Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV bevestigt: Adil Ramzi verlaat de club en gaat aan de slag in Marokko

Laatste update:

PSV heeft het vertrek van Adil Ramzi zondagochtend bevestigd. De trainer vertrekt naar het Marokkaanse Wydad Casablanca, waar hij eerder dit weekend al werd gepresenteerd. Ramzi stond afgelopen seizoen aan het roer bij Jong PSV, waarmee hij de prestigieuze Premier League International Cup wist te winnen. De bevestiging van PSV van het vertrek van Ramzi liet enige tijd op zich wachten, maar is er nu dus wel.

Rik Elfink van het Eindhovens Dagblad meldde eerder dat de afkoopsom 'meer dan 100.000 euro' bedroeg, maar het is niet bekend of de Eindhovenaren dat bedrag daadwerkelijk krijgen. Op de clubwebsite zegt de club onder meer: "PSV wenst Adil alle succes met zijn eerste stap als hoofdtrainer." De oefenmeester had nog een contract tot medio 2024 in Eindhoven, maar liet in een eerder stadium al weten te azen op een vertrek.

"Het is heel moeilijk om PSV te verlaten, omdat het voelt als mijn tweede huis", liet de 26-voudig oud-international medio juli weten tegenover het Eindhovens Dagblad. "Maar het klopt dat er interesse is. Ik ben PSV ontzettend dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen. Dat vergeet ik mijn leven niet meer. De dag dat ik hier mocht komen voetballen en daarna ook nog Jong PSV-trainer mocht worden, vergeet ik nooit meer. Wel is er nu de kans om hoofdcoach te worden en als dat helemaal rondkomt, wil ik ervoor gaan. Ik hoop dat iedereen dat snapt, maar dat denk ik eigenlijk wel. Het is tijd om te vertrekken."

Ramzi, die 68 duels speelde voor PSV, werkte al sinds 2016 als trainer bij de club. Ramzi was trainer van PSV Onder 17 en assistent-trainer bij het eerste elftal. In het seizoen 2021/22 was hij bij Jong PSV de assistent van Ruud van Nistelrooij. Na de promotie van laatstgenoemde naar het eerste begin vorig seizoen werd Ramzi de eindverantwoordelijke van de beloftenploeg. Jong PSV eindigde uiteindelijk als veertiende in de Keuken Kampioen Divisie, maar won daarnaast dus ook de felbegeerde Premier League International Cup. In totaal was hij als trainer bijna tien jaar verbonden aan de club uit Eindhoven.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou wel tof zijn. Die supporters en hun acties zijn echt prachtig. Voor zover ik dat natuurlijk volg

22 juli 2023 om 19:17

Idd en ook gewoon iemand die je na een paar jaar jong PSV het moet gunnen om een 1e elftal te trainen.

22 juli 2023 om 19:17

Ik heb ook een keer gekeken naar de beelden op youtube. NIET normaal die fans en hoe groot die club is. Snap Adil wel maar wat een uitdaging! Succes Adil

22 juli 2023 om 19:43

Ja bizar toch. Dat gebeuren met Goku, dat vond ik echt geweldig. Ging me verdiepen in de club en haar supporters en dat was geweldig. Die saamhorigheid die je ziet en de liefde voor de club is niet normaal

23 juli 2023 om 12:08

Haha moest dit ff opzoeken. Geweldig man!

Qua sfeer in het stadion, de beleving en supporters behoort Wydad met gemak tot de beste ter wereld. In dat opzicht dus een hele mooie stap.

Zal wel een grote club zijn maar hoorde ook al dat het een trainerskerkhof is. Verwacht hem dus snel weer terug bij psv want zie echt wel potentie in hem.

23 juli 2023 om 12:23

De vraag is of Ramzi wel terug wilt keren bij PSV. Staat toch bekend als een trainerstalent, maar krijgt bij psv niet de ruimte om door te groeien. Als hij terug komt zou dat moeten zijn als trainer van psv 1 bij een eventueel vertrek van Bosz over een paar jaar.

23 juli 2023 om 14:40

Hoezo niet de ruimte om door te groeien? Heeft sinds 2016 meerdere functies gehad bij de club en steeds meer verantwoordelijkheid gekregen. Uiteindelijk Jong PSV getraind. Genoeg ruimte gehad en doorgegroeid als je het mij vraagt.

Dat hij niet net zoals Cocu, van Bommel en RVN meteen PSV 1 heeft gekregen wilt niet zeggen dat hij niet kon doorgroeien. Vind ook niet dat je dat kunt vergelijken.

Heb even op youtube gezocht maar WAC Casablanca. Nog nooit zo'n publiek meegemaakt met haar prachtige tifo's. Niet normaal, kippenvel gewoon. Raad iedereen aan een kijkje te nemen naar die gekke ultras

Geef Adil groot gelijk. Jong PSV of Wydad Casablanca. Coacht ook direct de grootste club van Marokko qua historie met geweldige supporters. Daarnaast geweldige stad met het hele jaar door lekker weer. Wat een ervaring voor hem.

mooie stap, de beste club van marokko en 1 van de beste clubs in heel afrika.
denk dat alleen een al-ahly (momenteel) groter/beter is.

Mooie traditie club voor Ramzi maar ook een club die heel snel afscheid neemt van de trainers, vorig seizoen stuk of 3 al!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren