Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spelers van Bournemouth vrezen 'spin the wheel': 'Begin nu al te zweten'

Laatste update:

Bij Bournemouth hebben ze een aparte manier om de discipline aan te halen. Als een van de clubregels wordt overtreden, kan een voetballer ervoor kiezen om een boete te betalen of via en draaiend rad een alternatieve straf te ondergaan. "Als ik er nu aan denk, begin ik al te zweten", vertelt Sylvain Distin zaterdag aan diverse Britse media.

De voetballer die bijvoorbeeld te laat is gekomen, moet aan een rad draaien. Als het rad tot stilstand is gekomen, wordt duidelijk wat voor straf hij moet ondergaan: spin the wheel. "Het is weliswaar leuk, maar het is voor een voetballer ook een uitdaging waar je amper mee te maken krijgt", zo geeft de verdediger aan. "Je moet bijvoorbeeld dansen voor je ploeggenoten of goocheltruuks doen. Ik ga ze niet allemaal opnoemen."

"Het zijn er honderden", zo verzekert Distin, die weet dat het nota bene de spelers zijn die andere ploeggenoten verlinken. "Je maakt een foto en verstuurt het. We weten niet wie de foto's maken, maar we hebben wel een à twee spelers op het oog. Maar goed, het is goed voor de teambuilding." Bournemouth staat momenteel vijftiende in de Premier League, met acht punten uit evenveel wedstrijden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Op zich een leuke manier, waarop spelers toch gestraft kunnen worden. Of het zal werken is een tweede, maar goed...

17 oktober 2015 om 16:39

Idd, lijkt eerder dat ze dit gewoon leuk vinden. Ff een dansje doen en ik kan morgen weer te laat komen.

17 oktober 2015 om 16:45

Dit zal bij sporadische kleine dingetjes gebruikt worden, als iemand er een standaard iets van gaat maken, zullen ze toch andere maatregelen nemen. Daarnaast is dansen 1 voorbeeld. Auto wassen van de medespelers of trainer stond er ook op dacht ik, daar gaat jopie voor 75k per week toch niet aan beginnen elke dag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren