Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuwe club voor Mohamed Ihattaren? ‘Ik ben altijd bereid om hem te helpen’

Laatste update:

Adil Ramzi vindt het jammer dat Mohamed Ihattaren op zijn 21ste zonder club zit, zo zegt de trainer van Wydad AC in gesprek met journalist Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. Ramzi, die Ihattaren kent van zijn tijd als trainer bij PSV, zou de linkspoot best een kans willen geven in Marokko indien hij fit is. Momenteel zit dat er dus niet in, maar met zijn woorden laat Ramzi ruimte voor een terugkeer van Ihatarren als voetballer. “Ik ben altijd bereid om hem te helpen.”

Ramzi heeft een aantal belangrijke principes opgesteld als trainer. “Ik beschouw mezelf als een prestatietrainer en eis daarom ook veel van spelers. Als je voetbal niet als way of life ziet, wordt het al snel ingewikkeld. En je moet fit zijn, altijd. Zelf ben ik ook nog altijd volop bezig met sporten.” Ihattaren, die zijn contract bij Juventus eind juli ontbonden zag worden, kampt momenteel met overgewicht. Het voormalig toptalent zag een transfer naar Samsunspor deze zomer afketsen omdat hij plotseling met nieuwe persoonlijke voorwaarden kwam.

Door het gebrek aan fitheid kan Ihattaren momenteel niet direct aansluiten bij Wydad, al staat de deur op een kier. “Veel goede coaches hebben het al met hem geprobeerd, maar hij moet zelf de knop omzetten. Ik ben altijd bereid om hem te helpen, maar hij had het zichzelf ook wel wat makkelijker kunnen maken. Het moet wel van beide kanten komen.” Of Ihattaren openstaat voor een avontuur in de Botola Pro is onbekend. De middenvelder annex buitenspeler is van Riffijnse-Marokkaanse origine. Zijn ouders komen oorspronkelijk uit het stadje Rouadi.

Het is inmiddels meer dan een jaar geleden dat Ihattaren zijn laatste officiële wedstrijd speelde. De voormalig jeugdinternational van Oranje deed op 6 mei 2022 57 minuten mee tijdens de 1-1 remise van Jong Ajax met De Graafschap. Na een reeks aan incidenten buiten het veld heeft ook Juventus inmiddels een punt gezet achter zijn pijnlijke dienstverband in Turijn. Of Ihattaren momenteel op zoek is naar een nieuw avontuur is onbekend. Afgelopen zomer was de linkspoot dicht bij een nieuw hoofdstuk in de Süper Lig, maar zover kwam het uiteindelijk niet.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sluit maar aan in de rij met nobele strijders die deze kerel met een waardeloze mentaliteit toch weer willen helpen. Het is niks en het zal nooit wat worden.

9 september 2023 om 10:29

Idd, steek je geld, energie en tijd liever aan mensen die het écht verdienen dan aan deze waardeloze vent. Hoeveel kansen moet ie nog krijgen en verprutsen

9 september 2023 om 10:48

Echt he!

Als mensen willen veranderen, dan moeten ze zelf beginnen en laten zien, dat ze zijn veranderd. Pas dan kan je ze helpen.

Laat eerst maar zelf zien dat je het kan🤔

9 september 2023 om 11:21

Ik verwacht dat Ihattaren binnenkort bij een club uit Saudi-Arabië zit en lekker een paar miljoen per jaar binnen harkt met ‘niks doen’

9 september 2023 om 11:36

@jk-ajax, nobele strijders? Nah, zo zie ik dat niet per se. Je hebt er natuurlijk ook zeker iets mee te winnen als jij nou net degene bent die het wel lukt. Dan worden er heel wat deuren voor je geopend

Op basis waarvan krijgt deze jongen maar eindeloos de kans die hij allang niet meer verdient. Hij heeft talent ja, maar hij doet hier niets mee en hij zal nooit profvoetballer worden. Het helpt hem ook totaal niet om hem dat voor te blijven houden, want hij is gewoon ongeschikt. Vrijwel niemand redt het om profvoetballer te worden en hij was heel dichtbij. Jammer, maar het is wel mooi geweest nu lijkt me.

9 september 2023 om 10:55

Ik begrijp je goed, maar als iemand die ik ken, en waarvan ik zie dat ie vastloopt, zulke mogelijkheden heeft maar die telkens steeds verprutst, zal ik het zelf ook nog wel proberen. Ik hoop mijn vrienden en kennissen ook met mij 😉

9 september 2023 om 11:06

Dat snap ik ook wel (en hoop ik ook), maar ik denk niet dat dit hem helpt.

9 september 2023 om 11:13

Ben er ook bang voor, maar je weet t niet als je t niet geprobeerd hebt. En als Ramzi bij zichzelf blijft hierin, zal hem dat ook niet negatief raken denk ik als het niet lukt.

9 september 2023 om 12:38

Je begrijpt, dat de hulp ronden van vrienden en kennissen al is geweest?

Wanneer zijn miljoenen opraken, zal hij beseffen, dat hij iets moet doen en zal hij hulp zoeken en selfies maken tijdens zijn workout.

Je kan me 1x voor de gek houden, maar niet een 2e x🤷🏾‍♂️

9 september 2023 om 12:57

Maar hoezo Fairplay? Als Ramzi dit toch nog wil proberen en daar geen moeite mee heeft, mag dat toch? Misschien raakt hij de juiste snaar. Je weet t niet. Ik vind het niet meer aan de Sneijders van deze wereld. Maar Ramzi kent hem van PSV, wie weet.

9 september 2023 om 13:22

Remzi mag het altijd proberen, iedereen mag het proberen. Ik heb daar geen moeite mee.Maar als mensen verandering willen, laat maar zien dat je het wilt. De beste motivatie, komt toch Eerst vanuit jezelf. 🤷🏾‍♂️Zo kan je ook geen junk, van de straten halen en zeggen jij gaat afkicken. Maar je bent altijd welkom als je wilt afkicken. Laat maar zien.

9 september 2023 om 11:31

Dat is toch heel simpel? De eerste de beste die hem echt weer op het juiste spoor krijgt heeft wellicht wel 25 miljoen in handen. Die jongen is mits de kop goed staat gewoon heel veel geld waard als voetballer. Natuurlijk blijven mensen daar nog mee bezig.
De kans dat dat gebeurd is heel klein dat weet ik, maar diegene die het lukt verdiend er wel meteen heel veel miljoenen mee.
En waar draait het om in deze tijden? Om geld, het draait puur om geld. Of dacht je dat men uit liefdadigheid hem steeds hielp?

9 september 2023 om 11:53



@keepertoob, en de trainer/voetballer die het lukt kan gelijk als een soort Phil Jackson in de voetbalwereld aan de slag

9 september 2023 om 12:40

"Mits de kop goed staat" daar ga je al, die zit er al jaren niet op.

Het is toch ongelooflijk. Je hebt een megatalent wat je in staat stelt om vele miljoenen te verdienen en dan ontbreekt het je aan mentaliteit. Zoveel jongens die maar de helft van zijn talent zouden willen hebben. Wat een waardeloze kerel is dit zeg.

9 september 2023 om 10:29

Dat megatalent moest zich ook nog maar gaan uitwijken. Genoeg spelers die vroeg pieken, maar op de langere termijn toch maar wat tegenvallen. Hij kon zeker voetballen hoor, maar echt veel heeft hij nou ook niet echt laten zien

9 september 2023 om 10:44

Excalibur. Er schijnen ook andere " beroepen" te zijn waar je miljoenen in kunt verdienen toch. Hoef je geen megatalent voor te hebben. Maar ik ben het met je eens dat het eeuwig zonde blijft om je talent in de voetballerij zo te vergooien.

Mooie gast deze Adil Ramzi. Aangeven dat je bereid bent om iemand te helpen, mitst ze aan de genoemde voorwaarden voldoen. En ra ra, Ihatarren voldoet bij lange na niet aan al deze voorwaarden.

Heeft toch geen zin. Het moet inderdaad van beide kanten komen alleen het probleem is dat er niks vanuit Ihattaren zelf komt. Dan kan je nog alle hulp geven maar dat heeft totaal geen zin als de hoofdrolspeler zelf er heel weinig aan wil doen. Het is klaar met Ihattaren. Als zelfs die promovendus uit Turkije hem niet vertrouwd, dan welke club wel. Ihattaren is gewoon geen profvoetballer klaar. Hij heeft talent maar dat is niet alles wat een voetballer moet hebben. Ook de discipline en mentaliteit hoort erbij.

"als je voetbal niet als way of life ziet, wordt het al snel ingewikkeld."

Laat dat nu net het grootste probleem zijn.

Mo is een flipperkast gaat alle kanten op. Ligt puur aan hem zelf of hij geholpen wil worden en Alles er voor over hebben . Hopelijk wel maar ik denk dat het op niks uitloopt .

Nobel van hem, maar trekken aan een dood paard zal meer effect hebben dan Ihattaren weer aan t voetballen proberen te krijgen.

Waarom krijgt deze doorsnee burger nog steeds zoveel aandacht? Hij is geen voetballer meer. Is dat eigenlijk nooit echt geweest. Ben ook wel klaar met al die zogenaamd nobele figuren die (voor eigen gewin) hem denken te kunnen “redden”. Die jongen heeft z’n vader verloren, dat is verschrikkelijk en ik onderschat niks. Heb zelf beide ouders op jonge leeftijd verloren. Maar je pakt jezelf na een tijdje weer op en maakt wat van je leven. Wat deze gast doet is zwak. En dat kan, dat het een zwakke persoonlijkheid is. Dat bedoel ik niet beledigend. Maar nu is hij geen voetballer meer dus al die aandacht voor hem op sites als deze raakt kant noch wal. Rapporteer maar over hem als ie ergens een seizoen lang daadwerkelijk gespeeld heeft. Oud-voetballers en hun verhalen zijn interessant maar die hebben dan ook nog wat bereikt, op hun respectievelijke niveau.

Als ik aan hem denk, dan denk ik onwillekeurig aan Freddy Adu. Zo jong al geadoreerd worden en gezien worden als een waanzinnig talent. Daarna gaat het snel bergafwaarts. De oorzaken van het verval zullen wel anders zijn. Eerst vond ik het zonde dat het niet lukte. Nu vind ik het schrijnend dat mensen er nog energie in willen steken.
Eigenlijk wens ik Mo een goed leven in de anonimiteit toe. Gewoon een normaal leven kunnen opbouwen zoals jij en ik.

9 september 2023 om 14:10

Adu had niet de kwaliteiten van Mo.

Hij is gewend om extreem veel te verdienen (krijgen) en deed er dan al niks voor.
Kan mij niet voorstellen dat die dat dan voor heel veel minder wel zou doen eigenlijk.

Snap het nou eens.....hij wil zich niet laten "helpen".

"ik beschouw mezelf als een prestatietrainer en eis daarom ook veel van spelers. Als je voetbal niet als way of life ziet, wordt het al snel ingewikkeld. En je moet fit zijn, altijd."

Lang verhaal kort: Ramzi zegt eigenlijk op een nette manier dat Ihattaren nooit onder hem zal gaan spelen.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren