Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez gelooft ogen niet: ‘Dan word je knettergek, ik had hem gelijk gewisseld!'

Laatste update:

Kenneth Perez is verbaasd over de mentaliteit van Sontje Hansen. De aanvaller van NEC weigerde zondag in de slotminuten tegen FC Volendam (3-3) mee terug te verdedigen na slordig balverlies, waarna ploeggenoot Rober González vlak voor eigen zestien een overtreding moest begaan. Uit de daaropvolgende vrije trap zorgde Calvin Twigt op fraaie wijze voor de 2-3.

“Oh, man! Ik had hem als trainer gelijk weer gewisseld. Volgens mij stond hij er pas net in”, zegt Perez over Hansen, die in de 83ste minuut als invaller binnen de lijnen kwam bij Dit was het Weekend op ESPN. “Het is de 94ste minuut, het staat 2-2 en alle spelers van NEC lopen naar voren met een man minder”, geeft de analyticus aan, terwijl er beelden van de slotfase in het Goffertstadion te zien zijn. Door een vroege rode kaart voor Elayis Tavsan speelde NEC lang in ondertal.

Hansen zag zijn pass in de slotminuten onderschept worden door Verdonk.

Hansen probeerde in slotminuten ploeggenoot González te bereiken, maar leverde simpel in bij Josh Flint, die kon opstomen richting het doel van NEC. González ging in de achtervolging en maakte vlak voor zijn eigen zestien een overtreding op de verdediger van Volendam. Waar de Spanjaard na het balverlies van de Nijmegenaren in volle vaart achter zijn directe tegenstander aanging, sjokte Hansen terug, zo zag Perez.

“Dat Hansen balverlies lijdt, dat kan gebeuren, maar let even hierop: hij stopt gewoon!", vervolgt de verbaasde Deen. "Daardoor moet González helemaal terug en die overtreding maken. Op welk moment zien we Hansen terugverdedigen?"

Hansen sjokte na zijn eigen balverlies mee terug en dacht na de overtreding van ploeggenoot González alweer aan aanvallen.

"Hij is na die overtreding van González alweer terug aan het rennen richting het doel van Volendam. Dan speel je niet voor het team, maar dan speel je voor jezelf. Als je zo’n foute pass geeft - en hij is snel zat - dan moet je als de brandweer je eigen balverlies proberen te herstellen.”

De overtreding van González bleek uiteindelijk enorm duur, want de daaropvolgende vrije trap schoot Twigt namens Volendam fraai raak. Dan denk je: Jezus, we verliezen nog met 2-3.. Uiteindelijk wordt het na een krankzinnig slot nog 3-3 en kom je ermee weg. Als trainer zou ik echt knettergek worden", aldus Perez.

“Zulke spelers snappen dan niet dat ze op de bank terechtkomen en de trainer niet ziet welke kwaliteiten zij hebben”, haakt Marciano Vink in. “Maar het terugverdedigen hoort gewoon in je standaardpakket te zitten.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beetje makkelijk dit, zeker als je beschouwd dat Hansen de hele week ziek is geweest en daardoor niet kon starten. Moet zeggen dat ik Hansen juist positief vind opvallen door zijn bereidheid en werkethiek, echt het tegenovergestelde van iemand die de kantjes ervan af loopt. Probleem is alleen dat ie het nog niet 90 minuten vol kan houden. Het helpt ook niet echt dat NEC een trainer heeft die er een zooitje van maakt en tegen Jochem Kamphuis valt ook niet aan te voetballen, die naait NEC op de een of andere manier ook zeer regelmatig.

5 november 2023 om 22:13

Hij kan het dus nog geen 11 minuten volhouden blijkbaar, als die nog niet fit was moet hij dat zeggen, dan had de trainer hem waarschijnlijk niet in laten vallen, je kun het wel makkelijk noemen, maar het is Hansen die het Perez zo makkelijk maakt.

5 november 2023 om 22:45

Ik snap de kritiek op deze actie best hoor, daar niet van. Wat ik alleen makkelijk vind is dat Perez net doet (of sterker nog, hij zegt het letterlijk) alsof Sontje Hansen een speler is die alleen maar voor zichzelf speelt. Alsof ie er met de pet naar gooit en een broertje dood heeft aan meeverdedigen. En dat is gewoon pertinent onwaar, het is juist een speler die altijd zijn verdedigende meters maakt en met veel energie speelt. Het probleem is gewoon dat hij het vaak maar een uur kan volhouden omdat hij bij Ajax veel blessures heeft gehad en vanuit een vorig seizoen waarin hij niet extreem veel gespeeld heeft direct moest instromen op Eredivisieniveau. Kan je van vinden wat je wil maar het is wel de realiteit. Tel daarbij op dat hij zoals ik aangaf de hele week ziek is geweest en dat NEC met een man minder speelde waardoor hij nog meer moest lopen en de opmerkingen van Perez verdienen absoluut enige nuance, zelfs al heeft Hansen maar een kwartiertje meegedaan. Hij forceert trouwens ook gewoon de strafschop door te lopen op een bal waar een luie speler nooit op was gedoken (en ja, die keeper van Volendam doet het heel slecht). Vandaar dat ik deze opmerkingen een beetje goedkoop vind.

5 november 2023 om 22:42

Hij hoefde het ook geen 90 minuten vol te houden, hij viel 10 minuten voor het einde in. Tenzij je daar met 45 graden koorts op het veld staat moet je dan gewoon mee kunnen verdedigen. Al helemaal als je een 2-2 gelijkspel met een man minder moet verdedigen. Het is ook niet zo dat hij de status van Messi heeft en dat het dus ook wel prima is als hij dat niet doet. Hij is een jonge bankzitter die juist deze minuten aan zou moeten pakken om de trainer te overtuigen hem meer minuten te geven.

5 november 2023 om 22:55

Nogmaals ik begrijp de kritiek op dit specifieke moment prima en ben het er tot op bepaalde hoogte ook wel mee eens maar opmerkingen in de trant van ‘ik had hem meteen gewisseld’, ‘hij speelt alleen voor zichzelf en niet voor het team’ en ‘dit soort jongens kunnen het niet accepteren dat ze op de bank zitten’ slaan gewoon nergens op. Als je Hansen wekelijks ziet spelen dan zie je een jongen die absoluut wil en er veel energie inlegt maar bij wie het conditioneel nog gewoon aan het een en ander ontbreekt. Maar ondanks dat dergelijke genuanceerde opmerkingen natuurlijk minder goed scoren moeten ze wel meegenomen worden want zoals Sontje Hansen nu wordt afgeschilderd is echt niet terecht. Hij is bijvoorbeeld 100 keer meer teamspeler dan een Tavsan die vandaag zijn back ook gewoon liet lopen waar nog een goal uit kwam ook. En dat was nog met 11 tegen 11.En daarnaast is Hansen gewoon onbetwist basisspeler als hij fit is, dus dat gedeelte over een bankzitter die zich moet bewijzen als hij de kans krijgt klopt ook gewoon niet.

6 november 2023 om 11:24

Maar in deze maakt get toch helemaal niet uit dat hij het normaal gesproken maar 60 minuten vol kan houden? Hij houdt het blijkbaar dus nog geen 10 minuten vol. Ik snap niet wat er dan precies makkelijk scoren aan de opmerking van Perez is, hij heeft namelijk gewoon gelijk. En dat je meer een teamspeler bent dan iemand die dat al helemaal niet is is al helemaal een onzinargument. Best dat je 9 vd 10x mee terugloopt, maar die ene keer hoeft maar net die keer te zijn dat er een tegentreffer valt (zoals nu het geval). Dan mag je daar best kritiek op hebben, anders loop je hier met de 3 punten weg.

6 november 2023 om 08:31

Hij is ziek geweest, dus? Hoeft hij dan niet mee te verdedigen? Ik begrijp dat Hansen een favoriet van je is maar hij benadeelt je club toch heel erg door deze actie? Terechte kritiek in dit geval op een normaal gesproken (daarin geloof ik je op je woord!) prima teamspeler.

Het kan ook gewoon een fout of een verkeerde inschatting zijn.
Dit bewijst niet meteen dat het een luie speler is.
Om dan iemand meteen te wisselen. Het is gebeurt en je moet jagen op 3-3, hoe klein de kans ook is.
Dan wissel je niet een gevaarlijke aanvaller.
Na de wedstrijd ga je eens het gesprek aan over de actie.
Perez mag dan als analist zo simpel denken, een trainer moet natuurlijk de spelers zo bespelen dat ze mentaal optimaal zijn en van hun fouten leren. Dan kun je niet iedere speler lukraak gaan wisselen die een fout maakt die niet gemaakt mag worden...

6 november 2023 om 08:34

Fouten maken we allemaal, dat hoort er bij. Maar verzaken en je teamgenoten aan z'n lot overlaten dat kan niet en daar mag best tegen worden opgetreden. Als Hansen dit nog een paar keer doet wordt dat echt zo'n speler die leuk kan voetballen maar nooit opgesteld wordt omdat de trainer niet op hem kan bouwen. Dan staat er op zijn plek een mindere speler die wel zijn taken uitvoert en altijd een 6 haalt.



De beste man begint met de week meer op een oud wijf te lijken. ik ga hem Sherlock Holmes noemen met z’n vergrootglas, of toch misschien beter Jessica Fletcher, is meer gepast.

Slot keurt het absoluut af, zag je aan zijn commentaar, maar Slot is niet maf door onze doelpuntenmachine paar dagen voor Lazio uit publiekelijk te straffen, moet niet gekker worden haha

Perez is net als die ozturk van vi wel erg in zichzelf gaan geloven, ze prediken van alles en nog wat en vaak zijn het onderbuikgevoelens.
Sommige spelers spelen niets voor niets op een lager niveau, van dit soort dingen kunnen ze enkel maar leren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren