Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ruud Vormer levert bizarre prestatie in België en schrijft geschiedenis

Laatste update:

Ruud Vormer heeft zaterdag een enorm aandeel gehad in de 1-5 overwinning van Zulte Waregem op Eupen. De middenvelder leverde in de eerste helft drie assists af, en is daarmee de eerste speler in vijf jaar tijd die drie keer in één helft als aangever fungeerde in de Jupiler Pro League. Tien minuten voor tijd was Vormer zelf ook nog eens trefzeker voor de ploeg uit het westen van België, die nog altijd zestiende staat.

Al na vijf minuten stond Zulte op voorsprong op bezoek bij de nummer vijftien, toen Karol File een vrije trap van Vormer binnen wist te glijden. Na een klein half uur spelen was de Nederlander opnieuw betrokken bij een doelpunt, al gaf hij niet de assist: een vrije trap van Vormer werd teruggelegd door Alioune Ndour, waarna Zinho Gano voor de 0-2 tekende. Voor rust werd het via Gano ook nog 0-3 en 0-4, en beide keren was Vormer de aangever. Drie goals voor Gano dus, en drie assists voor Vormer. Naast het feit dat de huurling van Club Brugge dus de eerste speler in vijf jaar tijd werd die drie assists in één helft gaf, kwam zijn totaal aantal assists in de Belgische competitie ook nog op tachtig.

Vroeg in de tweede helft werd het 1-4 door Smail Prevljak, maar Zulte trok de zege vervolgens zonder al te veel moeite over de streep. Vormer maakte het feestje in de 79ste minuut nog iets mooier, door uit de counter met een wippertje de eindstand op het bord te zetten: 1-5. Zo boekte Zulte de eerste zege sinds 18 januari, en werd het gat met Eupen verkleind van vier punten naar één.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor zo'n beperkte speler toch behoorlijke carrière gemaakt!

15 april 2023 om 19:39

Blijkbaar toch niet zo beperkt, ouwe voetbalprofessor

15 april 2023 om 19:43

beperkt, mwah. misschien voor het niveau europese top.
voor club brugge was hij meer dan een goede speler.
in de belgische competitie heeft ie gewoon wat meer tijd om zijn geweldige passing te laten zien. en natuurlijk zijn standaard situaties zijn altijd een gevaar.

15 april 2023 om 19:51

Waarom een beperkte speler ? Speler met een hele goede pass in de benen en een speler die het spel goed kan lezen.

15 april 2023 om 21:45

@FlyingN@n1985 verklaar je eens nader? Waarom is hij een beperkte speler? Langs welke meetlat leg je hem.

Als Vormer al een beperkte speler is dan zijn er naar weinig goede spelers. Vormer is een echte teamspeler, heeft een geweldige trap, geeft veel assists, pikt regelmatig zijn goals mee. Zijn niveau is de top van België en dat is toch een prima niveau als het mij vraagt.

15 april 2023 om 23:09

Laatbloeier, in Rotterdam niet gered. Bij Club Brugge verrassend goed gedaan en toen weer aan de kant gezet, nu weer zijn laatste opleving. Behoorlijke golfbeweging in zijn carrière verloop gekend.

16 april 2023 om 21:45

Een laatbloeier is iets heel anders dan een beperkte speler. Denk dat je geen beperkte speler bent als je 350 wedstrijden hebt gespeeld voor Club Brugge en behoorlijk wat prijzen hebt gepakt oa de gouden schoen en 5x kampioen.

Mooi voor hem. Hoe hij daar in België behandeld nog is voor zijn trouwe dienst is absurd. Blijkt nog genoeg te kunnen

15 april 2023 om 20:12

Dat is gewoon onzin. Hij mocht weg bij Brugge maar hij wilde blijven. Dan val je naast de selectie.

Bij Brugge kwam hij te kort, bij een middenmoter kon hij perfect mee. Maar hij is allerminst slecht behandeld.

15 april 2023 om 20:25

@Lierse weet jij waarom zijn aanvoedersband werd afgepakt terwijl hij een rolmodel was voor Club?

15 april 2023 om 21:21

Is geen onzin, ik heb een maat die groot club Brugge supporter is en zegt ook dat de club hem absoluut niet goed behandelt heeft. Die man was onderdeel na jarenlang ellende van de wederopstanding van club en ze lieten hem niet door de voordeur vertrekken. Hij is gewoon naar de uitgang geduwd door zijn aanvoerdersschap na 8 jaar dienst af te nemen en niet eens meer als reserve mee te nemen van een op het andere moment. Prima dat hij te kort komt voor de basis maar op die manier behandelt worden is niet netjes.

16 april 2023 om 11:08

Hij wilde zelf niet door de voordeur vertrekken. Er waren gewoon stukken betere opties voorhanden en daarom raakte hij op een zijspoor, wat hij dan ook nog eens slecht oppakte. Tot zover een rolmodel zijn dus.

Vond het jammer dat Vitesse hem begin van dit seizoen niet heeft binnengehaald. Hadden ze goed kunnen gebruiken op het middenveld.

Dit zou echt een Utrechts buitenkansje kunnen zijn 😂

Harde werker die Vormer, zijn uitgang bij club was niet zoals het hoort maar ja wat verwacht je van zo’n boeren he

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren