Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Niet gedacht dat het na ontslag zo moeilijk was weer aan bak te komen’

Laatste update:

John Karelse hoopt de nieuwe hoofdtrainer te worden van FC Oss. Gert Aandewiel neemt na dit seizoen alweer afscheid van de Brabanders en de 43-jarige Karelse heeft gesolliciteerd op de vacature. “Ik wil weer aan het werk”, zegt hij tegen Omroep Brabant.

/

De oud-doelman werd in oktober 2012 ontslagen bij NAC Breda, waar hij nota bene samenwerkte met Aandewiel. “Oss is een mooie club, daar wil ik graag werken”, legt Karelse uit. “Voor de eerste divisie voel ik me niets te groot. De sollicitatiebrief is de deur uit, dus nu is het hopen op een telefoontje.” Oss heeft al wel laten weten geen haast te maken met het vinden van een opvolger voor Aandewiel.

Karelse denkt dat de concurrentie om de baan bij de huidige nummer voorlaatst van de Jupiler League ‘groot’ is. Hij hoopt na anderhalf jaar weer aan de bak te kunnen: “Ik had na mijn ontslag bij NAC niet gedacht dat het zo moeilijk zou zijn weer ergens terecht te komen.”

Is John Karelse volgens jou een geschikte trainer voor FC Oss?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Hij deed het bij Nac zo slecht nog niet. Jammer dat hij nu naar de Jupiler League gaat. Denk dat hij best geschikt is om een middenmotor in de Eredivisie te trainen.

Prima kerel in het gewone leven lijkt hij mij. Alleen als trainer weet ik het nog net niet zo.
Hij is erg straightforward, Engelse coach-achtig. Maar veel bestuurders zijn meestal niet happig op hem omdat hij de waarheid durft te spreken.

Zit voldoende potentië in de ploeg. Dus dat moet wel goed komen. Hopen op een periode volgend jaar. Top is OSS!

Een van de allerslechtste trainers die ik de afgelopen 30 jaar gezien heb. Waarschijnlijk de slechtste. Hij praat daarbij ook nog eens of ie basisschool niet heeft afgemaakt. En totaal geen zelfkennis. Hij krijgt geen baan omdat ie niets beheerst wat een trainer een trainer maakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren