Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mourinho houdt ervan om ruzie te maken, dat is iets waar hij heel goed in is’

Laatste update:

Voor Swansea City wacht volgende week zaterdag een bezoek aan Manchester United. Het treffen op Old Trafford betekent ook een ontmoeting tussen twee landgenoten, want sinds december staat Carlos Carvalhal aan het roer bij the Swans. In gesprek met de Daily Mirror vertelt hij veel te hebben geleerd van José Mourinho.

“Wanneer een club me ontslaat, spijt het me omdat ze een goede manager laten gaan. Ik heb een goede achtergrond en ik heb dusdanig veel ervaring dat ik overal klaar voor ben. Ik ben een fan van Mourinho en hij weet dat. Toen Sir Alex Ferguson nog bij Manchester United zat, heb ik daar een week meegelopen. Daarna heb ik dat bij het Chelsea van Mourinho gedaan”, stelt de 52-jarige Portugees. Hij werkte afgelopen jaren bij onder meer SC Braga, Sporting Portugal, Besiktas en Sheffield Wednesday.

“Ik heb geprobeerd om van de beste te leren. Mourinho heeft veel zelfvertrouwen, net zoals ik. Dat heb je nodig. Hij heeft wel een hele andere persoonlijkheid dan ik. Mourinho houdt ervan om ruzie te maken met mensen, dat is iets waar hij heel goed in is”, vervolgt Carvalhal, onder wie Swansea City afgelopen periode een opmars kende. “Ik ben juist heel anders, probeer zo ver mogelijk van een ruzie weg te blijven. Als iemand ruzie met mij probeert te zoeken, krijgen ze uiteindelijk problemen met zichzelf.”

“Wij houden ervan om onze handen te gebruiken en dat vinden scheidsrechters niet leuk. Portugezen praten veel met hun handen en mensen denken dat we dit verkeerd bedoelen. Nu sta ik altijd met mijn handen in mijn zakken, om mezelf te beschermen”, zegt de manager van Swansea City. “Ik geef Mourinho in twee opzichten een compliment: in het voetbal en ook in sociaal opzicht. Hij heeft de manier veranderd hoe er in Europa naar Portugezen wordt gekeken.”

“Mourinho won prijzen in Portugal en kwam toen als een winnaar naar Engeland. Het imago van Portugezen in het buitenland is niet hetzelfde als voor het tijdperk van Mourinho, want voor die tijd vertrokken mensen al op jonge leeftijd naar Frankrijk, Duitsland of Brazilië”, besluit Carvalhal. Swansea City bezet momenteel de veertiende plaats in de Premier League, met een voorsprong van drie punten op de gevarenzone.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als het moment van besef bij Mou aanbreekt dat hij de team niet naar zijn hand kan zetten zoals bij Real het geval was, begint ie irritant te doen en conflicten met spelers te zoeken om zo zijn positie onmogelijk te maken binnen de organisatie en een oprotpremie te bemachtigen.

25 maart 2018 om 17:00

Mourinho vond ik gentleman bij Porto, Chelsea en Inter, maar wat er daarna is gebeurd, heb ik al mijn respect verloren voor hem. Hij lijkt wel een kleuter, het is nooit zijn schuld en zoekt constant ruzie. Wat zou ik blij zijn als hij zou oprotten als trainer.

25 maart 2018 om 17:08

Probeer het eens vanuit een ander perspectief te bekijken: de clubs die je net op somt porto, chelsea en Inter, waren clubs die niet de status hebben over de gehele wereld als real Madrid en Manchester united. Elegante clubs met een eigen spel op vatting. En voornamelijk aanvallend ingestelde clubs met veel creatieve spelers.
Bij porto Chelsea en Inter mocht hij lekker zijn gang gaan vanwege hun defensieve tactieken. Maar bij RM En MU moet er jaarlijks gepresteerd worden en het liefst met aanvallend voetbal. Het enige wat hij bereikt heeft bij die clubs bereikt het is het verval van aanzien wereldwijd gezien. Hij heeft de status ten grabbel gegooid en alles daarom heen verpest. Real heeft geluk gehad met CR7 maar moest wel weer opbouwen. Dat kan Man united straks ook.

25 maart 2018 om 17:28

Je slaat de spijker op zn kop Joey

25 maart 2018 om 18:13

Bij Porto, Chelsea en Inter speelde hij echt niet verdedigend hoor. Ik genoot echt van Porto toen. Wat een geweldig elftal had hij.

Wat hij zegt over hoe er naar Portugezen wordt gekeken door buitenlanders is echt klinkklare onzin. Denk dat je deze ontwikkeling meer op het conto van ene voetballer bij Real Madrid kan zetten dan bij Mourinho.

25 maart 2018 om 15:53

Mourihno was eerder dan ronaldo en had door met porto de CL winnen portugal op de kaart gezet. Dus hij heeft zeker gelijk.

25 maart 2018 om 16:13

Maar daardoor ga je echt niet anders naar Portugezen kijken, vind het sowieso discutabel dat er anders naar Portugezen gekeken wordt door één of enkele mensen uit de sport. Het is in ieder geval niet te hopen dat de Portugezen worden beoordeeld op hou Mourinho zich presenteert aan de wereld

25 maart 2018 om 17:01

Ik heb 3 jaar gewoond in Portugal en geloof me zijn geweldige mensen. Behulpzaam, gastvrij en gelukkig, terwijl ze arm zijn. Nederlanders kunnen voorbeeld nemen aan Portugezen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren