Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Speler van het Jaar-verkiezing kent verrassende winnaar in Bulgarije

Laatste update:

Vladislav Stoyanov is uitgeroepen tot Bulgaars Speler van het Jaar van 2014. De 27-jarige doelman van Ludogorets Razgrad hield ploeggenoot Svetoslav Dyakov en Dimitar Berbatov achter zich. De aanvaller van AS Monaco, Berbatov dus, won de prijs vier keer en in 2010 voor het laatst.

/

Tienvoudig international Stoyanov is de eerste keeper sinds Nikolay Mihaylov (ex-FC Twente) in 2011 die zich een jaar lang de beste voetballer van Bulgarije mag noemen. Hij stopte in de eerste thuiswedstrijd ooit van Ludogorets in de Champions League, in oktober 2014, nog een strafschop van Cristiano Ronaldo in het duel met Real Madrid (1-2).

“Ik wil iedereen bedanken die op mij gestemd heeft. Ik had nooit durven dromen dat ik voor deze award genomineerd zou worden, laat staan dat ik hem zou winnen. Ik wil iedereen ontzettend bedanken, net als mijn familie en vriendin”, vertelde Stoyanov op het voetbalgala. Hij keept sinds januari 2013 voor Ludogorets en kwam eerder uit voor onder meer Sheriff Tiraspol in Moldavië.

/

Misidjan
Virgil Misidjan heeft zijn contract bij Ludogorets, waar hij dus ploeggenoot is van Stoyanov, met drie seizoenen verlengd. De 21-jarige aanvaller ligt nu tot de zomer van 2018 vast bij de club uit het noordoosten van Bulgarije. Vura kwam in de zomer van 2013 over van Willem II en speelde 75 wedstrijden voor Ludogorets, waarin hij vijftien keer scoorde. De club gaat nu proberen om ook spits Roman Bezjak langer aan zich te binden. De 25-jarige Sloveen heeft een aflopende verbintenis bij de huidige nummer twee van de A Grupa.

Zou jij ook op Vladislav Stoyanov hebben gestemd?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gefeliciteerd.

Ik hou er van als keepers lekker een prijs winnen. Want het is altijd de spelers die prijzen pakken.

17 februari 2015 om 20:18

Best logisch, staan ook meer spelers in het veld dan keepers en zijn keeper prestaties moeilijk te vergelijken met spelers.

hoezo verrassend? Ludogorets heeft mede door hem een cl ticket gehaald, dus gun ik het hem wel, alleen Berbatov is een betere voetballer, maar is te oud.

17 februari 2015 om 20:19

Georgiev, Ivanova, Dimitarov???? Allemaal klasbakken en een wereldseizoen achter de rug..

17 februari 2015 om 23:23

Ludogorets heeft niet door stoyanov de CL gehaald maar door een verdediger die 2 penalty's hield tijdens de penaltyreeks tegen steaua bukarest

vind het wel knap dat berbatov en michailov tegelijk speler van het jaar 2010 werden
ik ken de speler niet, enige bulgaren die ik ken zijn zo uit mijn hoofd michailov en berbatov en manolev

17 februari 2015 om 20:23

En Manolevje dan?

17 februari 2015 om 20:42

haha ja wat stom. Kwam der even niet op maar die ken ik ook wel

17 februari 2015 om 20:25

en manolev?

17 februari 2015 om 20:42

vergeten, ja je hebt gelijk

17 februari 2015 om 22:33

Wie niet? Topper was dat

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren