Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noa Lang en Ruud Vormer van grote waarde in extremis tegen Zenit

Laatste update:

Club Brugge is het nieuwe Champions League-seizoen van start gegaan met een 1-2 overwinning. Op bezoek bij Zenit Sint-Petersburg had de thuisploeg op basis van de tweede helft het meeste recht op de overwinning, maar door een laat doelpunt van de negentienjarige Charles De Ketelaere neemt de Belgische topclub drie punten mee naar huis. Noa Lang kwam een kwartier voor tijd binnen de lijnen en had samen met Ruud Vormer een aandeel in het winnende doelpunt van Club Brugge.

Belgisch international Hans Vanaken zorgde in de eerste helft voor het enige noemenswaardige moment. Vanuit een afgemeten voorzet van Ruud Vormer kopte de aanvallende middenvelder gevaarlijk op doel. De Russische keeper Mikhail Kerzhakov had een uitstekende redding in huis en voorkwam een achterstand. Na rust kwam het duel tot leven. Club Brugge had in aanvallend opzicht al voor een paar dreigende momenten gezorgd toen Emmanuel Dennis na ruim een uur spelen voor de 0-1 tekende. De achterhoede van Zenit verdedigde met man en macht door twee doelpogingen van De Ketelaere onschadelijk te maken. Zij hadden echter geen antwoord op de rebound van Dennis: 0-1.

Noa Lang en Ruud Vormer in minuut 90+3'! ??

Geplaatst door voetbalzone op Dinsdag 20 oktober 2020

Het antwoord van Zenit liet niet lang op zich wachten. De Russen speelden na de achterstand vol op de aanval en kregen kans na kans. Doelman Ethan Horvath hield zijn doel lange tijd schoon, maar had een kwartier voor tijd geen antwoord op een hard afstandschot van Dejan Lovren. De voormalig Liverpool-verdediger schoot op de paal, waarna de bal via het lichaam van de Club Brugge-keeper in het doel verdween. Zenit was niet tevreden met een gelijkspel en drukte door. De druk op de achterhoede van de Belgen groeide met de minuut.

Met nog een klein kwartier op de klok kwam Lang als invaller binnen de lijnen. De ex-Ajacied kon weinig laten zien in de minuten die hij kreeg, mede doordat Zenit de lakens uitdeelde en de beste kansen kreeg. De tijd tikte weg in het voordeel van de bezoekers, die genoegen leken te nemen met een punt. Diep in blessuretijd speelde Lang Vanaken vrij, die Vormer op zijn buurt de diepte instuurde. De Nederlands middenvelder zag De Ketelaere positie kiezen en bood hem een niet te missen kans: 1-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi begin Noa! Leuke aanval van Brugge

20 oktober 2020 om 21:13

Moet ook wel zeggen dat het erg slecht verdedigd is door Zenit. Die CB staat op een halve meter van de spits die hem erin schiet. Misschien dacht hij aan buitenspel, maar dat kan natuurlijk niet, want Vormer geeft hem voor als hij bijna op de achterlijn is. Kan niet op dit niveau!

20 oktober 2020 om 22:50

Er zijn weinig doelpunten waar geen “fout” aan vooraf ging. Ik snap je punt maar hè boeiend. 3 punten wie kijkt daar nog naar.

Enorm knap van club dat ze hier zonder een aantal belangrijke spelers (Deli en Mignolet zijn toch echt een heel groot gemis) gewoon gaat winnen op bezoek bij zenit (wat nog nooit was gelukt voor een Belgisch team). Al zat het ook niet tegen als het op geluk aankwam. Zeer knappe partij van de ketelaere en wat een mooie combinatie op het einde. Toch een grote verrassing.

20 oktober 2020 om 21:18

Dat geluk dwongen ze ook wel zelf een beetje af. Ze kwamen naar Rusland niet om zich in te graven alleszins, en zelfs bij 1-1 bleven ze zoeken naar een doelpunt. Dat is gewoon erg knap als je weet dat Zenith daar 1e staat en de beste verdediging heeft van de competitie.

20 oktober 2020 om 21:28

Ja inderdaad heel knap dat ze nog durfden aanvallen in de 92ste minuut. En uiteindelijk levert het ook op. Ze mogen heel trots zijn.

20 oktober 2020 om 21:34

Idd we hebben gewoon 90 minuten met open vizier gestreden je moet het maar doen als Belgisch ploegje tegen ploegen met 4x uw budget. Zenit lanceert alleen lange ballen naar die kolos Dzyuba. Komop hopelijk kunnen de andere ploegen nu ook wat doen in de EL want we hebben de punten nodig. Volgend jaar valt ons beste jaar weg met die kwartfinales van Genk en Anderlecht.

20 oktober 2020 om 21:38

Het zal inderdaad een belangrijk jaar worden. Al vallen er voor de concurrenten ook wel veel punten weg dat jaar.

20 oktober 2020 om 23:41

Zenit won haar laatste 11 thuiswedstrijden, dat zegt veel... Puike prestatie van Club!
Verder had Zenit ook geluk met hun goal, dus uiteindelijk viel het geluk bij beide kanten

21 oktober 2020 om 00:10

Ja inderdaad ongelofelijk knap. Ook de eerste Belgische ploeg sinds 1992 die zijn eerste wedstrijd won in de CL. De ingezette evolutie wordt toch mooi doorgezet, hopelijk krijgen ze hun stadiondossier erdoor. Maar toch mogen ze wel blij zijn met de gemiste kansen van zenit. Zeker na de 0-1 werd er heel veel gemist door de Russen. Maar dat is natuurlijk niet echt relevant. Een mooie avond voor club en het Belgisch voetbal, laten we hopen op meer.

Wat een wedstrijd. Ik had gehoopt meer te kunne zien van Noa, maar dat komt zeker nog wel. 3 heerlijke en verdiende punten. Goede start.

Lekker bezig Noa Lang, ga zo door man! 👏🏾

Leuke pot was het hoor, prima kansen voor beide kanten en heerlijke goal op t einde met een grote rol voor Noa Lang, kan lekker voetballen. Zo Hans Vanaken vind ik zo'n goede speler, altijd zoveel rust, altijd de bal bij zich, speelt hem altijd goed naar voren, inteligente speler. Ook me toto gewonnen! Verder goed ook knap want ze misten al wat jongens, maar bij Zenit was dat ook zo zonder Malcom en die andere.

Heerlijke overwinning , ook blij voor Noa dat hij meteen van waarde kan zijn en ook zo betrokken wordt in de viering. Dan zit het mentaal toch ook al meteen lekker.

Wel grappig, ze hadden vanavond zowel bij Zenith als bij Kiev een Karavaev op de back staan. Moest even googlen welke van de 2 nou bij Vitesse had gespeeld.

Het is de jongen van Zenith

Heerlijk die goal op het einde van de 19-jarige Charles De Ketelaere, de jongen uit de buurt. Club is echt een team, de jongens kennen elkaar goed en gunnen elkaar veel. Heb echt zin in die volgende 5 wedstrijden en wie weet is de 2e plaats mogelijk.

20 oktober 2020 om 21:40

Wat een talent. Die bal die hij uit de lucht plukte om dan direct een gemeten voorzet naar Lang te sturen.. Ik durf zeggen dat, mocht ie in een paars shirt spelen, hij al 25 caps bij de rode duivels zou hebben. Mata ook weer beast mode vanavond en Ricca was ook verrassend goed, motm voor mij.

20 oktober 2020 om 21:59

Ja onbegrijpelijk dat hij nog altijd niet bij de rode duivels heeft mogen spelen. Samen met Doku grootste talent dat we hebben.

20 oktober 2020 om 22:58

Ik zie de u21 toch liefst gewoon bij de u21 spelen, zodat ze zich kunnen kwalificeren voor het EK. Doku, Verschaeren en De Ketelaere horen thuis bij de u21, ze zijn zelf nog speelgerechtigd voor de u19.

20 oktober 2020 om 23:38

Ricca idd MOTM
En zonder die prachtige redding van Deli op Old Trafford (en dus rood) in de laatste Europese wedstrijd, had Ricca vandaag niet eens gespeeld...

De Ketelaere is een echte Brugesboy, woont al zijn hele leven op 2 minuten van de stadion 🔵⚫

Heerlijke aanval zo diep in blessuretijd. Typische Lang actie trouwens , jongen kan echt prima voetballen. Veel rust aan de bal en altijd oog voor medespelers. Goed begin van Club , thuis winnen van Lazio en je bent goed onderweg.

Mooie aanval, maar zo lust ik er nog wel een. Dit is de assist op de assist op de assist...

20 oktober 2020 om 22:55

Dus je bedoeld dat zonder de assist op de assist deze goal niet gevallen was? Redelijk belangrijk dus uiteindelijk

21 oktober 2020 om 09:42

Ja, paar schijven daarvoor was de opbouw van de aanval vast bij de keeper gestart. Die keeper is dan wel cruciaal voor het aanvalsspel van Brugge niet? Nee serieus, dit is gewoon nieuws zoeken wat hier gebeurt. En ik word af en toe gewoon moe van de clickbaitdrijfveren van VZ. Je ziet een link, kijkt en dan volgt lichte teleurstelling: 'o... is dit het?' Zojuist zit ik naar een fragment van Ziyech te kijken. Het uiteindelijke nieuws? Dat hij 'nou ja' gebruikt om zijn Engelse antwoord mee te starten...

Poh, erg onverwacht deze. Kost me mooi mijn rijtje...

Prima actie van Noa!

Wat een knappe goal van Brugge!
Zenit had haar laatste 11 thuiswedstrijden allemaal gewonnen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren