Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perr Schuurs prijkt plots op wensenlijstje voor fraaie binnenlandse transfer

Laatste update:

Perr Schuurs is op de radar verschenen bij Internazionale, melden verschillende Italiaanse media. I Nerazzurri mikken in eerste instantie op de komst van Benjamin Pavard. Mocht de verdediger van Bayern München niet haalbaar blijken, dan schakelt de clubleiding door naar Schuurs. De voormalig Ajacied ligt nog tot medio 2026 vast bij Torino.

Na een uitstekend debuutseizoen in de Serie A staat Schuurs in de belangstelling van clubs in binnen- en buitenland. Tuttosport schreef vorige maand dat Liverpool, West Ham United en Napoli hengelen naar zijn diensten. Torino is bereid mee te werken aan een transfer, mits er wordt voldaan aan de vraagprijs van 30 miljoen euro. De eerdere vraagprijs van 50 miljoen euro is drastisch naar beneden bijgesteld.

Een week voor de sluiting van de transfermarkt heeft Simone Inzaghi zijn selectie nog niet op peil bij Inter. De Italiaan is nog altijd op zoek naar een kwaliteitsimpuls voor de laatste linie. Pavard is daarvoor de belangrijkste kandidaat, maar zijn vertrek wordt vooralsnog tegengehouden door Bayern en Thomas Tuchel. Lutsharel Geertruida is in beeld om naar München te verkassen indien Pavard toch vertrekt.

Schuurs maakte vorig jaar zomer de overstap van Ajax naar Torino, dat 9 miljoen euro exclusief bonussen overmaakte naar de Johan Cruijff ArenA. De verdediger was ontevreden over het gebrek aan speelminuten en koos daarom voor een vertrek uit Amsterdam. In Turijn ontwikkelde Schuurs zich vrijwel direct tot een van de leiders in de ploeg van trainer Ivan Juric. Van de 34 wedstrijden die hij beschikbaar was in de Serie A verscheen hij er in 28 aan de aftrap. Il Grande Toro eindigde het seizoen uiteindelijk als tiende

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van pavard naar schuurs, logisch.

26 augustus 2023 om 12:49

Dat denk ik ook, daar zij een gelijkwaardig niveau halen. Maar waar ik bij Schuurs meer potentie zie, heeft een prima seizoen gedraaid bij Torino.

Hij doet het prima in een 3-back formatie bij Torino. Dus logische optie voor Inter en een hele mooie stap voor Schuurs dan. Het kwam er niet echt uit bij Ajax maar hij laat zien dat het ook via een omweg kan.

26 augustus 2023 om 11:34

Hij doet nog steeds hetzelfde als bij Ajax. Heel de wedstrijd doet hij alles prima, maar ineens slaat hij een flater. Bij een club als torino ligt de nadruk bij wat hij goed doet, maar in de top (zowel bij Ajax als bij inter) ligt de nadruk op dat ene moment. Dit zou daarom echt een belachelijke aankoop zijn imo.

26 augustus 2023 om 11:39

Siepie dat ziet Inter dan toch ook gewoon?

26 augustus 2023 om 21:50

Want er is nog nooit een miskoop gedaan? Iedereen kon inschatten dat weghorst het bij united niet zou redden, maar toch stond hij daar ineens in een rood shirtje op het veld

Hoop dat die slim is en nog een jaartje blijft. Inter lijkt me net wat hoog gegrepen

26 augustus 2023 om 11:31

Hij is zeker klaar voor inter. In menig moeilijke wedstrijden zijn mannetje uitgeschakeld. Enige nadeel voor hem is speeltijd. Daar moet hij zich in de ploeg knokken uiteraard.

Hoe vaak je wel niet leest dat een Koopmeiners of Schuurs een prachtige binnenlandse transfer kan maken naar Napoli, Juventus of Inter is niet meer bijt e houden.

26 augustus 2023 om 11:50

Komt vooral omdat ze in italie eigenlijk echt alleen de eigen competitie vooral volgen.
En de kranten moeten gevuld worden. Dus zo enorm veel roddels.

26 augustus 2023 om 13:55

Dat is in elk land niet anders. De best scorende stukjes zijn degenen over de binnenlandse competitie. Nederland is niet anders. Op vz scoort dat ook het meest.

26 augustus 2023 om 15:20

True. Vooral dmv internet en social media heb je nog veel meer media/roddels ook in een NL waar het eerder vooral in de latijnse landen en de uk was en in dld en nl een beetje

26 augustus 2023 om 11:51

Ja, en nu moeten ze het eens laten zien op dat niveau. Bij Ajax was het te instabiel/te vaak grote fouten. Koopmeiners trekt blijkbaar goed de aandacht in Italie maar is in oranje helemaal niks. Dus er blijven er teveel steken op dat subtop-clubniveau.

26 augustus 2023 om 11:52

Dat klopt idd. Bij koopmeiners is er laatst wel een eerste bod van napoli afgeslagen, als de berichtgeving echt klopt. Een erg mooie transfer voor koopmeiners als het doorgaat.

Niet doen Inter. Dit kan niet goed gaan. Vind de Vrij al ondermaats en dan haal je een mindere versie van De Vrij erbij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren