Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Sommige clubmensen willen dat we de Champions League mislopen’

Laatste update:

Everton is een serieuze kanshebber om op de vierde plaats in de Premier League te eindigen. De ploeg van manager Roberto Martinez heeft slechts één punt achterstand op nummer vier Arsenal en heeft bovendien een wedstrijd minder gespeeld. Everton speelt op de een na laatste speeldag tegen Manchester City, een concurrent van stadsgenoot Liverpool in de strijd om de landstitel.

Liverpool maakt meer dan ooit een serieuze kans op de landstitel, al heeft Manchester City minder verliespunten. “We hebben het er met enkele mensen van de club over gehad”, vertelt verdediger Sylvain Distin dinsdag in gesprek met diverse Britse media. “En we vroegen ons openlijk af: “Wat als we van Manchester City moeten winnen om in de Champions League te komen, maar Liverpool daardoor het landskampioenschap kan vieren?”

“Het grappige is dat sommige mensen liever willen dat we de Champions League mislopen, zolang Liverpool maar niet kampioen wordt. Waanzin!”, stelt Distin. Liverpool verzamelde 74 punten uit 33 competitieduels en heeft daarmee een voorsprong van twee punten op Chelsea. Manchester City staat op 70 punten, maar moet nog twee ontmoetingen inhalen.

Denk jij dat Everton bij de eerste vier eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Zelfde als een paar jaar terug met Twente - Feyenoord.
De haat naar de aartsrivaal is groter dan de clubliefde.

8 april 2014 om 09:19

Andere situatie daar het voor Feyenoord slechts ging om 5e of 4e worden en allebei de plekken Europees opleverde.

Daarnaast wilde iedere Feyenoorder in het seizoen 2010/2011 gewoon winnen van PSV terwijl ze op dat moment nog een grote concurrent van Ajax waren voor het kampioenschap. Puur voor de eer van de club.

Bij Everton zou het betekenen dat ze liever vCL mislopen dan dat Liverpool kampioen wordt. Bizarre denkwijze van die fans.

8 april 2014 om 09:24

Nou lijkt me niet, aangezien heel het Uitvak aan het juichen was toen Feyenoord op achterstand kwam.
In een normale situatie ben je altijd voor je eigen club en wil je altijd winnen. Het is gewoon jammer dat sommige mensen daar te hersenloos voor zijn.

8 april 2014 om 09:21

Dat kun je niet los van mekaar zien. De clubliefde is zo enorm aanwezig en daardoor ook de haat naar de aartsrivaal, in dit geval dus ajax. Feyenoord kon op dat moment echter niets meer bereiken, dus leek het logisch. In dit geval denk ik dat Everton die wedstrijd echt niet zomaar laat llopen, al zal City wellicht sowieso een maatje te groot zijn.

8 april 2014 om 17:19

Dat kun je zeker los van elkaar zien; ik ben zeer fanatiek Ajax supporter maar ernstige haat tegen Feyenoord? Nee, snap dat dat iets historisch is maar van haat is bij mij geen sprake

8 april 2014 om 09:30

Ikhad het arsenal echt gegunt dit seizoen maarjaa...

Arsenal word gewoon vierde, dus the bluenoses rekenen zich te vroeg rijk
Nutteloze discussie.

8 april 2014 om 09:14

Kan je wel zo makkelijk zeggen maar Everton heeft Arsenal wel laatst afgedroogd.
Denk dat je Everton niet moet onderschatten!

8 april 2014 om 09:16

Onderschat niemand, maar zij hebben veel moeilijker programma

8 april 2014 om 09:20

Daar komt ook nog bij dat Arsenal gewend is met de druk om te gaan en dit voor Everton nieuw is. We zullen zien hoe ze er mee om zullen gaan, maar ik denk inderdaad ook dat er niet meer dan een vijfde plaats in zit. Dit is overigens al een geweldige prestatie.

8 april 2014 om 09:38

Arsenal laat juist al jaren zien niet met druk om te kunnen gaan. Choken op de beslissende momenten.

8 april 2014 om 09:50

Je hebt inderdaad gelijk dat Arsenal de laatste jaren in de grote wedstrijden het niet kan waar maken. Daarentegen is Arsenal de laatste 16 jaar in de top 4 geëindigd. De staf en de spelers hebben ervaring met spelen voor een champions league deelname. Ook al heeft Arsenal de laatste jaren niets gewonnen, ze hebben in de competitie toch heel constant gepresteerd. Everton heeft deze ervaring nog niet en heeft de afgelopen jaren in de laatste paar wedstrijden nergens om gespeeld. Het zal voor Everton een uitdaging zijn om in de laatste wedstrijden tegen clubs als Manchester City en Manchester United de punten eruit te slepen en de vraag is of ze er wel mentaal op voorbereid zijn. Aan het begin van het seizoen had ik niet veel verwacht met het aannemen van een coach die gedegradeerd was, dus dat we überhaupt meedoen om een Europees ticket vind ik al geweldig

8 april 2014 om 10:28

Met dit waardeloze team wordt Arsenal echt geen 4e. Leuk dat ze van de kleintjes weten te winnen, maar in de toppers zijn ze iedere keer finaal van de mat gespeeld.

8 april 2014 om 16:49

Everton wint hun wedstrijden makkelijker dan Arsenal. Arsenal is hopeloos uit vorm en ik zie ze meer punten verspelen. Everton haalt top 4.

Dan heb je meer haat jegens Liverpool, dan liefde voor je eigen club.

In Nederland zien we dit soort taferelen echter ook. Het blijft vreemd.

8 april 2014 om 09:46

@hen_nie
gelukkig hebben wij daar geen last van.. iets met wzawzdb.
Gewoon naar je eigen cluppie kijken en met je eigen club proberen alles te winnen. Dan boeit het niet wat de rivalen doen.

Dan ben je pas zielig bezig! Gewoon gaan voor die championsleuge!

Goed verwoord door Distin, want het is inderdaad waanzin. Ik zie Liverpool ook liever niet kampioen worden, maar de eigen prestaties zijn toch van veel groter belang. Dit zal wel een kleine groep zijn die alleen komt opdagen als Everton tegen grote teams spelen en verder geen belang hechten aan de ontwikkeling van de club.

8 april 2014 om 11:41

Inderdaad vreemd dat men dit denkt. Ik hoor en lees veel bij de Liverpool aanhang dat ze het geweldig voor de stad zouden vinden als Everton CL zou spelen.

8 april 2014 om 12:59

Wat mij juist opvalt is dat het merendeel van de supporters het elkaar gewoon gunt. Er is zeker rivaliteit, maar een gezonde rivaliteit. Ik denk niet dat er veel Everton supporters zijn die Liverpool het kampioenschap niet gunnen en andersom niet veel Liverpool supporters die Everton de 4e plek niet gunnen.

één ding is zeker. Hoewel er altijd strijd geleverd wordt en er zeker grote rivaliteit is, is er bij de meesten geen sprake van haat.

Everton heeft een sterke, uitgebalanceerde ploeg en doet niet veel onder voor Arsenal momenteel. Zeker als de Gunners zoveel geblesseerden hebben, of spelers uit vorm. Zou het leuk vinden als Everton de CL haalt, ik zou het alleen jammer vinden als dat ten koste gaat van Arsenal. Ik zou er overigens geen moeite mee hebben als Chelsea een jaartje geen CL zou spelen, wat vind ik die Mourinho toch vervelend. Maar goed, Chelsea is wel zeker en heeft zelfs nog een grote kans om kampioen te worden.

city wint gwn die 2 inhaal wedstrijden en de rest niks spannends meer

8 april 2014 om 09:28

Die mogen ze ook winnen. Zolang ze zondag maar verliezen.

8 april 2014 om 09:53

en de rest*** dus zondag gaan ze zeker niet verliezen loool

8 april 2014 om 11:02

Dat gaan we zondag zien. Belooft wat te gaan worden!

Everton is de meest voetballende ploeg op dit moment. Wat ze afgelopen zondag tegen Arsenal lieten zien was echt goed. De wil is meer dan 100 procent aanwezig en ze vechten voor elke bal. Daar waar arsenal het liet afweten pakten zij het op. Ik zie het liever niet gebeuren maar ik zou er ook niet van opkijken als ze Arsenal van de 4e plek stoten.

Everton:

Sunderland uit
Crystal Palace thuis
Manchester United thuis
Southampton uit
Manchester City thuis
Hull City uit

Arsenal:

Wigan Athletic (neutraal FA Cup)
West Ham United thuis
Hull City uit
Newcastle United thuis
West Bromwich Albion thuis
Norwich City uit
(FA cup finale)

Uit de wedstrijden van Everton zie ik toch wel 2 á 3 zeer lastige wedstrijden.
Arsenal zou ze allemaal moeten winnen.
Arsenal kan dus zeker nog 4e worden, wel zijn we nu zeer afhankelijk van Everton.

8 april 2014 om 09:39

Het wordt heel moeilijk voor everton tegen de 2 clubs uit manchester en uit naar southampton.

8 april 2014 om 09:57

Ja, die wedstrijden bedoel ik ook met de 2 á 3 zeer lastige wedstrijden. Tegen City zie ik ze verliezen en die andere 2 wedstrijden zullen van de vorm van de dag afhangen. Southampton mist overigens wel Jay Rodriguez... Het belooft spannend te worden. Echter had ik gehoopt op kampioensspanning en niet op spanning om de 4e plek voor ons.

8 april 2014 om 10:12

tja arsenal is gewoon niet goed in topwedstrijden en daar moeten ze aan werken dan hebben ze wel volgend jaar een kans op de titel.

Arsenal heeft geen topwedstrijden meer dus ik denk dat ze wel 4e worden.

Tja de haat bij de Evertonians ligt nogal heel diep. Ben tijdje geleden weer geweest en sprak ook met een Die Hard Evertonian en ook hij haatte Liverpool zo extreem erg. Maar om nou te zeggen dat je CL mis wilt lopen zodat het rode gedeelte geen kampioen wordt gaat iets te ver.
Kijk hoeveel geld dat op levert als je de voorronde CL doorkomt.
Maar als wij "LFC" gewoon onze 5 resterende wedstrijden winnen is de titel binnen.
Spanning die mij soms te veel wordt.
Als ik al denk aan de wedstrijd van zondag trek ik het al bijna niet meer, haha

8 april 2014 om 10:14

Denk om je hart, het zou zonde zijn als je daardoor geen kampioenschap kan zien.

Oh bitterness, bitterness
The only thing the blues possess,
I thank the lord that I’ve been blessed,
With none of the blueshite bitterness….

8 april 2014 om 10:22

bitterness, vanwege die keer dat ze kampioen werden in 87, en English clubs Europa noet inmochten. Dat zit ze nog dwars ja.

8 april 2014 om 10:25

Jij doet of je er boven staat, maar bitterheid of jaloezie ten opzichte van de 'betere' club is een algemeen gevolg van een rivaal die beter presteert. Zo is Feyenoord bitter ten opzichte van Ajax, maar ken ik ook Liverpool fans die tot dit seizoen bitter waren tegenover Manchester United. Er zijn veel fans van Liverpool die wijzen op de haat van Everton, maar de mindere haat van Liverpool komt alleen maar doordat ze vaak winnen van Everton en weinig oorzaak tot haat zien.

8 april 2014 om 10:43

Oh nee, maakt mij niet uit. Wedstrijden tegen Everton en United zijn juist de mooiste. Helemaal als Liverpool wint.

8 april 2014 om 13:33

Dan maak jij wel een aardig mooi seizoen mee denk ik

Zonde dat de haat voor een andere club soms nog groter kan zijn dan de liefde voor je eigen club

Denk dat Arsenal ook gewoon 4e wordt. Mocht Everton 4e worden, dan zou dat echt drama zijn. Voor Arsenal een énorme klap, aangezien je dan minder interessant bent voor eventuele versterkingen. Voor Everton zou dat een stap omhoog zijn, om misschien te bouwen aan een team dat over een tijdje mee kan doen voor de titel.
Maar we moeten ook niet gaan overdrijven. Everton is in topvorm en mensen doen al alsof ze in de Cl meekunnen. Ze spelen niet altijd zo goed en ze zullen het in de Cl niet ver schoppen. Arsenal heeft veel meer kwaliteit, maar is gewoon in een diep trieste vorm, maar nog altijd een topclub.

Als Everton deze vorm vasthoudt, zie ik ze trouwens ook geen punten meer verspelen.. Southampton speelt nergens meer om, United is sws niet sterk dit jaar en mocht Liverpool wat punten verspelen, dan is City van tevoren al kampioen. Daarbij speelt Everton ook nog thuis..

8 april 2014 om 14:44

Je hebt helemaal gelijk. Ik vind ook dat ze te afhankelijk van lukaku zijn

8 april 2014 om 18:59

Nee dat vind ik niet echt, maar denk dat als hij weg is, dat ze wel zeker een probleem hebben. De hele ploeg speelt nu gewoon zeer sterk, met name Barkley. Dadelijk zakken ze wel weer terug naar hun 'normale' niveau. Hopelijk is dit snel.

Inderdaad Waanzin. Wat zou het toch mooi zijn als Everton de Champions League haalt. Het wordt nog lastig zat met het resterende programma.

Als Everton tegen die tijd al verzekerd is van de 4e plek, dan zullen ze city denk ik wel laten winnen. Maar als dit nog niet zo is, dan zou ik toch echt liever voor die 4e plek gaan. Je bent toch gek als fan als je ploeg liever een jaar lang Europa League ziet voetballen en Liverpool geen kampioen ziet worden, dan dat je je eigen club in de CL kan bewonderen, waar ze dan zeker ook kans hebben om door te gaan met de huidige vorm en selectie.

Een beetje onzinnig, CL levert ontzettend veel geld op. Dat wil je als club niet mislopen, met dat geld zou je het je aartsrivaal wel eens wat lastiger kunnen maken. EL levert namelijk niet zoveel op, met CL kun je weer enkele goede spelers binnenhalen.

Arsenal heeft een makkelijker programma en zal daarom ook wel 4e worden, Everton rekent zich wat te vroeg rijk. Ze wel 2 a 3 zware tegenstanders verslaan, willen ze in aanmerking komen voor de 4e plek.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren