Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opmerkelijk nieuws uit Helmond: 'Hier kan hij ook niets aan doen'

Laatste update:

Dinsdagavond kwam er opmerkelijk nieuws van Helmond Sport: hoofdtrainer Mario Verlijsdonk ontbreekt zaterdag bij de competitiewedstrijd tegen De Graafschap, omdat hij al op vakantie is. De coach had de trip naar Zuid-Afrika al geboekt toen hij nog assistent-trainer was en het omboeken bleek te duur te zijn. Zodoende is Verlijsdonk er aankomende zaterdag niet bij.

Algemeen directeur Mario Captein zegt dat Verlijsdonk al anderhalf jaar geleden toestemming had gevraagd om in deze periode zijn 25-jarige huwelijk met zijn gezin in Zuid-Afrika te gaan vieren. "Daar hebben wij toen positief op gereageerd", zegt Captein tegen Omroep Brabant. "Verlijsdonk is al zestien jaar aan de club verbonden als assistent-trainer. En dat contract heeft hij nog steeds. We zitten in de ongelukkige situatie dat we de trainer (Eric Meijers, red) op non-actief hebben gesteld. Daar kan hij ook niets aan doen."

"We hebben tegen Mario gezegd 'jij gaat geen veranderingen meer aanbrengen, jij gaat gewoon naar Zuid-Afrika. En tegen De Graafschap gaan we drie punten pakken, zonder jou'", aldus Captein. Assistent Remond Strijbosch zal zaterdag als eindverantwoordelijke op de bank plaatsnemen. Helmond Sport staat momenteel negende in de Jupiler League, De Graafschap vijfde.

Mario Verlijsdonk had zijn vakantie moeten omboeken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sommige zaken zijn belangrijker dan voetbal....

Opmerkelijk? Dacht het niet!

Die man wist niet dat hij nu trainer zou zijn en verdient nou ook weer niet zoveel dat hij zomaar even een paar vakanties opnieuw kan boeken.

18 december 2013 om 11:35

AL verdiende hij wel zoveel. Een 25-jarig huwelijk is ook niet niks.

18 december 2013 om 11:45

Klopt, maar als hij werkzaam was bij een club als Chelsea had hij ook als assistent niet zomaar even op vakantie gekund, zo midden in het seizoen. Denk ik.

Joh met of zonder trainer maakt geen klote uit.

Lekker op vakantie gaan zoals ze zelf al aangeven.

Hij verdiend nou ook weer niet zoveel salaris dat je daarvoor even zo'n dure vakantie gaat omboeken. Het is natuurlijk wel grappig.

Gewoon lekker genieten. Afspraak is afspraak, mooi dat ze er aan houden bij Helmond Sport.

Gewoon netjes opgelost door de club. In de jupiler league verdien je nu eenmaal geen wereldsalaris.

Afgesproken is afgesproken. Laat die man lekker genieten van zijn vakantie

Alsof een trainer überhaupt zo belangrijk is.. Mooi dat het nog zo kan in NL!

Mooi dat dit nog zo kan in deze voetbalwereld. Helmond sport een sociale club waar de supporters trots op kunnen en mogen zijn.

Goede oplossing en eigenlijk zou er niets opmerkelijks moeten zijn aan een werknemer die op vakantie gaat.

Als dit al 1.5 jaar vast staat en de club geeft er toestemming voor en zegt dat hij gewoon mag gaan, niks aan de hand toch? Dan gaat die andere assistent even voor 1 duel op de bank zitten. Niks vreemds aan.

Netjes van Helmond Sport.

Dit is toch geen opmerkelijk nieuws? Hooguit "grappig".

Sommige dingen zijn gewoon belangrijker dan voetbal. Familie voor werk/"hobby".

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren