Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Eljero Elia, die op Instagram zijn vete met Jan Joost van Gangelen nieuw leven inblaast.

Vrijdagavond kwam de stadionspeaker van Roda JC nadrukkelijk in het nieuws, nadat hij had aangekondigd dat zijn werkgever gepromoveerd was wegens een zege van Telstar op FC Groningen. Die informatie bleek niet te kloppen (het duel eindigde in 1-1), waarna Wim Frijns, de omroeper in kwestie, zijn verhaal deed voor de camera van ESPN.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Het interview met Frijns werd op Instagram geslingerd en Van Gangelen, medewerker bij de omroep, reageerde onder de video: "Grote klasse van deze man, meteen er staan en een eerlijk verhaal vertellen. Respect", aldus de presentator.

Elia heeft de reactie van Van Gangelen ook gelezen en komt met een reactie. "Kan jij ook een voorbeeld aan nemen", antwoordt de oud-aanvaller, die zijn bericht kracht bijzet met een emoji van een knipogend gezicht.

Het is niet voor het eerst dat Elia en Van Gangelen clashen. In 2020 claimde de voormalig Feyenoorder dat Van Gangelen foutieve informatie over hem had verspreid.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou…daar zal Van Gangelen flink wakker van liggen!

4 mei 2024 om 15:04

Ja want niemand is groter dan Van Gangelen!

4 mei 2024 om 16:58

Om eerlijk te zijn denk ik dat Jan Joost het type is dat daar wel gevoelig voor is. Die wil toch vooral bekend staan als de olijke, goedlachse allemansvriend zonder clubvoorkeur. Zijn reactie op de opmerking van Pelle destijds was veelzeggend.

Het blijft zo'n enorm trieste gozer, die altijd maar met iedereen en alles de confrontatie moet aangaan en moet irriteren. Denkt ook tevens dat heel de wereld altijd maar tegen hem is. Misselijk ventje.

4 mei 2024 om 15:17

Nouja, hij is gewoon emotioneel gezien nog steeds 12...

4 mei 2024 om 15:28

Juist door zijn gedrag keren mensen zich tegen hem. Treurig snotjoch.

4 mei 2024 om 16:18

Ben het met je eens maar wat vind je dan van het gedrag van Elia?

4 mei 2024 om 17:02

S_tahamata, hoezo? Van Gangelen zat gewoon onzin te praten toen der tijd en hij heeft er wel een handje van om vaker met foutieve dingen te komen (of het zelf bedacht is laat ik in het midden). Ondertussen roept hij wel dat hij samen met Genee de beste sportpresenator van Nederland is. Niks mis mee om af en toe die mensen een spiegel voor te houden.

4 mei 2024 om 19:27

Als je roept dat Genee een goede sportpresentator is, heb je wel direct een signaal te pakken dan je als persoon niet serieus te nemen bent.

Wat is het probleem?
Prima opmerking, heeft zelfs een punt..

Laat gaan

Elia is zo´n voetballer die op z´n 50ste nog steeds niet volwassen is. 37 jaar en gedraagt zich nog altijd alsof hij 18 is.

4 mei 2024 om 17:04

Forzaromale, omdat hij iemand een spiegeltje voorhoudt? Van Gangelen heeft er een handje van om met onjuist (mogelijke zelf bedachte) informatie te komen. Ook toen der tijd met Elia, daar is echter nooit reactie op geweest dus ik snap zo'n comment met letterlijk een knipoog wel.

4 mei 2024 om 20:05

Je kan inderdaad iemand wel een spiegel voorhouden, alleen doe dat op een volwassen manier met de juiste woorden. Hoe deze elia dat doet is als een 12 jarige...

6 mei 2024 om 10:25

maradungatje, en wat is voor jouw dan een volwassen manier?

Nou zeg wat een clash...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren