Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

RKC slaat weer toe en huurt 'kwaliteit, ervaring en lengte' bij FC Groningen

Laatste update:

Langzaam maar zeker lijkt Erwin Koeman zijn selectie toch nog op peil te krijgen voor het komende seizoen. De coach klaagde de voorbije tijd herhaaldelijk over het uitblijven van versterkingen, maar met Romeo Castelen, Jean-David Beauguel en Damiano Schet kwam er recentelijk al flink schot in de zaak. De club maakt donderdag tevens bekend dat ook Jonas Ivens de komende tien maanden in het Mandemakers Stadion voetbalt.

/

De 28-jarige centrale verdediger wordt gehuurd van FC Groningen, dat hem drie jaar geleden overnam van KV Mechelen. In de Euroborg kwam hij aanvankelijk veel aan spelen toe, maar geleidelijk raakte hij buiten beeld. Vorig seizoen werd hij ook al enige tijd op huurbasis gestald bij Waasland Beveren. Voor de Belgische club kwam hij veertien keer in actie.

Aan het begin van de voorbereiding kreeg Ivens van de clubleiding van FC Groningen te horen dat hij mocht uitzien naar een nieuwe club en met RKC heeft hij die (tijdelijk) gevonden. “In de persoon van Jonas voegen we kwaliteit, ervaring en lengte toe aan onze defensie”, aldus manager technische zaken Janus van Gelder in het Brabants Dagblad. Hij noemt de komst van Ivens ‘een volgende stap in het completeren van de selectie’.

Gaat RKC Waalwijk boven de degradatiezone eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Goede speler voor RKC word je zeker niet slechter op!

dit is een goede stap van rkc ze hadden dringend verdedigers nodig ik denk dat ivens voor rkc toevoegende waarde is

Respect voor de manier hoe ze daar toch ieder jaar weer een aardige selectie bij elkaar ''rapen''.

1 augustus 2013 om 16:41

Inderdaad respect voor hoe ze dat ieder jaar hebben gedaan. Dit jaar lijkt het vooralsnog een andere zaak te zijn. Ook met Ivens erbij hebben ze nog een vrij zwak team. Ze werden vorige week nog van het kastje naar de muur getikt door de Graafschap. Dat is toch vrij zorgelijk. Ik verwacht dat ze het dit seizoen echt heel erg moeilijk gaan krijgen. 1 vd grootste degradatiekandidaten.

1 augustus 2013 om 16:52

Overdrijven is ook een vak. De tweede helft was de graafschap idd stuk beter maar wel tegen een rkc dat meer dan de helft vd wss basis miste. Met nog een verdediger erbij moet een 15e plek mogelijk zijn.

1 augustus 2013 om 16:56

Oefenwedstrijden zeggen toch niets, anders zouden heel wat teams een zwaar seizoen krijgen.

1 augustus 2013 om 18:28

De pijn zit nog diep hé ( De Ceulaer 27"
Maar het was een oefenpot waarbij een hoop beloftenspelers en nieuwe testspelers werden opgesteld.

mooie versterking!

aan het einde van het seizoen transfervrij, mocht rkc willen kan het in de winter gaan spreken over een contract

1 augustus 2013 om 16:31

Alleen als Ivens dat ook wil natuurlijk en daar reken ik niet op...

Voor ons een prima verdediger. Past in het plaatje van een speler wiens carrière wat minder ging en bij ons weer kan rekenen op vertrouwen en een nieuwe start. Daarnaast js rkc bezig met een verdediger van mechelen, van hoevelen.

Goede speler voor Rkc! Ivens deed het behoorlijk in zijn eerste paar jaren bij groningen en ik denk dat dit een betere speler is dan Drost of Ramos

1 augustus 2013 om 18:59

N7vo Drost, niet Ramos. Ramos is de beste laatste man van de eredivisie, Brood begreep dar. Kenners weten dat!

Voorbeeld prof, geweldige mentaliteit maar na het vertrek van granqvist volledig door de mand gevallen.
Succes jonas!

Zeer degelijke speler. Zeker geen slechte aanwinst voor Rkc.

Ja, past goed bij Rkc. Gun het hem ook, klaagde nooit was altijd met zijn sport bezig. Goede aanwinst voor Rkc. Nu hopen dat Grunn nog een spits kan verkopen en zelf er een nieuwe scorende spits bij kan halen.

1 augustus 2013 om 16:46

En wie wil Texeira of Zeefuik Kopen denk je?
Helaas zullen we het met hen moeten doen. Gelukkig hebben de de Leeuw en Zivkovic nog.

redelijk speler voor Rkc. Ik voorspel een loodzwaar seizoen voor RKC en sluit zelfs niet uit dat zij onderaan eindigen. Met zoveel vertrokken spelers kan dat ook haast niet anders.

1 augustus 2013 om 17:57

Tuurlijk wel, als RKC op elkaar in gespeeld is, zijn ze in thuiswedstrijden heel erg sterk. Komt goed

Het salaris van Texiera en Zeefuik vormt een waar struikelblok Geen enkele ploeg is in deze gasten geïnteresseerd, omdat ze er domweg helemaal niks van kunnen. In de topklasse komen ze beter tot hun recht, meer spelers zelfs.

Jonas Ivens speelde toen Granqvist naast hem speelde erg sterk, al moest Granqvist hem wel vaak corrigeren. Ivens is voor elke ploeg in het rechter-rijtje een prima aanwinst. Voorbeeldige prof die nooit klaagt, en die gewoon van zichzelf weet dat het hier erg lastig is om aan bod te komen. Veel spelers blijven ook gewoon lekker zitten voor het geld, maar zo is Ivens niet

Hele goeie speler. Was een tijdje bij Groningen de beste centrale verdediger, maar dat was nog de periode voordat van Dijk doorgebroken was. Hier kan Groningen nog zomaar best spijt van krijgen net als eerder met Holla.

1 augustus 2013 om 20:54

Deze gast is nooit de beste centrale verdediger geweest. Hij kon het niveau niet aan, daarom mocht hij nu ook gaan. Van Holla hebben wij nooit spijt gehad, die vertraagde het spel alleen maar. Weer een hele rare uitspraak van jou dus dit. Maar dat is niet voor het eerst, dat weten we inmiddels wel hoe jij reageert.

Als de andere Belg ook nog komt (hoepelman geloof ik ie heet) zijn er nog maar 2 spelers nodig...
Tja, Rkc kreeg nog n fooitje uit die Boerrighter transfer (0.5%...) van E1500 van de E35000000 die Ajax ontving........en n8g wat zakcentjes uit de verhuur van 3 spelers, jonge h8nden, aan Juupclubs.
Zo komt onze splinter door de winter!
Gaan voor de 16e plaats, t zal mooievsrrijd worden met Gae, Cambuur, Utrecht en RKC tegen degradatie.

1 augustus 2013 om 19:49

Hoe kan je Utrecht in het rijtje van degradanten zetten? Omdat ze tegen een gemotiveerder en gepassioneed Differdange verliezen, denk jij meteen dat ze onderaan eindigen?

Tuurlijk, Utrecht gaat dit jaar geen 5-8 plaats halen, maar ze hebben nog wel veel meer kwaliteit dan een Rkc,gae,cambuur.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren