Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spelers Tottenham willen maar één naam voor de groep en zochten al contact

Laatste update:

Als het aan de spelers van Tottenham Hotspur ligt, wordt Mauricio Pochettino de nieuwe manager. De Argentijn moet als opvolger dienen van Antonio Conte, die over een aflopend contract beschikt en niet lijkt te willen verlengen. Volgens Sky Sports is de roep om Pochettino dusdanig groot dat enkele selectiespelers en stafleden zelfs al telefonisch contact hebben gezocht. Andere kandidaten zijn Roberto De Zerbi, Luis Enrique, Thomas Tuchel, Marco Silva en Thomas Frank.

Het gonst al tijden van de geruchten inzake de toekomst van Conte bij Tottenham. Er heerst een groeiend geloof dat de Italiaan, die zijn contract over een paar maanden ziet aflopen, voor het einde van het seizoen zal vertrekken. Conte, die zaterdagmiddag gewoon op de bank zal zitten bij the Spurs in de thuiswedstrijd tegen Nottingham Forest, gaf vrijdag tijdens de persconferentie te kennen na dit seizoen na te willen denken over zijn toekomst bij de club.

Ervaren spelers hunkeren volgens Sky Sports echter naar de dappere en vooruitstrevende speelstijl die sinds het vertrek van Pochettino in 2019 nooit is teruggekeerd. Ook zijn zij van mening dat de ontwikkeling van spelers stagneert. Sportief directeur Daniel Levy weigert mee te gaan in de emotie, al staat vast dat de clubleiding een lijst met kandidaten klaar heeft liggen voor het geval Conte vertrekt. De naam van Pochettino prijkt ook op die lijst, net als die van De Zerbi. De manager van Brighton and Hove Albion is een gewild target.

Enrique (werkloos), Tuchel (werkloos), Silva (Fulham) en Frank (Brentford) zouden eveneens op de radar staan. Belangrijke schakel bij het bepalen van de kandidaten is directeur Fabio Paratici, maar juist zijn positie is dubieus. Paratici kan een wereldwijde schorsing tegemoet zien van dertig maanden als onderdeel van het valse boekhoudschandaal van Juventus. De Italiaan werd in 2010 door Andrea Agnelli aangesteld als hoofd technische zaken en sportief directeur. In 2021 vertrok hij en ging hij aan de slag bij Tottenham.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Poch zal volgens mij de boot afhouden en hoopt op de baan bij Madrid volgend seizoen. Ik hoop daarentegen dat ie ja zegt en een duur contract tekent zodat ie deze zomer geen optie is bij Madrid.

11 maart 2023 om 13:15

Wie zie jij graag komen dan mocht Ancelotti vertrekken?

13 maart 2023 om 07:45

Ik weet wel zeker dat pochettino dit niet gaat doen.

Peter Bosz lijkt me wel wat voor Tottenham. Leuk voetbal voor de verandering, maar wel traditiegetrouw niks winnen. Zie hem graag komen.

11 maart 2023 om 13:34

Met deze selectie valt er toch ook niet veel te winnen? Bosz werkt vaker bij dat soort clubs waar je net niks mee kan winnen, op Ajax (1 jaar), Maccabi Tel Aviv (1 jaar) en Heracles (KKD toen) na. Als je voor de lange termijn gaat kan het prima werken, maar dan moeten er wel betere spelers bij komen.

Die Levy en het bestuur zijn zelf gewoon het grote probleem. Tottenham gaat amper vooruit op die periode van Pochettino na. En ook daar hebben ze geen prijs weten te winnen. Het wordt tijd dat ze daar is stoppen met het halen van middelmatige en/of oude spelers zoals Lenglet, Richarlison, Emerson Royal etc. En ook houden ze te lang vast aan beperkte spelers zoals Sanchez, Dier, Sessegnon, Moura etc. Er moet een keer een duidelijk beleid komen die ook een visie heeft. Ze hebben coaches zoals Mourinho en Conte gehad dan moet je toch wel afvragen of het bestuur is naar zichzelf mag gaan kijken...

11 maart 2023 om 13:07

De meeste clubs met een eigenaar willen enkel winst maken. Liever een enorme winst en stabiel, dan een oke winst en progressie. Ik vind het erg jammer dat dit soort geintjes bij veel mooie clubs worden uitgehaald.
Over het transferbeleid van Spurs moet ik zeggen dat ze ook niet veel geluk hebben met de spelers die ze halen.

11 maart 2023 om 13:40

Dat klopt zeker maar dan moet er gewoon meer geinvesteerd worden in de scouts. Je kan niet elke keer met spelers komen die nooit uitgroeien tot echt wereldtoppers. Teveel fouten door de jaren heen. En dan halen ze ook nog middelmaat zoals Danjuma, Richarlison en Lenglet. Dit soort spelers maken Tottenham nooit sterker. Is inderdaad ook jammer met die eigenaren ja.

11 maart 2023 om 14:04

Richarlison en lenglet werden toch wel met open armen ontvangen want het was broodnodige kwaliteit in de breedte. Nu is het middelmaat.

11 maart 2023 om 15:54

Danjuma is denk ik wel echt een goede toevoeging voor de PL. Ik ben echt wel fan van hem, hij heeft het overal echt wel laten zien. Enkel wel blessuregevoelig, wat ten koste ging van de prijzen. Bij NEC was hij goed, Brugge liet hij het zien, Bmouth geblesseerd en dat seizoen geblesseerd, 2de seizoen promotie net misgelopen door zijn afwezigheid door blessure en bij Villarreal heeft hij het ook goed gedaan. Ik denk dat Danjuma tijd nodig heeft, hij is zeker een goede stand-in voor Kane, maarja daar is Richarlison ook voor.

Dat eerste jaar bij Bmouth was met zijn aanwezigheid denk ik ook niet genoeg geweest voor handhaving btw.

11 maart 2023 om 17:31

Dier en Moura, het beste voorbeeld van belabberd beleid. Het zijn net niet spelers en ze blijven ook hangen bij de club. Selecteer een keer door en verfris de boel. Durf te investeren in grote talenten in combinatie met ervaring. En nee niet een Dier of Moura als ervaring maar spelers met PL-ervaring die nog niet 32 of ouder zijn. Types als Trossard; bewezen in de PL en prima speler.

Ergens sluit ik niet uit dat Tottenham Hotspur Conte ontslaat en dit seizoen dan afmaakt met een interim trainer, en dan misschien bij iemand als Slot uitkomt. Hij wordt dan (nog) niet genoemd bij Tottenham, maar toch zie ik Tottenham wel bij Slot uitkomen als namen als Enrique, Pochettino en Tuchel niet willen of niet haalbaar zijn.

Marco Silva vind ik een prima trainer, maar denk dat hij dan ongeveer hetzelfde mee zal maken als Nuno. Silva speelt wel wat aanvallender, maar denk dat hij net wat mist om Tottenham goed te laten presteren. Frank en de Zerbi vind ik beide hele goede trainers, een beetje vergelijkbaar qua speelstijl en coaching als Slot en vooral van de Zerbi ben ik altijd wel fan geweest.

Heeft jarenlang heel goed werk verricht bij Sassuolo en doet nu hetzelfde bij Brighton & Hove Albion. Overigens sluit ik ook niet uit dat Chelsea zich na dit seizoen zal melden voor Slot, net als misschien Liverpool. Voor Slot en Feyenoord is het denk ik beter als Slot na dit seizoen nog 1 of 2 jaar bij Feyenoord blijft, want dan heeft hij ook kans om nog wat prijzen te pakken en in Europees verband nog meer te presteren en dan heeft hij ook wat 'bagage', maar aan de andere kant zal je ook heel sterk in je schoenen moeten staan om clubs als Tottenham Hotspur, Chelsea en Liverpool af te wijzen.

Bij deze clubs is het nu (een beetje) chaotisch, maar dat was het ook bij Feyenoord toen Slot daar begon. En als hij net als bij Feyenoord de ruimte krijgt, dan kan het in het buitenland ook lukken voor hem en zie hem ook wel slagen als hij na dit seizoen vertrekt. Zou ik als Ajacied niet erg vinden .

Dan krijgen de meeste pannenkoeken zeker weer een kans ja daaaag. Dier, Sanchez etc. Die er al zaten toen Poch er nog was haha oprotten leuk dat je hem wilt maar jullie gaan hem niet zien 😂

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren