Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV dreigt Adil Ramzi nog voor start van seizoen te verliezen

Laatste update:

Het lijkt erop dat Adil Ramzi spoedig vertrekt bij PSV. De trainer van Jong PSV kan namelijk als hoofdcoach aan de slag bij Wydad AC Casablanca, de grootste en meest succesvolle club van Marokko. "Het is heel moeilijk om PSV te verlaten, omdat het voelt als mijn tweede huis. Maar het klopt dat er interesse is", zo bevestigt Ramzi zaterdagavond in een eerste reactie aan het Eindhovens Dagblad.

"Ik ben PSV ontzettend dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen. Dat vergeet ik mijn leven niet meer", is Ramzi bijzonder complimenteus richting de Eindhovense club. "De dag dat ik hier mocht komen voetballen en daarna ook nog Jong PSV-trainer mocht worden, vergeet ik nooit meer. Trainer worden is een hele bijzondere stap geweest en ik had het ook zeker nog een seizoen willen doen. Wel is er nu de kans om hoofdcoach te worden en als dat helemaal rondkomt, wil ik ervoor gaan. Ik hoop dat iedereen dat snapt, maar dat denk ik eigenlijk wel. Het is tijd om te vertrekken."

Ramzi stelde zich na het vertrek van Ruud van Nistelrooij nog kandidaat voor het hoofdtrainerschap bij PSV, dat uiteindelijk voor Peter Bosz koos. "Dat de club daar niet voor heeft gekozen, begrijp ik volkomen. Ik wilde wel aangeven dat ik in mezelf geloof. In de toekomst hoop ik zeker weer terug te keren bij PSV, mocht het tot een afscheid komen in de komende week. Deze club heeft mij zoveel gegeven." Volgens het Eindhovens Dagblad is het mogelijk dat Theo Lucius vanuit PSV Onder 18 doorschuift naar Jong PSV als opvolger van Ramzi.

De waarschijnlijk vertrekkende Ramzi werd eind juni al in verband gebracht met de voetbalbond van Marokko en enkele grote clubs uit zijn vaderland. Ramzi was eerder trainer van PSV Onder 17 en assistent-trainer bij het eerste elftal. Sinds afgelopen zomer stond hij voor de groep bij de Eindhovense beloften. In totaal was hij als trainer bijna tien jaar verbonden aan de club uit Eindhoven.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

dat is niet alleen een grote club in marokko, maar een grote club in het continent afrika. echt 1 van de betere.

zou een hele mooi stap zijn voor hem

16 juli 2023 om 20:30

hoorde dat ramzi de bondscoach van -23 misschien zou vervangen die laatst de africa cup heeft gewonnen en zich heeft gekwalificeerd voor de olympische spelen in parijs 2024. En zou niet een slimme zet zijn als ze hem vervangen.

Nooit verwacht dat theo lucius het tot trainer van het hoogste jeugdelftal zou schoppen. Ik vond het toch altijd een aparte vent, en hier in Brabant gingen ook de wildste verhalen over hem rond.

16 juli 2023 om 00:08

Vooral als je af en toe een feestje meepakte in de buurt. Dan zag je theo ook even lekker genieten..

16 juli 2023 om 06:49

Theo is ook ouder geworden en daarmee ook wijzer. Hij was afgelopen jaar bij ons op de club om jeugdspelers te trainen. Deed hij hartstikke leuk.

We hebben allemaal wel onze uitspattingen gehad. Ikzelf ook maar ben nu een brave huisvader.

16 juli 2023 om 10:45

Boom boom Theo!!

Heeft vee talenten getraind en beter gemaakt , die nu een kans krijgen bij PSV1. Een verlies voor psv -21 , maar nog niet klaar voor een moet presterende top ploeg in Nederland. Hopelijk in de toekomst graag terug te zien bij psv, een echte psv man met een psv hart ! Altijd welkom! Heeft zeker wel wat toegevoegd !

Boem Boem Theo, heb nu al zin in de interviews rond de wedstrijden van Jong Psv.

Ik wist niet dat die man werkzaam was in de opleiding, hij leek helemaal op z'n plaats met het exploiteren van z'n visvijver.

Ramzi is een goede jeugdtrainer, en ik denk dat hij klaar is voor de stap naar het hoofdtrainerschap. Nu moet hij wel heel goed nadenken, want hoe groot Casablanca (kennelijk) is, de kans is dan zeer reëel dat hij compleet buiten beeld zal raken binnen de Eredivisie, laat staan de Europese competities. Casablanca is niet de pragmatische keuze, maar emotie telt natuurlijk ook. Ik denk wel dat hij het in zich heeft om op termijn hoofdtrainer van PSV te zijn. Als Bosz het goed doet, zal hij daar echter nog jaren op moeten wachten en dat is verspilde tijd. Ramzi is toe aan meer. Die staat voor een moeilijke keuze (hoewel ik zo tussen de regels lees dat hij die al gemaakt heeft).

Theo Lucius... tja... ik vind het heel moeilijk om die man serieus te nemen. Bij Theo heb ik altijd het idee dat er zo'n aapje met twee bekkens de dienst uitmaakt in zijn hersenpan. Ik heb altijd om hem moeten lachen, en vind hem ook absoluut een cultfiguur, maar een hoofdtrainer? Nee... nou ja, hij mag me verbazen. Het ouwe-jongens-krentenbrood-gehalte dat regeert bij PSV stelt me nou niet echt gerust dat Theo puur op kwaliteit de kans krijgt.

Wydad heeft de beste supporters van de wereld (op tifo gebied). Ik raad iedereen aan (die deze club niet kent) om video’s te bekijken op youtube van hun supporters.
Ultras Wordwide plaatst hun vaak in de top 10 beste supporters.

16 juli 2023 om 08:22

Mooie filmpjes van Wydad altijd ja. San Lorenzo is ook echt mooi.

Mooie kans voor hem. Heb Ramzi altijd wel gemogen. Was een prima speler en doet het ook goed als trainer. Lucius zou ook een leuke opvolger zijn.

Weet niet hoe verstandig het is om bij zo een club in te stappen die in de afgelopen 5 jaar 12 trainers heeft versleten. Zoals iedere club in Marokko hebben de voorzitters weinig tot geen geduld. Zeker bij Wydad kan je er na 3 wedstrijden zonder te winnen uitliggen. Sinds januari hebben ze 3 trainers gehad. En niet de minste namen.

Snap hem best. Dat is geen klein clubje dat naar hem informeert en ambitie heeft Ramzi zelf ook wel. Het is altijd lastig een jeugdtrainer te beoordelen maar ik geloof wel in Ramzi, kan zomaar een hele goeie trainer worden. Geweldige man sowieso, dus ik gun het hem ook volledig om te slagen in Marokko.

Waarschijnlijk gaat niemand meer reageren
,
Maar ramzi is als persoon een fijn mens
Maar als trainer niet kapot van ,gebaseerd op het feit dat ik hem tactisch zwak vindt heb in mijn ogen niet het vermogen een wedstrijd te kantelen , heeft ook niemand echt beter gemaakt (de talenten die beter zijn geworden waar dat ook geworden onder jou of mij)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren