Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ook Virgil Misidjan gaat FC Twente verlaten voor nieuw buitenlands avontuur’

Laatste update:

Virgil Misidjan staat op het punt om een contract te tekenen bij PAOK Saloniki, zo melden diverse Griekse media donderdag. Daardoor lijkt de 29-jarige buitenspeler definitief te vertrekken bij FC Twente, waar hij over een aflopend contract beschikt. De Tukkers probeerden de pijlsnelle aanvaller langer te binden, maar Misidjan heeft zijn zinnen gezet op een nieuw buitenlands avontuur. Volgens de berichtgeving uit Griekenland heeft de Nederlandse jeugdinternational inmiddels al een persoonlijk akkoord met PAOK bereikt. Twente verliest na Ramiz Zerrouki (Feyenoord), Václav Cerny (VfL Wolfsburg) en Julio Pleguezuelo (Plymouth Argyle) dus opnieuw een sterkhouder.

PAOK eindigde in het afgelopen seizoen op de vierde plaats in de Super League 1. Daarmee plaatsten de Grieken zich voor de derde kwalificatieronde van de Conference League, waarin het Israëlische Beitar Jeruzalem de tegenstander zal zijn. Op 2 juli speelt PAOK in de voorbereiding een oefenduel met Go Ahead Eagles in Terwolde. Mogelijk is Misidjan dan al van de partij, daar de buitenspeler zelf al zijn jawoord zou hebben gegeven aan de clubleiding.

Misidjan speelde in het buitenland eerder al voor Ludogorets en FC Nürnberg. Met laatstgenoemde speelde hij een seizoen in de Bundesliga, terwijl de vleugelspeler in Bulgarije maar liefst acht prijzen wist te winnen. Met Ludogorets werd Misidjan maar liefst vijf keer landskampioen. Verder wist hij eenmaal de Bulgaarse beker te winnen, terwijl de Supercup twee keer werd binnengesleept. In totaal speelde Misidjan 206 officiële wedstrijden voor Ludogorets, waarin hij goed was voor 49 doelpunten en 36 assists.

In 2021 keerde Misidjan, die volgens Transfermarkt zo’n twee miljoen euro waard is, enigszins verrassend terug in de Eredivisie. Na een goed half jaar bij PEC Zwolle durfde Twente het, mede dankzij zijn transfervrije status, aan met de vleugelflitser. Die gok bleek met name in het afgelopen seizoen een gouden zet te zijn geweest. Misidjan kwam in het seizoen 2022/23 tot 3.006 minuten in dienst van Twente, verdeeld over 41 optredens. Daarin wist de rechtspoot tien keer het net te vinden, terwijl hij zesmaal fungeerde als aangever.

Is het vertrek van Misidjan een groot gemis voor FC Twente?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leegloop is begonnen...

22 juni 2023 om 21:53

Tot nu toe 3 en ik verwacht er nog zeker 3 of 4 meer. Brenet, Smal, Ugalde en Hilgers

22 juni 2023 om 22:02

Zerrouki Julio Cerny Misidjan. Dat zijn al 4 basisspelers. Verder komen Brama en Cleonise definitief niet terug. We kunnen nu al spreken van een leegloop denk ik. Zonde!

22 juni 2023 om 22:18

O ja, alleen vandaag al 3 🙈

23 juni 2023 om 07:57

Daarvan is toch alleen Zerrouki lastig te vervangen? Cerny is een dertien in dozijn speler. Misidjan heeft skills die vele spelers hebben en julio, goede speler maar is ook niet onvervangbaar

23 juni 2023 om 08:19

Cerny was een dertien in een dozijn speler tot hij bij Twente terecht kwam. Sowieso gaat het niet gunstig zijn dat zo’n lekker op elkaar ingespeeld team uit elkaar valt.

23 juni 2023 om 08:24

Goede buitenspelers zijn juist helemaal niet makkelijk om te vervangen, dat bleek oa bij Ajax wel afgelopen jaar. Cerny is een bovengemiddelde buitenspeler in de Eredivisie, en is een heel seizoen fit gebleven. Misidjan wordt onderschat en is ook een gevaarlijke speler. Jammer dat hij vertrekt. Hoop dat Twente een degelijke selectie weet te vormen voor de conference league.

23 juni 2023 om 12:12

Tja dit was te verwachten voor Twente, snap ook wel dat Jans vertrok. Jammer dat Misidjan gaat, had ik ook bij Feyenoord of PSV geen slechte extra optie gevonden op de flank.

De vraag is waar Twente het nu gaat zoeken. Ze hebben Regeer al gehaald en ook Salah-Eddine blijft wellicht nog een jaartje. Verder zie ik spelers als Mitchel van Bergen, Gustavo Hamer, Bram Nuytinck en Kenji Gorré vanuit het buitenland wel eens als haalbare opties. Twente levert sowieso in dit jaar.

PAOK. Mijn hemel dat is sportief niet echt een stap vooruit....

22 juni 2023 om 21:30

Denk het eigenlijk wel. Topclub in Griekenland. Meer salaris en altijd mooi weer. Ik snap het wel. Vind het wel ontzettend jammer.

22 juni 2023 om 22:13

Mwah valt mee toch. PAOL werd 4e in een veel mindere competitie. Allebei kwalificatie Conference League. Het weer en het salaris zijn geen sportieve elementen.

22 juni 2023 om 22:58

Ik krijg altijd nachtmerries als ik aan PAOK denk. Hoe Ajax daar de afgelopen 13 jaar 3x met ongelofelijk veel mazzel langs is gekomen in de CL voorronde

22 juni 2023 om 23:35

Alsof de wereld enkel bestaat uit sportief stappen vooruit zetten. Die man wordt van de zomer 30 en ik zie in hem geen voetballer die gebrand is tot zijn veertigste prof te blijven.

23 juni 2023 om 07:59

Eens, als ik moet kiezen voor leven in Griekenland of Nederland is keuze ook easy als t gaat om 2-3 jaartjees. Maar goed het is maar goed voor de clubs dak geen fantastische voetballer ben geworden. Ik zou iedere x contract voor 1 jaar tekenen en de wereld rond gaan :P

Typische momentvoetballer. Na een sterke pot kwam die daarna weer 2 wedstrijden niemand voorbij. Moet denk ik vrij makkelijk te vervangen zijn

22 juni 2023 om 21:31

Ik vind Cerny toch iemand die het meerdere wedstrijden op rij kon laten zien. Misidjan idd niet.

22 juni 2023 om 21:40

Wat is het dat 'wij' fans de spelers die vertrekken allemaal omlaag moeten praten? Zag het bij Julio en nu weer. Dit zijn gewoon 2 basisspelers van de nummer 5 die zeker niet makkelijk te vervangen zijn. Een speler met de individuele actie van Misidjan is zeldzaam.

22 juni 2023 om 21:44

@ruiz. Ik heb over julio toch veelal positieve reacties gezien op meerdere forums. Bedanken hem voor zijn inzet, en gunnen hem de stap naar Engeland en dan in het bijzonder zijn familie. Misidjan wordt ook niet per se omlaag gepraat, er wordt gezegd dat hij makkelijk te vervangen zou moeten zijn. Buiten dat, heeft hij toch wel erg vaak gezegd om naar Twente haar aanbieding te kijken en het hier erg goed heeft met zijn familie om zich heen. Terwijl iedereen eigenlijk als wist dat hij toch zou gaan vertrekken voor het grote geld, dat zal dan bij deze “omlaagpraters” niet onterecht, het meeste steken denk ik.

22 juni 2023 om 21:47

Er moest hier vooral benadrukt worden dat Julio geen sterkhouder was (stond hier in de titel). Ook in zijn geval vind het echt jammer. Hij was echt ontzettend goed sinds hij weer in de basis stond. Met zijn snelheid en druistigheid complementair aan Propper.

22 juni 2023 om 22:22

Ruiz, hij speelde na de blessure van Hilgers prima. Maar een sterkhouder? Dan zie ik een propper, Cerny of Zerrouki voor me.

22 juni 2023 om 22:41

Alsnog kan het wel een gemis zijn en hoeft de nadruk niet op dat het geen sterkhouder is.

22 juni 2023 om 23:23

Tuurlijk is het vertrek van een speler die zoveel wedstrijden heeft gespeeld een gemis. Maar het was al vanaf januari bekend dat hij naar Engeland wilde, zijn contract liep af, hij speelde pas sinds maart weer basis. Dan vind ik het terecht om te benoemen dat hij geen sterkhouder is. Is hij belangrijk geweest en gun ik hem deze stap, jazeker.

23 juni 2023 om 06:51

Helemaal mee eens. Succes Vura in Griekenland en bedankt voor je bijdrage. Opzoek naar wat nieuws op links

In tegenstelling tot die andere 2, zie ik Misidjan niet als een sterkhouder. Soms echt goede dingen maar soms heb je er ook he-le-maal niks aan.

Arme twente alweer 1tje

22 juni 2023 om 21:59

Vind dit niet zo erg.

23 juni 2023 om 11:57

Hoe kan je dit niet erg vinden? Staat er al een vervanger (transfervrij) klaar? Je vangt er nu niets voor en alleen salaris vrij gemaakt. Hij verdiende niet heel veel, dus een externe aankoop kost je hoe dan ook geld.

23 juni 2023 om 12:10

Dit vind ik echt bizar, Misidjan is echt een gemis daar vind je niet heel snel een gelijkwaardige vervanger voor, ja ik kon me af en toe groen en geel aan hem ergeren, maar hij was toch één van de spelers waarvoor je naar het stadion komt. Met wat er vertrokken is en wat er nog gaat vertrekken moeten we eerst nog maar zien hoe het gaat worden volgend seizoen

22 juni 2023 om 22:10

Is ook wel verwacht allemaal, en Misidjan liep uit contract. Vermoedelijk zullen Hilgers en Smal ook nog wel vertrekken. Ik ga me meer zorgen maken wanneer er wordt getrokken aan Pröpper, Unnerstall en Sadilek.

23 juni 2023 om 09:53

Als Sadilek gaat valt er veel meer weg inderdaad, hoe die onderschat wordt buiten Twente is niet normaal. Maar laten we het vooral zo onderschat houden. Ik hoop nog steeds dat Manhoef komt voor de flanken

Misidjan is ook weer zo'n speler die zo onderschat wordt door de eigen aanhang. Die individuele actie die hij in zich heeft vind je echt niet zomaar. Vind het echt jammer dat hij vertrekt. Voor zo'n speler kom ik naar het stadion.

22 juni 2023 om 23:09

Helemaal gelijk. Echter speelt Twente thuis afgelopen seizoen en misschien een jaar daarvoor thuis wel de beste van de competitie. Uit is het vaak een drama en daarin speelt hij als brenet ook een rol. Dit ga je krijgen als je in Nederland 4/5 wordt. Je speelt je in de kijker van de rest waar je gwn als suptopper van Nederland niet tegen aan kan. Ik vind julio ook echt jammer! Speelt op een heel hoog niveau. Hilgers gaat tevens ook voor niks dan wel niet het einde van het jaar de deur uit. Zet toch wel eens mn vraagtekens achter RVC. Al helemaal rondom jans en streuer. Eindelijk rust binnen de club met de juiste mensen heb je dit weer

23 juni 2023 om 00:27

Ik zag dat Jans gisteren weer een opmerking richting RvC maakte. Maar Jans heeft vanaf de eerste stap binnen poorten van de Veste steevast geroepen telkens maar voor 1 jaar te willen tekenen. Dan achteraf als een argument voor je vertrek zeggen dat je was gebleven als de RvC hem en Streuer een tweejarig contract had aangeboden is hypocriet.

22 juni 2023 om 23:27

Eens, erg leuke speler. Snap wel dat hij zijn geld nu wil pakken. Is wel een speler waarvoor je naar het stadion gaat, maar ook een speler waar je je helemaal kapot aan ergert als het wat minder gaat. Leuke acties, ongelofelijk snel met de bal, wel wat weinig rendement. Had hem wel graag zien blijven.

22 juni 2023 om 23:39

Niet mee eens, speelt af en toe een leuke pot en is daarna 3 wedstrijden ontzichtbaar aan het eind van dit seizoen deed hij het goed.

Niet zomaar vinden van een speler met een individuele actie?

Bryan Ruiz, Miroslav Stoch, Marko Arnautovic, Quincy Promes, youssouf Hersi, Bakırcıoğlu, Eljero elia, Ola John, Nacer Chadli, Hakim ziyech, Tadic, Cantalapiedra

Fc twente heeft de scouting wel op orde hoor als het gaat om leuke middenvelders en buitenspelers met een goede actie, ik mis er vast nog een paar.

23 juni 2023 om 09:54

Ruiz eens. Altijd zo enorm veel dreiging en heel waardevol geweest. Kon door 1 actie het team doen opleven als het lastig was.

Wat zonde (en dan voor PAOK, zal vast met salaris te maken hebben)… Geen mega groot gemis, maar had hem er graag bij gehad. Na Cerny en Pleguezuelo nog een basiskracht die Twente verlaat. Bruggink en Streuer zullen een paar goede versterkingen moeten halen voor al de gaten die worden achtergelaten. Ik denk dat Brenet, Ugalde en mogelijk Smal ook niet meer te zien zullen zijn volgend seizoen in Enschede. Wat het voor Twente erg lastig maakt om in de subtop en de UECL mee te draaien helaas.. Ik hoop dan ook dat Oosting ons kan verassen als trainer en met minder materiaal goede resultaten neer kan zetten net als bij RKC.

Man man man, slappe hap. Je blijft toch liever in (sub)top NL dan voor tonnetje meer in Griekenland man. Wel mooi wonen.

22 juni 2023 om 23:28

Denk dat het verschil meer is dan een ton als ik eerlijk ben. Voor een ton verschil zou twente dit qua aanbod wel gelijktrekken denk ik.

23 juni 2023 om 00:31

Ik denk dat Twente dat niet doet, want die proberen met het salarishuis dat ze hanteren de selectie in balans te houden. Wat denk je dat andere spelers gaan zeggen als Misidjan er zomaar een ton bij krijgt.
Zo werkt dat niet.

23 juni 2023 om 00:33

Hij is dertig. BEROEPSvoetballer. Moet zijn toekomst zekerstellen. Dan doet een tonnetje en waarschijnlijk wel meer, ertoe.

23 juni 2023 om 08:10

Naja PAOK is nou ook weer niet zo een slechte club hoor. Hele fanatieke aanhang, spelen altijd Europees voetbal. Je kan meedoen om het kampioenschap

Ik had gehoopt dat Twente de wind in de rug zou krijgen na geweldig seizoen, elke wedstrijd volle bak,de playoffs en Europees voetbal. Blijkbaar is desondanks de schuldenlast nog steeds te hoog. Twente laat wel belangrijke spelers vertrekken en raakt een ingespeeld team kwijt. Desondanks is strategie goed: niet smijten met geld maar schulden aflossen, talentvolle spelers proberen aan te trekken, jeugdopleiding versterken. Succes

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren