Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Doelman Szczesny grijpt in tranen naar borst en wordt onmiddellijk gewisseld

Laatste update:

Wojciech Szczesny heeft zich tijdens het Europa League-duel met Sporting Portugal kort voor rust moeten laten vervangen, nadat hij aanvoelde dat het niet goed ging met zijn hart. De 32-jarige doelman verliet in tranen het veld, waarna Mattia Perin hem verving. Volgens de laatste berichten zou de Poolse doelman een steek in zijn borst hebben gevoeld. Niet veel later moest ook Jeremiah St. Juste, verdediger van Sporting, het veld verlaten.

Szczesny vroeg meteen om hulp, waarna werd besloten om hem te wisselen. Hij kon zelfstandig het veld verlaten, maar moest wel getroost worden door ploeggenoten. De exacte oorzaak van de steek die de goalie voelde is vooralsnog niet bekend. Enkele minuten later verliet ook St. Juste in tranen het veld, nadat hij geblesseerd was geraakt. Ook de verdediger wist het veld zelfstandig te verlaten. Niet veel later gingen beide teams rusten, met de brilstand nog op het bord.

Update Juventus
Tijdens de tweede helft van de wedstrijd liet Juventus via Twitter weten dat het na de eerste controle goed gaat met Szczesny.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren