Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente gaat naast Cerny extra smaakmaker verliezen: ‘Die vraagt te veel geld’

Laatste update:

FC Twente lijkt Virgil Misidjan kwijt te raken deze zomer. De 29-jarige vleugelaanvaller vraagt volgens scheidend technisch directeur Jan Streuer te veel geld tijdens de onderhandelingen over een nieuw contract, waardoor een transfervrij vertrek uit de Grolsch Veste steeds dichterbij komt. Misidjan, die in 2021 een tweejarig contract tekende in Enschede, is bij Twente uitgegroeid tot een bepalende speler en vanwege zijn aflopende verbintenis aantrekkelijk voor andere clubs.

ESPN-verslaggever Cristian Willaert vindt Misidjan een 'verrassend fijne en goede speler' die voor Twente behouden moet blijven. "Ja absoluut", antwoordt de ervaren directeur. "We willen hem ook wel houden, maar het heeft bijna altijd met geld te maken. Des te beter je gaat spelen als club, des te meer willen de spelers verdienen. Omdat er dan veel interesse is voor de spelers. Hij zit veel te hoog in de boom", zegt Streuer met een glimlach op zijn gezicht. "Speler en club moeten realistisch blijven. Als hij het ergens anders wel kan verdienen, dan is het niet raar dat hij dat gaat doen."

Cerny
Kamperman werpt vervolgens op dat Václav Cerny persoonlijk akkoord is met VfL Wolfsburg, waar Streuer vrijdag zei dat hij nog niets had vernomen van de Duitse club. "We hadden wel de afspraak met Cerny en zijn zaakwaarnemer dat hij weg mocht. Dus die zaakwaarnemers hadden al langer contact met Wolfsburg, dus voor ons was dat niet zo'n probleem. En inmiddels hebben we wel contact gehad met Wolfsburg en ze hebben ook al een bod gedaan, ja." Onder de indruk van het bod is Streuer nog niet. "In eerste instantie meestal niet. Dat kan nog wel lang duren, dus we kijken wel hoe het zich ontwikkelt."

Cerny is persoonlijk rond met de Duitsers over een contract voor vier seizoenen, zo meldde De Telegraaf. Er wordt gesproken over een vaste transfersom van zes à zeven miljoen euro exclusief bonussen. TC Tubantia schreef vrijdag dat Twente 'niet onder de indruk is' van het eerste bod van Wolfsburg. Cerny beschikt bij Twente nog over een contract tot medio 2025. Het gerenommeerde Transfermarkt schat zijn marktwaarde in op vier miljoen euro, maar verwacht wordt dat de Tukkers enkele miljoenen meer ontvangen. Twente legde in de zomer van 2021 zelf één miljoen euro op tafel om Cerny over te nemen van FC Utrecht.

Ugalde
Streuer buigt zich tot slot over de kwestie rond Manfred Ugalde. De spits (21) uit Costa Rica wordt dit seizoen gehuurd van het Belgische Lommel SK, onderdeel van de City Group. Manchester City heeft dus een grote invloed op zijn nabije toekomst. "Wij denken dat hij voor ons een goede speler is maar wij hebben Manchester City nodig om die deal te kunnen doen. Als zij tien miljoen vragen kunnen wij die speler niet halen, dat geld hebben wij niet", verzucht Streuer. "Er moet absoluut nog wel wat gebeuren, maar we gaan ons best doen. De speler wil hier heel graag blijven."

Zie jij Virgil Misidjan vertrekken bij FC Twente?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Da's niet zo erg toch? Leuke speler, maar 13 in een dozijn.

11 juni 2023 om 15:43

Dat denk ik ook. En snap de titel boven het stuk ook niet zo. Als dit al een smaakmaker is, dan zou het na Zerrouki en Cerni toch de 3e smaakmaker zijn die vertrekt?

11 juni 2023 om 15:50

Klopt. En met smaakmakers denk ik eerder aan Propper, Unnerstall of zelfs Ugalde.

11 juni 2023 om 16:36

Smaakmakers zijn toch meestal creatieve spelers, dus om daar een keeper te noemen vind ik gek. Voor de rest is het een kwestie van smaak.

11 juni 2023 om 16:33

Af en toe speelt hij goed. Maar is de broer van dilrosun. 1 wedstrijd goed en daarna 5 matig.

11 juni 2023 om 17:54

Voor Feyenoord wel. Slot schijnt hem te willen, dus hoop nou maar dat die bij Twente blijft. Er loopt al genoeg van dit soort middelmaat bij Feyenoord

11 juni 2023 om 19:00

Waar haal je dat vandaan?

12 juni 2023 om 00:45

Ik meen 1908

11 juni 2023 om 18:52

Haha grappig hoe iedereen hier op VZ zo minnetjes over Misidjan doet. Misidjan was na Unnerstal absoluut een van de meest bepalende spelers van Twente dit jaar. Een klasse beter dan Cerny bijvoorbeeld. Maar goed we weten welke spelers volgens de VZ leden er niet zoveel van kunnen…

11 juni 2023 om 19:04

Huh? Misidjan heeft aan 2 keer minder goals bijgedragen dan Cerny (7 goals en 4 assists om 13 goals en 11 assists). Cerny is wel grillig, maar zn klasse ligt wel echt wat hoger dan Misidjan.

Misidjan is een echte eredivisiespeler. De lat van Cerny ligt volgens mij wel iets hoger.

12 juni 2023 om 09:54

Beter dan Cerny zou ik niet zeggen, maar ik vind de algemene tendens ook wel heel negatief. Misidjan is sowieso een van de betere linksbuitens van de eredivisie. Ik moet maar zien of ze hier zo een goede vervanger voor halen. Los van statistieken is het sowieso een van de leukste spelers van fctwente om naar te kijken, zoekt altijd zijn man op en durft de actie te maken en komt er dan ook vaak langs, nog altijd best een unieke kwaliteit.

Misschien iets voor Feyenoord als backup

11 juni 2023 om 15:50

Backup voor de grensrechter?

11 juni 2023 om 15:52

Ja, matige vleugelspelers hadden we nog niet genoeg

11 juni 2023 om 17:47

Matig en relatief oud, dus lijkt me niet. Feyenoord moet alleen spelers halen die óf restwaarde hebben óf direct meerwaarde hebben. Dat heeft hij niet.

Graag of niet lijkt me, 29 jaar en niet per se iemand die een hele grote transferwaarde vertegenwoordigt. FC Twente is een grote club die vast wel een talentvolle, jonge linksbuiten zal aantrekken!

Misidjan is echt zo’n speler die vaak goed is tegen Ajax, maar als hij bij Ajax zou spelen het net niet is. Is ook wel logisch omdat Ajax veel ruimte weg geeft en je dan veel aan hem hebt. Bij Ajax krijg je weinig ruimte en heb je er minder aan.

11 juni 2023 om 16:22

Dat is gewoon absoluut zijn niveau niet. Misidjan heeft een paar goede jaren gehad in Bulgarije en liet het dit seizoen ook zien, maar hij is nu 29 en heeft eigenlijk 1 niveau gehad z'n hele carriere. Daar moeten topclubs zich nooit aan branden.

11 juni 2023 om 17:06

Toch wel knap hoe vaak je Ajax kan zeggen in zo'n korte reactie wat niets met die club heeft te maken.

Was Zerrouki geen smaakmaker? Anders snap ik 2e niet.

11 juni 2023 om 16:58

Zerrouki en Cerny worden, neem ik aan, bedoelt met smaakmakers. Misidjan heeft het leuk gedaan, maar is nooit smaakmaker geweest en er zal ook niemand echt rouwig om zijn als hij gaat. Als wisselvalligheid een andere naam moest hebben, konden we het Misidjan noemen.

Leegloop twente zal gevolgen hebben denk ik met prestaties,geld hebben ze bijna niet voor nieuwe spelers

11 juni 2023 om 18:50

Welke leegloop?

Misidjan, waar geen twente fan echt van baalt dat die vertrekt veel te wisselvallig.

Op het middenveld hebben we Kjolo als controleur, vlap en steijn als aanvallende middenvelders + Taha die op meerdere posities inzetbaar is.
Regeer die net binnen is die ook op verschillende plaatsen uit de voeten kwam.

Propper, Smal en Hilgers hebben allemaal nog een doorlopend contract.
Unnerstal gaat nergens heen.
Als vervanger voor Brenet hebben we Sampsted al binnen.

Twente moet er uitkomen met Citygroup voor ugalde, en dan heb je alleen nog een reservespits en 2 vleugel spelers nodig.

En na Ola John, Elia, Arnautovic, Stoch, Promes, nacer Chadli, Cerny heb ik vertrouwen genoeg in de kunde van de scouts om goede vleugel spelers binnen te halen.
daarbij is er inmiddels prima geld om te besteden alleen de verkoop van zerouki, cerny leveren 15mil + Op

11 juni 2023 om 20:43

Of jij weet hoe het in hun koppie in elkaar zit en je komt over of je daar werkt haha proost jongen
Er gaan vast meer spelers weg

11 juni 2023 om 22:28

Hij is immers helderziend
Ik vermoed ook dat er nog wel meer vertrekt. Ik verwacht niet dat we eruit komen met Ugalde, ook vanwege het salaris. Ik zie daarbij Smal en Hilgers nog wel vertrekken, al zijn ze met beiden nog wel in gesprek. Mocht er daarnaast een club in het Ruhrgebied voor Unnerstall komen, dan is hij ook weg denk ik.

Overschatte voetballer.
Viel afgelopen 2 wedstrijden behoorlijk door de mand

12 juni 2023 om 09:56

Dat lag meer aan Sparta die ijzersterk verdedigen. Misidjan had echt de hele wedstrijd te maken met twee tegenstanders: Sambo, wat sowieso een hele goede verdediger is, en Van Crooij die altijd meeverdedigde. Probeer er dan maar eens langs te komen. Daarbij, overschat is hij zeker niet als je alle negatieve reacties hier ziet.

Als Twente supporter lig ik er niet wakker van, wisselvallige speler soms heel goed maar daarna weer 5 ontzichtbare wedstrijden en ontelbaar veel balverlies..
Als ik kijk wat Twente normaal op de vleugels had lopen, Ola John, Arnautovic, Miroslav Stoch, Quincy Promes, eljero Elia, Nacer Chadli etc dan vergeet ik er vast nog wat. Maar goede vleugel spelers heeft de FC Twente scouting we een neusje voor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren