Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Onduidelijkheid over transfersom Pedersen: Fabrizio Romano verwijdert tweet

Laatste update:

Er is onduidelijkheid ontstaan over de transfersom van Marcus Pedersen, die op het punt staat om de overstap te maken van Feyenoord naar Sassuolo. Waar eerder werd gerept over een huurconstructie met speciale clausule, lijkt het nu toch te gaan om een permanente deal. Transfermarktexpert Fabrizio Romano heeft een tweet over een huurdeal verwijderd.

In eerste instantie meldde Romano dat Pedersen een definitieve transfer zou maken. Later werd dat gecorrigeerd naar een huurdeal, die pas zou worden omgezet in een permanente overgang als Pedersen in minstens twintig Serie A-wedstrijden 45 minuten zou spelen of als Sassuolo degradatie zou weten te voorkomen. Van die laatste constructie lijkt Romano nu terug te komen.

De Italiaan heeft zijn tweet namelijk verwijderd en stelt dat Sassuolo acht miljoen euro betaalt voor de diensten van Pedersen. Feyenoord lijkt dus niet afhankelijk van constructies en voorwaarden en laat de kassa gegarandeerd rinkelen. Verwacht wordt dat Pedersen vrijdag of zaterdag zijn medische keuring ondergaat, waarna hij een meerjarig contract tekent bij de nummer dertien van het afgelopen Serie A-seizoen.

Een transfer van de Noorse rechtsback hing al enige tijd in de lucht. Lang leek het erop dat Torino met de 18-voudig international aan de haal ging, maar de afgelopen dagen werd Sassuolo een steeds concretere optie voor Pedersen. Nu is een transfer naar de laatstgenoemde club dus zo goed als rond. Feyenoord heeft met Bart Nieuwkoop al een vervanger gestrikt, al kreeg hij bij zijn terugkeer in De Kuip een rode kaart gepresenteerd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beter, gelijk wat centen om te herinvesteren. Laat die "its happenings" maar komen !
Hopelijk eindelijk Ivanusec binnen dit weekend..

18 augustus 2023 om 10:58

Het is toch " here we go"

18 augustus 2023 om 12:12

Niet bij 1908

Gelijk ook doorverkooppercentage, dat is mooi. Want zie hem zeker nog wel een stap maken.

18 augustus 2023 om 11:56

Dat zou mooi zijn, maar dat word niet in dit artikel vermeld.

Kijk, de heilige Romano zit er ook wel eens naast. Logisch ook, hij haalt z'n info meestal van secundaire bronnen en niet direct uit 1e hand van spelers /zaakwaarnemers/directieleden.
Hopelijk krijgen andere journalisten in NL hierdoor meer krediet als ze er wel eens naast zitten. Kan gebeuren natuurlijk

18 augustus 2023 om 11:14

Zoals ik heb begrepen heeft Romano heel veel geã¯nvesteerd in bronnen direct vanuit zaakwerknemers en directieleden. Sommige bronnen kunnen niet anders dan secundaire zijn omdat heel veel zaakwerknemers en clubs niet zo willen werken. Romano probeert dan ook verkregen nieuws, vanuit secundaire bronnen, altijd dubbel te verifiã«ren. Dat gezegd hebbende, kan iedereen het wel eens fout hebben. Doet niet af dat journalisten in NL geen krediet hebben. Ze hebben gewoon vaak niet de informatie die Romano vaak wel heeft.

edit: punt komma's zal vast nog steeds niet goed genoeg zijn.

8mln zonder voorwaarden en constructies en clausules is een prima deal.

18 augustus 2023 om 10:52

Zeker! Feyenoord krijgt nu eindelijk prima bedragen voor back-up spelers als danilo en pedersen. Dat is als je het mij vraagt de grootste stap die we hebben gezet door het huidige beleid!

18 augustus 2023 om 11:15

Een prima deal? Dat is imo een waanzinnig goede deal. Zelfde categorie als Daramy verkopen voor 12+5,5m bonus.

18 augustus 2023 om 11:23

Naja dat valt wel mee. Daramy is een aanvler natuurlijk dus daardoor snel duurder, maar Pedersen heeft het wel veel beter gedaan dan Daramy in Nederland.

8 miljoen is werkelijk een gigantisch bedrag. Zeer goede deal. Alleen jammer dat Nieuwkoop de vervanger is. Of komt er nog iemand bij?

18 augustus 2023 om 10:53

Alleen wanneer goatruida weggaat!

18 augustus 2023 om 10:55

We moeten Nieuwkoop eerst de kans geven voordat we gaan roepen dat hij er niks van kan

18 augustus 2023 om 12:00

Inderdaad die rode kaart geeft een vertekend beeld, tot aan die kaart was hij geweldig bezig. Dreigend en met goede voorzetten.

Ik vind Pedersen één van de beste spelers bij Feyenoord. Ongelooflijk snel en geen enkele domme actie. Een zeer geconcentreerde speler die feyenoord ongetwijfeld zeer gaat missen.

18 augustus 2023 om 11:19

Echt waar? Jij vind hem zelfde categorie als Hancko, Geertruida, Gimenez, Wieffer, Hartman, Bijlow, Trauner, etc.?

Het is geen hele slechte speler, maar ook geen hele bijzondere imo. Een selectie van top ED kan niet enkel toppers bevatten; je hebt topspelers, goede spelers, redelijk en matige selectievulling. Hij valt imo in categorie redelijk.

18 augustus 2023 om 13:09

Laat ik het zo zeggen: Pedersen is beter dan Rensch, Jordan Teze/ Philip Mwene

misschien wel de beste rechtsachter van nederland.

19 augustus 2023 om 08:26

Wil ik ook Sugawara nog wel even opperen, die is momenteel een van de dragende spelers geworden bij AZ. Verdedigend uitstekend, maar vooral ook aanvallend geweldig bezig, met vele assists.

18 augustus 2023 om 12:19

Haha ik twijfel of je een troll bent of dit meent. Heb me namelijk wekelijks kapot geërgerd aan Pedersen. Dommere voetballer moet nog geboren worden

Prima voor hem. ik zie dit jaar geen basisspeler in hem. zeker niet wanneer Trauner terugkeert.

Jammer.
Had hem nog een seizoen zien rijpen en daarna pas verkopen.

O maar Romano was toch een Heilige Ziener? Blijkt ie toch menselijk te zijn zoals anderen die verguisd worden. On: Sassuolo, is dat nou een goede stap voor hem?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren