Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heftig incident in Italië: Lazio-spits Immobile aangevallen bij school van zoon

Laatste update:

Ciro Immobile is vrijdag ‘fysiek en verbaal’ aangevallen bij de school van zijn zoon. Dat heeft mogelijk een verband met het vertrek van Maurizio Sarri als trainer van Lazio afgelopen week. Immobile zou namelijk daarvoor al bij het bestuur van de club hebben gepleit voor een vertrek van de oefenmeester.

De 34-jarige spits werd ‘fysiek en verbaal’ aangevallen, in het bijzijn van zijn vrouw en vierjarige zoon. Het incident vond plaats bij de school van zijn zoon.

Een woordvoerder van Immobile heeft het incident inmiddels bevestigd tegenover Calcio e Finanza. Volgens die zegsman is dit ‘het gevolg van het aanzetten tot haat door sommige media en journalisten die via hun sociale mediakanalen haatdragende woorden jegens Ciro Immobile verspreidden.’

Inmiddels is ook duidelijk geworden dat Immobile, 57-voudig international van Italië, aangifte doet tegen de personen die betrokken waren bij het incident.

Overigens was de spits zaterdag, een dag na het incident, gewoon van de partij tijdens de Serie A-wedstrijd van Lazio tegen Frosinone. Hij stond in de basis, scoorde niet, maar zag zijn ploeg wel met 2-3 winnen.

Maurizio Sarri


Het incident zou dus mogelijk te maken hebben met het feit dat Lazio-fans Immobile kwalijk nemen verantwoordelijk te zijn voor het vertrek van Sarri. Hij maakte dinsdag bekend per direct Lazio te verlaten.

De 65-jarige Italiaan was sinds 2021 in dienst van i Biancocelesti. Anderhalve week geleden werd Lazio onder zijn leiding uitgeschakeld in de achtste finales van de Champions League, door Bayern München. In de Serie A bezet de club momenteel de negende plek. Vooralsnog neemt Giovanni Martusciello, de voormalige assistent-trainer van Sarri, het stokje over.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niets miss met een beetje passie, zeker in dat soort voetbal landen maar fysiek geweld gebruiken mag en kan nooit niet goed gekeurd worden.

17 maart 2024 om 07:38

Een dubbele ontkenning in je zin.
Ben je nu voor of tegen geweld?

17 maart 2024 om 14:04

Denk dat de passie het verbale is en hij het fysieke afkeurt

Vreemde gang van zaken bij Lazio, dat een speler een trainer weg kan krijgen en dat deze speler weer aangepakt wordt door supporters.

17 maart 2024 om 10:00

Immobile is volgens mij aanvoerder dus zal wel vertalen wat er vanuit de groep leeft. Daarnaast is het natuurlijk niet vanwege het feit dat hij het roept dat Sarri moest vertrekken immers staan ze 9e en dat is niet Lazio waardig.

Iets klopt er niet. Aanvallen bij school omdat trainer vertrekt? Spelen na aanval is ook vreemd. Lijkt mij een opgeklopt verhaaltje

17 maart 2024 om 12:22

Nee groot gelijk heb je. Die woordvoerder en media zullen de boel wel flink hebben aangedikt. Geweld jegens voetbalspelers. Onmogelijk

17 maart 2024 om 13:19

Hoezo is spelen na aanval vreemd? Als je geen blessures hebt opgelopen , dan kun je toch gewoon spelen?

17 maart 2024 om 15:05

Enige vreemde hier is jouw reactie

Ze denken dat die er wat mee te
Maken heeft dus er zal misschien iets spelen sarri was echt goede coach voor ze kijken wie nu gaat komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren