Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Scholes pleit voor wijziging in basis Man United: ‘Hij zag er zo snel uit'

Laatste update:

Paul Scholes vindt dat Facundo Pellistri een basisplaats verdient bij Manchester United in de return tegen Real Betis. De voormalig middenvelder van the Red Devils zag de 21-jarige vleugelaanvaller indruk maken in het Europa League-duel met de Spanjaarden. “Hij heeft zich vanavond laten zien om vaker te mogen starten”, vertelde Scholes aan BT Sport na de 4-1 overwinning van United.

Pellistri had dit seizoen nog geen basisplaats onder trainer Erik ten Hag, maar werd in de 81ste minuut ingebracht voor Antony en liet zich meteen gelden. Twee minuten later had de Uruguayaan een groot aandeel in de vierde treffer van United. Scholes was onder de indruk van Pellistri en denkt dat hij nu in aanmerking zou moeten komen voor meer wedstrijden, waaronder de terugwedstrijd van volgende week in Spanje. "Hij zag er zo snel uit aan de rechterkant. Hij zocht de verdediger op en zette gelijk de spits voor het doel.”

De oud-international van Engeland hoopt dat Ten Hag Pellistri volgende week een basisplaats geeft. “Ik weet zeker dat hij het kan. Ik denk alleen dat Ten Hag niet graag wijzigingen doorvoert. Hij houdt van spelers die wedstrijdritme hebben.” Scholes denkt dat het beter is als de Tukker zijn belangrijke schakels af en toe aan de kant houdt. “Met de hoeveelheid wedstrijden die deze spelers hebben gehad, hebben ze rust nodig. Luke Shaw ziet eruit alsof hij rust nodig heeft, Casemiro ook.”

Collega-analist Owen Hargreaves is het volledig eens met Scholes en gelooft dat Pellistri iets anders biedt dan de andere aanvallers die United tot zijn beschikking heeft. “Ik weet niet waarom hij niet meer heeft gespeeld”, zei Hargreaves. “Ik was verbaasd hoe snel hij was. Veel jongens, zoals Jadon Sancho en Antony, willen vertragen en dribbelen. Hij wilde daar helemaal niets van weten. Hij ging buitenom, old school, langs mensen sprinten.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind hem al beter dan Antony, maar goed EtH kan natuurlijk niet zijn lieveling van 100m banken..

10 maart 2023 om 11:05

Kan ook weer overdrijven

10 maart 2023 om 11:06

Daarom is ten Hag dan ook de coach van Man U en ben jij iemand die reageert op artikelen van Voetbalzone. Dat jij zulke conclusies kan trekken op basis van eigenlijk niks. Als Greenwood terug komt en zijn oude vorm weet te vinden, dan gaat Antony pas banken, denk ik. Eerder gaat het niet gebeuren, omdat er niemand anders beter is op die positie.

10 maart 2023 om 11:17

Gaat Greenwood nog terugkeren bij Manu? Niet zoveel updates meer over die zaak gezien in de laatste weken

10 maart 2023 om 11:21

Sancho is sws beter als hij zijn oude vorm kan vinden. Van deze jongen zouden we iets meer moeten zien, maar het zag er hoopvol uit.
Zoals antony de laatste tijd speelt is iemand al snel beter dan hij is. Maar ook hij heeft bij ajax betere dingen laten zien. Ik was toen ook al niet verliefd op hem, maar het was toch wel veel beter dan bij united tot nu toe.

10 maart 2023 om 11:21

Zoals Antony nu speelt valt zijn toegevoegde waarde erg tegen. Hij scoort gister maar geeft een overduidelijke assist daarna niet en mist een 1op1 kans. Hij doet elke keer hetzelfde, kapt naar binnen en schiet meestal naast of over en zoekt zelden zijn man op. Hij kan met zijn snelheid en techniek veel meer maar laat het maar heel zelden zien. Ik was en ben best een fan van zijn kwaliteiten maar hij moet echt een volgende stap zetten om het op dit niveau te redden.

10 maart 2023 om 11:21

Bassie united heeft gezegd dat ze een onderzoek gaan doen naar de situatie om te bepalen hoe het verder moet met greenwood, en dat hij in ieder geval dit seizoen niet meer gaat spelen.

10 maart 2023 om 11:33

@Bassie, Laatste wat ik las was dat hij geen verdachte meer is.
Geen idee wat United gaat doen, maar als ik ten Hag was zou ik hem echt wel nog een kans geven. Wat een prachtige voetballer is dat zeg.

10 maart 2023 om 11:51

Wat een comeback fceindhoven.. je bent geen coach van United, dus je zal het niet beter weten.. iedereen ziet dat Antony te kort komt en te voorspelbaar is.

10 maart 2023 om 12:05

Ze laten hem dit hele seizoen nog buiten de selectie als ik het goed begrepen heb.
En dan na het eind van dit seizoen gaan ze met meerdere interne mensen praten om een keuze te maken mbt het wel of niet terug komen bij de groep.

10 maart 2023 om 11:17

Als ik EtH was zou ik hem meteen wisselen omdat jij hem beter vindt op basis van 10 minuten!

10 maart 2023 om 11:24

Beetje zuur om iemand erop te wijzen dat ETH niet luistert naar zn mening, met die redenatie mag niemand hier iets zeggen op voetbalzone.

10 maart 2023 om 11:55

En jij denkt dat ik hem maar 10 min heb zien spelen? Voor als je het nog niet doorhad; ik ben een United fan en heb tot heden alle wedstrijden gezien. Daarop baseer ik mijn mening.

10 maart 2023 om 12:08

Dat zijn dan alsnog extreem weinig minuten.

10 maart 2023 om 12:24

Totaal 86 minuten verdeeld over vijf invalbeurten (waarbij Leeds en de 8 minuten gisteren tegen Betis de enige noemenswaardige tegenstanders waren), heel veel valt er dus nog niet over te zeggen. Concluderen dat hij beter is dan Antony lijkt me dan ook wat voorbarig.

10 maart 2023 om 12:27

Is niet alleen de United wedstrijden overigens. Ook op het WK deed hij het verdienstelijk.

het is een talent, dat weten we en hebben we gezien.

maar ik word erg moe van dit soort uitspraken, zeker als het een oud-voetballer betreft.
je brengt een snelle jonge gozer erin, richting einde van de wedstrijd tegen een moe gestreden betis.
dan is het toch volkomen logisch dat hij sneller en fitter lijkt dan de tegenstander?

hier hoef je echt niet voor gestudeerd te hebben om het te bedenken lijkt me.
wat zou het argument voor zo'n scholes dan zijn? verwacht hij dat die betis spelers 90min 100% kunnen geven? maar goed, ik zie wel vaker van dit soort ophemelingen van spelers die het van hun snelheid moeten hebben die er dan einde wedstrijd in komen en wat extras brengen...
het zou mij niet verbazen als zo'n jochie begint van het begin, ook wel wat leuks brengt maar dan rond minuut 60-70 wat uitgeblust is en niet echt meer iemand voorbij komt.. maar goed

Paar korte optredens maar maakt elke keer wel indruk. Kan op zijn minst vaker en eerder invallen.

Voor al dat geld wat Ajax gekregen heeft voor zijn zogenamede talenten al die jaren achter elkaar sommige clubs zijn gewoon gek heeft alleen de ligt een basis plaats.

10 maart 2023 om 11:18

Het enige wat aan deze reactie klopt is dat clubs inderdaad gek aan het worden zijn m.b.t. de bedrage die ze neerleggen.

10 maart 2023 om 11:23

Frenkie is toch ook basisspeler? En martinez. En ook al vind ik het niet indrukwekkend, antony heeft ook een basisplaats.

10 maart 2023 om 11:26

Frenkie zit natuurlijk op de bank bij Barcelona. Martinez, Botman en Schuurs spelen jammer genoeg ook niet. En om te voorkomen dat je gaat aangeven dat dit geen eigen jeugdspelers zijn, ze hebben zich bij Ajax in de kijker gespeeld bij grotere clubs met meer financiele mogelijkheden. Ik had ze liever nog gewoon bij Ajax gezien.

Dat moest ik gewoon even kwijt

Pellistri hard op weg om een eeuwig talent te worden, de jongen is al 21 inmiddels joh. Hoor al 3 jaar lang dat die nieuwe Ronaldo is.

10 maart 2023 om 11:24

Ik heb dat de afgelopen 3 jaar letterlijk 0 keer gehoord. Lijkt er echt op dat heel veel mensen hier op hele diepe plaatsen van het internet of andere exotische media zitten, want ze lezen en horen van alles dat ik nooit zie of hoor.

10 maart 2023 om 11:33

Voetbalzone Premium is niet voor iedereen betaalbaar blijkt weer.

10 maart 2023 om 13:00

Wist niet dat Voetbalzone Premium een hoor-functie had, thanks for the info.

10 maart 2023 om 11:43

Moeilijk in te schatten hoe goed deze jonge is.
Hij heeft snelheid en heeft zich telkens getoond in de laatse 10-15 min wanneer hij mag invallen.
Kanttekening is dat zowel Reading als Betis al zoekgespeeld waren.
Is ook uitgeleend geweest voor jaar aan Alaves geloof ik en kwam er niet veel uit.
Als hij rond de 20mil op kan brengen zou ik hem wegdoen. United moet leren koelbloediger te zijn en spelers als Martial, Jones, Mctominay en ervoor Lingaard wegdoen na 2-3 jaar en niet jaren door te betalen voor weinig rendement.

Koop je Antony voor 100 miljoen en heb je deze jongen ook gewoon rondlopen. Ajax lacht zich kapot!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren