Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot kiest voor ‘Champions League-variant’; Ivanusec kind van de rekening

Laatste update:

Arne Slot heeft de opstelling van Feyenoord voor het duel met Lazio bekendgemaakt. Mats Wieffer keert na licht blessureleed terug in de basis. Omdat Slot ook Ramiz Zerrouki aan de aftrap laat verschijnen, is Luka Ivanusec het kind van de rekening. Het duel in Stadio Olimpico begint om 21:00 uur en is te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Justin Bijlow staat onder de lat bij de Rotterdammers. De verdediging wordt gevormd door Bart Nieuwkoop, Lutsharel Geertruida, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman. Op het middenveld kiest Slot voor de ‘Champions League-variant’, met Wieffer en Zerrouki achter nummer 10 Quinten Timber. Calvin Stengs schuift door naar de rechtsbuitenpositie; Igor Paixão staat op links. Santiago Gimenez is de spits.

Lazio werd twee weken geleden overlopen in De Kuip en kon buiten een benutte strafschop van Pedro bijzonder weinig uitrichten (3-1). Lazio bezet de derde plaats in Groep E en om zichzelf een serieuze mogelijkheid op overwintering in de Champions League te verschaffen, moet er gewonnen worden.

I Biancocelesti verloren afgelopen weekend van Bologna (1-0) en kwamen daarmee op de tiende plaats in de Serie A terecht. Een teleurstellend seizoen voor de nummer twee van vorig jaar. “Vorig seizoen gingen we in Italië het beste om met onze mogelijkheden”, verklaarde Sarri maandag. “Op dit moment staan we op de achttiende plaats van de ranglijst als je alleen kijkt naar hoeveel kansen we benutten. We moeten dus scherper gaan afronden.”

Feyenoord is afgereisd naar Rome in de wetenschap dat een zege in de Italiaanse hoofdstad de Rotterdammers op de drempel van kwalificatie brengt. Maandag maakte Slot op de persconferentie bekend dat Wieffer weer van de partij is, net als aanvoerder Gernot Trauner. Wel liet Slot al weten dat een basisplaats voor de Oostenrijker te vroeg komt.

Feyenoord ging vorig seizoen ook al op bezoek bij Lazio. In het kader van de Europa League ging de regerend landskampioen daar ruim een jaar geleden met 4-2 onderuit. Lichtpuntje aan de kant van Feyenoord was toen Gimenez. De Mexicaan scoorde tweemaal en gaf de onvermijdelijke nederlaag een stuk meer kleur. In de return was Gimenez weer van onschatbare waarde (1-0) en ook deed hij twee weken geleden tweemaal het netje bollen tegen de Romeinen.

Opstelling Lazio: Provedel; Lazzari, Patric, Romagnoli, Hysaj; Vecino, Kamada, Luis Alberto; Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni.

Opstelling Feyenoord: Bijlow, Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Zerrouki; Stengs, Gimenez, Paixão.

Lazio - Feyenoord:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Logisch wat mij betreft. Ivanusec kon net aan 60 minuten volmaken afgelopen weekend, dan lijkt 3 wedstrijden in de week me nog wat veel op het moment. Beter om hem achter de hand te houden.

7 november 2023 om 19:56

Had toch Ivanusec ipv Paixao laten starten en desnoods na 60/75 minuten eruit halen.

7 november 2023 om 20:46

Je merkt aan Ivanusec dat hij niet "Slot fit" is. Hij had op momenten echt moeite om mee te blijven lopen met de opkomende backs. Wat extra rust zal hem goed doen.

Snap het wel, Paixao heeft toch meer wedstrijdritme momenteel dan Luka. Bovendien komt hij net terug, dan is meteen drie wedstrijden in je eerste week terug wellicht iets teveel van het goede.

Hopen dat Paixao vanavond er een of twee intrapt, want de laatste maand heeft hij het moeilijk.

7 november 2023 om 19:59

Deze opstelling is niks mis mee. Feyenoord steekt in een goede vorm. Hopelijk word het winnen. Maar een gelijk spel is ook goed.

7 november 2023 om 20:25

Paixao was afgelopen wedstrijd wel erg onzichtbaar. Maar ik vind wel dat hij zich de laatste tijd enorm heeft ontwikkeld in druk zetten, felheid en duels aangaan. Dat in combinatie met de missende wedstrijdritme van Luka. En het feit dat hij afgelopen weekend ook nog geen hele wedstrijd kon spelen lijkt het inderdaad een logische beslissing.

7 november 2023 om 20:54

Ondanks dat lijkt het me ook vermoeiend als je tegen hem speelt. Zoekt de actie vaak op. Ivanusec is minder explosief, wel verfijnder dribbel.

Als Zerouki weer zo'n puike pot speelt als thuis tegen Lazio maken we weer een goede kans.Paxaio is toch wat minder op links en de laatste weken niet erg in vorm.Ik hoop dat Gimenez gebrand zal zijn op een goede wedstrijd, na zijn panenka fiasco van afgelopen zaterdag.Vanavond winnen en we hebben goede kaarten voor overwintering in de C.L.Maak me trots Feyenoord!

Tja waarom zou je het anders doen dan in de heen wedstrijd. Dat ging top.

7 november 2023 om 20:52

Denk klein beetje dat de wisselingen op de flanken tegen Twente en RKC ook nadelig was voor het spel. Had het er net met Batouwe over, toch anders voetballen als je daar gaat wisselen. Andere kant daar werden we vorig jaar kampioen mee en was het kritiek punt volgens vele 😏

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren