Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sevilla-goalie reageert met twee Nederlandse woorden op actie PSV-fans

Laatste update:

Sevilla-doelman Marko Dmitrovic heeft de bos bloemen die de Supportersvereniging PSV eerder deze week naar hem opstuurde ontvangen. De 31-jarige goalie werd tijdens het Europa League-duel met de Eindhovenaren van achteren aangevallen door een supporter, waarop de Supportersvereniging PSV hem een bos bloemen stuurde met goede wensen en excuses voor het voorval.

De Serviër heeft mooie woorden over voor het gebaar van de PSV-supporters. “Ik ben ontzettend dankbaar voor dit fantastische gebaar wat de grootheid van de fans van PSV en de normen en waarden van het voetbal demonstreert. Voetbal is een prachtige sport die iedereen die ervan houdt zou moeten samenbrengen, zowel op als naast het veld, met altijd respect voor de tegenstander.”

“Zo zal voetbal voor altijd blijven, ongeacht of er een individu is die niet weet hoe hij zich moet gedragen", gaat Dmitrovic verder. "Eén persoon kan een club die zo belangrijk en gerespecteerd is als PSV en een stad (Eindhoven, red.) die voor altijd speciaal zal zijn voor Sevilla-supporters niet schaden.” De goalie sluit af met een dankwoord in het Nederlands. “Ontzettend bedankt!”

De Supportersvereniging PSV stuurde afgelopen woensdag een bos bloemen op naar Sevilla met een persoonlijk briefje, waarin de fans hun excuses aanbieden aan Dmitrovic. “Van ons naar jou, Marko!", begint de tekst. "Beste meneer Dmitrovic, onze excuses namens alle andere PSV-supporters. We hopen dat het goed met je gaat na het incident! We wensen je het beste en succes in de Europa League! Supportersvereniging PSV." Sevilla gaf na het incident aan zelf geen aangifte te doen tegen Dylano K. en wacht de uitspraak van de UEFA af.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
3 maart 2023 om 11:55

Heel volwassen idd, na de wedstrijd al van deze doelman.

Valt me trouwens wel op dat hooliganisme bij het eens zo nette en rustige PSV ook steeds grotere vormen aan neemt. Tijdje terug al rellen buiten stadion, schandalige aanval op Galatasaray fans, nu weer dit incident? Wat is dat, willen de jongens uit de provincie ook laten zien dat ze tough zijn? Dat ben je niet als hooligan in een groepje met je Northface jasje en Stone Island muts, dit is triest groepsgedrag.

3 maart 2023 om 12:17

Want 'tough' zijn is voorbehouden aan jongens uit de Randstad ofzo? 😅. Volgens mij is dat hooliganisme gewoon een landelijk probleem en niet opeens in opkomst ofzo, ook niet bij PSV.

3 maart 2023 om 13:44

Ik hoop dat PSV degradeert, het veld op en een speler aanvallen is schandalig. Lekker naar de KKD!

Toen wij verloren van Excelsior zag ik alleen maar zulke reacties. 50 man misdraagt zich van de 15.000 maar het was maar beter dat we niet promoveerden. Is gewoon een Landelijk probleem.

3 maart 2023 om 14:14

Fossen, je weet toch dat alles uit de randstad komt? En wij simpele jongens uit de provincie mogen de randstad dankbaar zijn dat wij de trends mogen overnemen.

3 maart 2023 om 14:56

Nou ja, we vonden dat we wel weer een beetje op de kaart mochten komen. Na jarenlange droogte mbt landskampioenschappen even kijken of de bottom-up approach werkt.

Kom op. T is wat je bedoelt met net en rustig? Ik geloof niet dat daar nou veel verandering in is gekomen, die je specifiek kunt toekennen aan de psv fans. Ik zit al heel wat jaren in dat stadion en om mij heen veranderd er niet zo veel. En wat er aan stemmingmakerij nu anders is dan in het verleden, dat kom ik overal op straat tegen, op heel veel plaatsen.

3 maart 2023 om 20:41

Beetje provocerende reactie. Eindhoven in qua inwoneraantal de 5e stad van Nederland. Dus geen kleine stad volgens Nederlandse normen. Zover ik weet ligt Amsterdam ook in een provincie.

Klasse kerel die de bomen door het bos wel ziet. Deze rotte appel hoeft nooit meer een voetbalwedstrijd te zien wat mij betreft.

Mooie reactie van de supportersvereniging en de keeper. Prima opgelost zo. Top dat Dmitrovic zich realiseert dat een actie van een individu niks zegt over het geheel.

Prem zit nu huilend van vreugde achter de computer! Ot: mooie reactie, zo simpel kan het zijn!

3 maart 2023 om 12:28

Weer 1 stap dichter bij wereld vrede!

3 maart 2023 om 13:58

Hoezo Prem? Ik snap hem niet... Wat heeft hij er mee te maken?

3 maart 2023 om 18:03

Prem gaat altijd goed op positief sentiment

4 maart 2023 om 15:14

Wat heeft dit met mij te maken?
Het is zeker mooi dit is hoe de wereld moet zijn

Respect! Zo zie je maar dat het toch gewaardeerd word ook al komt het misschien een week te laat.

3 maart 2023 om 13:25

Mis! Het goede antwoord was "Ontzettend bedankt"

Top reactie! Kudos naar hem

Hele mooie actie vanuit de supporters. Zo hoort het.

Mooie reactie van beide kanten

Klasse reactie en mooi gebaar!

Wat een mooie woorden zeg! Class act.

Mooie actie & reactie!

Ah, (Eindhoven, red.). Was het al ff kwijt waar ze ookalweer vandaan kwamen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren