Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sensationele invalbeurt Tannane helpt Saint-Étienne in veilige haven

Laatste update:

Oussama Tannane blijft met Saint-Étienne volop in de race om de plekken die aan het eind van het seizoen recht geven op deelname aan Europees voetbal. De in de winterstop van Heracles overgenomen aanvaller kwam in het duel met Montpellier als invaller binnen de lijnen, maar maakte meteen indruk. Nog geen minuut na zijn invalbeurt tekende Tannane voor de 2-0.

/

Daarmee besliste de 21-jarige aanvaller de wedstrijd definitief. Nolan Roux had had les Verts na 75 minuten aan een voorsprong geholpen, waarna Tannane zijn entree mocht maken. Hij kwam in minuut 79 het veld in en tekende vrijwel meteen daarna op aangeven van Roux voor de tweede treffer van de thuisploeg. Valentin Eysseric bepaalde de stand wederom niet veel later op de 3-0. Daar bleef het ook bij.

Saint-Étienne stijgt door de ruime overwinning naar de zesde plek in de Ligue 1, met een achterstand van twee punten op Olympique Nice, dat vierde staat. Die plek geeft aan het eind van de rit recht op deelname aan de play-offs van de Europa League. Het gat met nummer drie (voorronde Champions League) Stade Rennes bedraagt slechts drie punten. Wel heeft Saint-Étienne een wedstrijd meer gespeeld dan de meeste concurrenten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Welke positie speelt Tannane precies? Ik heb het gevoel dat hij meer een flankspeler is dan een pure nr9 aanvaller?

Zou een mooie concurrent zijn geweest voor Memphis D (Diva).

19 maart 2016 om 19:03

Hij speelt bij Saint-Etienne op de flanken. Hopelijk mag hij de volgende wedstrijd in de basis beginnen. Hij brengt erg veel creativiteit in het team.

19 maart 2016 om 19:49

Hij speelt voor marokko mijn vriend

19 maart 2016 om 20:29

Daarom zegt hij denk ik "zou.....zijn geweest.

Sensationele invalbeurt van Roux. Dat mag ook worden gezegd. Een assist en een goal. Roux heeft laten zien dat hij beter is dan Soderlund. Hopelijk start hij in de volgende wedstrijd.
Het doel is Europees voetbal halen. De Champions League zit er niet in. Ik denk dat Rennes 3de eindigt. ALV!

19 maart 2016 om 19:07

Je weet dat als ze 3de eindigen voorronde champions league spelen tegen meestal clubs met een begroting van 9-10-11 miljoen?

19 maart 2016 om 19:17

Ik denk dat je een grotere begroting bedoelt dan 9-10-11 miljoen euro, maar ik denk dat Rennes kan verrassen zolang de sterspelers (costil, Ntep, Dembelé, enz) bij de club blijven. Jammer genoeg gebeurt dit meestal niet.

19 maart 2016 om 19:16

Ben jij Frans? Ben erg benieuwd waar jouw liefde voor Saint-Étienne vandaan komt.

19 maart 2016 om 19:29

Nee, ik ben niet Frans. Saint-Etienne is mijn favoriete club geworden, omdat ik ongeveer 10 jaar geleden het shirt zo mooi vond. Sindsdien ben ik ze gaan volgen. Ondanks dat het team toen niet super was, leek het een soort van vriendenteam. Daarnaast zijn de supporters geweldig.

19 maart 2016 om 19:56

Leuk verhaal
Ik vind het altijd interessant om te horen waar de liefde van sommige fans voor een bepaalde club vandaan komt, vooral bij clubs die misschien niet zo voor de hand liggen
En inderdaad, het shirt is inderdaad prachtig!

Ik zal Saint-Etienne ook wat meer gaan volgen om te zien hoe Tannane het doet.

19 maart 2016 om 21:49

Zoute, haha ja dat vind ik ook altijd zo interessant die verhalen.

20 maart 2016 om 04:35

Dankje voor je reactie!

19 maart 2016 om 19:34

Wanneer keert Beric weer terug?

19 maart 2016 om 19:45

Beric traint weer rustig. Misschien is hij inzetbaar voor de laatste paar wedstrijden, maar eigenlijk denk ik dat hij pas volgende seizoen weer gaat spelen. Hij wordt in ieder geval gemist. Beric is een paar klassen beter dan Soderlund.

19 maart 2016 om 19:41

Ik denk eerder dat Lyon en Monaco 2e en 3e gaan eindigen in Ligue 1

20 maart 2016 om 07:01

PSG 1e denk ik

Tanane speelde geen basis omdat die wegens overlijden van ze vader ertussen uit was geweest. Leuk dat die nu scoort, op naar kaapverdie.

Tannane ! Van Basten effect hij heeft meer kritiek nodig dan scoor hij meer

Ben eigenlijk niet geïnteresseerd in dit nieuws aangezien hij niet meer voor nl uit wil/kan komen.

19 maart 2016 om 19:30

Dan klik je toch gewoon niet?

En dat Tannane voor marroko heeft gekozen is ook al een tijdje geleden. Voor de rest zullen we hem ook niet zo missen in het nederlands elftal. Leuke voetballer.. niet meer niet minder..

19 maart 2016 om 19:44

En ik ben niet geïnteresseerd in jouw comment.

20 maart 2016 om 14:22

Dit is geen NLelftalzone maar voetbalzone

Nou nou niet nodig ? Wie hebben wij narsing, el ghazi ? Robben is al boven de 30.

Wij zijn geen frankrijk met een Coman, griezman etc. Nederland beschikt over 1 topper dat is robben daarbuiten zijn wij nu van het niveau turkije, tsjechie.

20 maart 2016 om 09:22

Niveau Turkije, Tsjechie.....eeuuhh volgens mij hebben wij daar van verloren.

Zo, dat heeft weer even geduurd met Tannane. De afgelopen paar wedstrijden was hij dramatisch. Sall speelde weer vanouds sterk!

19 maart 2016 om 20:40

Dankje, ik heb erop getrained

19 maart 2016 om 20:52

Hij was de laatste wedstrijden niet bij wegens prive omstandigheden.Ken je feiten voordat je raar praat.

20 maart 2016 om 12:08

Vorige wedstrijd speelde Tannane inderdaad dramtisch en ook voordat hij afwezig was vanwege privéomstandigheden was hij bijzonder uit vorm.

22 maart 2016 om 12:18

@robmaas: Waar heb jij het over? Hier zit een groot fan van Saint Etienne die alle wedstrijden kijkt. Vorige wedstrijd was hij er gewoon bij, en voor het overlijden van zijn familielid speelde Tannane ook bijzonder matig.

20 maart 2016 om 07:05

Haha! Wat praat jij nou? Hij heeft amper gespeeld afgelopen paar wedstrijden, dus hoe kun je dan slecht spelen?

Mooie zege voor Les Verts, na een slechte reeks na de uitschakeling tegen Basel in EL. Zou fantastisch zijn voor de geweldige fans van Saint-Etienne als ze aan het einde van de rit derde kunnen staan! Marseille kan heel misschien nog Europees voetbal halen als ze de Coupe de France winnen, maar dat wordt ook heel lastig met zeer waarschijnlijk Psg in de finale(als beide clubs de halve finales weten te winnen) want na de 2-5 thuisnederlaag van gisteren is er in competitie nauwelijks nog wat te halen, zeker als je geen thuiswedstrijden kan winnen...

Mooie overwinning dit is precies wat asse nodig had! Nu hopen dat ze de lijn kunnen voortzetten, Gazelec moeten we kunnen verslaan! Roux laat zien dat hij nog steeds kan voetballen na een dramatisch jaar fantastisch

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren