo goed is. 2 gevaarlijke kansen aan het einde omdat juve achteruit loopt. Maar voor de rest alleen maar afstand schoten. Als juve had aangezet hadden ze 2 a 3-0 gewonnen. Echt zonde, nu ga je nog uit spelen waar je weet dat het lastig wordt met hun publiek.

14 april 2023 om 09:37

Coates in de 16 nog een grote kans, Pedro Goncalves in de korte hoek en daarna een geplaatste bal van diezelfde speler die wonderlijk gekeept wordt. Was gewoon 70 minuten lang billen knijpen voor Juve. Heb je zelf wel gekeken ?

13 april 2023 om 23:36

Ha ha, er zeker van zijn dat je thuis gaat winnen van een Italiaanse ploeg.
Dan heb je de afgelopen 50 jaar geen voetbal gezien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren