Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Steun voor Koeman: ‘Hij is niet de enige verantwoordelijke voor de situatie’

Laatste update:

Rivaldo vindt dat Ronald Koeman meer krediet verdient. De trainer van Barcelona staat dankzij tegenvallende resultaten al maanden onder druk, maar volgens de Braziliaanse clublegende mag Koeman niet als enige bekritiseerd worden voor de teleurstellende prestaties. Verschillende oud-spelers gaven de Nederlander recent een trap na, terwijl voorzitter Joan Laporta juist openlijk zijn steun voor de trainer uitsprak.

"Barcelona gaat door een moeilijke periode, maar ik denk nog steeds dat de club spelers heeft die goed genoeg zijn om beter te presteren en de huidige situatie om te draaien”, vertelt Rivaldo aan Betfair. “Sommige van die spelers klaagden eerder over hun gebrek aan kansen in de hoofdmacht.” Volgens de oud-spits hebben zij nu de kans om te bewijzen waarom ze het vertrouwen van de club verdienen.

In de ogen van Rivaldo verdient Koeman meer krediet. “Deze spelers moeten in moeilijke tijden opstaan. We kunnen niet alleen de manager blijven bekritiseren. Hij is niet de enige die verantwoordelijk is voor de situatie.” De steun van Rivaldo, die in 235 wedstrijden voor Barça goed was voor 130 treffers, komt voor de Nederlandse oefenmeester meer dan gelegen. In de Champions League leed Barcelona zware nederlagen tegen Bayern München (0-3) en Benfica (3-0). Afgelopen weekend gingen de Catalanen in LaLiga bovendien met 2-0 onderuit op bezoek bij Atlético Madrid, waardoor de druk op Koeman alleen maar meer toenam.

In de afgelopen weken deelden ex-spelers als Luis Suárez en Miralem Pjanic een sneer uit richting de Nederlander. Ook de Spaanse pers gaf de trainer na tegenvallende resultaten veelvuldig een veeg uit de pan. Opvallend genoeg kreeg Koeman van voorzitter Laporta in aanloop naar het duel met Atlético Madrid wel publiekelijk steun. “Hij verdient een marge van vertrouwen, vooral omdat hij een barcelonista is”, verklaarde Laporta. “Ik waardeer het ontzettend dat hij in een bijzonder moeilijke tijd naar Barcelona is gekomen. Hij heeft er nog alle vertrouwen in. Na mijn gesprek met Koeman zie ik dat hij nog steeds in deze selectie gelooft, vooral vanaf het moment dat de nu geblesseerde spelers er weer bij zijn. Koeman heeft een contract en ik hoop dat we weer snel gaan winnen en goed gaan spelen. Ik weet zeker dat hij daar alles aan gaat doen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je Busquets bij Spanje ziet spelen en Busquets bij Barcelona ziet spelen, dan zie je direct het verschil in tactisch vermogen tussen Luis Enrique wat een echte trainer is en Ronald Koeman die spelers lijkt op te stellen en zonder opdracht lijkt mee te geven het veld op. Dan zie je dat ze niet weten wat ze moeten doen. Als Barcelona 20 miljoen euro (wat eigenlijk niets is in het hedendaags voetbal) uit wil geven op de winter transfermarkt, kun je die 20 mil beter uitgeven om Koeman weer naar Nederland te sturen.

8 oktober 2021 om 18:03

Ik denk dat het meer te maken heeft dat Busquets bij Barca veel minder goede spelers om zich heen heeft staan.

8 oktober 2021 om 18:10

@Ouwes ik heb juist het idee dat busquets veel beter speelt zonder Frenkie ze lopen elkaar gewoon steeds in de weg

8 oktober 2021 om 18:11



Ik denk dat allebei de vliegers hier opgaan: Enrique meer inzicht dan Koeman, al is dat maar heel beperkt, en Spanje heeft een betere groep dan Barcelona.

8 oktober 2021 om 18:12

Het probleem is dat je maar 1 frenkie of Busquets nodig hebt. Ze zijn beiden niet creatief genoeg op de 8 positie, maar geweldig op 6, zo mis je de creativiteit om aanvallen op te zetten. Het is nu alleen passen passen en nog eens passen

8 oktober 2021 om 18:48



Frenkie werd daar al eens gebruikt op positie van Busi, dat was geen daverende succes toen.... frenkie heef geen inzicht van Busi die van te voren al ziet waar de bal naartoe moet gaan en het spel vloeiend laat lopen.

8 oktober 2021 om 18:38

ALs je graag commentaar geeft doe het dan op een juiste manier en met voetbalkennis. Helaas is niet iedere trainer hetzelfde en helaas is niet elk team hetzelfde. Je kunt Barcelona van Koeman niet vergelijken met Spanje van Enrique die hebben beide gehele andere spelers.. Barcelona moet het helaas zonder sterren doen vanwege de miskleunen van de laatste jaren. Ook een Busquets bij een willekeurig lager team met mindere spelers zal geheel anders uit de verf komen zoals jij stelt en dat slaat ook totaal nergens op. Verschil van mening mag en kan en moet er zijn maar zet het wel in het juiste perspectief dan met gelijkwaardige personen naast je..

8 oktober 2021 om 19:19

Je mag van Busquets toch verwachten dat ie altijd een goed niveau haalt? Ongeacht wel of geen opdrachten, onzin natuurlijk dat Koeman geen opdrachten geeft.

Van de trainer eisen dat hij een zelfde soort resultaten behaalt als de voorgangers terwijl hij een half miljard minder te besteden heeft aan spelers qua salaris en transfers. Succes. Ik zou als club eerst een naar jezelf kijken wat er allemaal fout gegaan is. Als je nu serieus denkt te concurreren met andere clubs waar veel maar dan ook echt veel meer geld te besteden is dan heb je een bord voor je kop.



Vraag me echt af wat koeman met busquets eet, bij spanje speelt busquets altijd Briljant, bij barca speelt ie net alsof die op zijn retour zit Enrique wat een trainer is dat zeg die moedigt zijn team wel altijd aan en geeft opdrachten aan de spelers wat ze moeten doen, Koeman moet gewoon zijn koffers pakken en wegwezen komt altijd wel met zijn domme excuses. heb ook gelezen dat barca 20 miljoen heeft om in de winter een aankoop te doen met dat geld kan je koeman beter ontslaan

Wel raar dar barca in de winter 20mil uit kan geven als je hoort hoeveel ze sommige clubs nog moeten betalen voor spelers die ze jaren geleden hebben gehaald. Laat ze dat eerst betalen. Zo kom je nooit van je schuld af

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren