Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Swansea stelt Portugese manager aan met ‘groot karakter’

Laatste update:

Swansea City heeft een opvolger gevonden voor de op 20 december ontslagen manager Paul Clement. De club uit Wales maakt via de officiële kanalen bekend dat Carlos Carvalhal een contract heeft getekend tot het einde van het seizoen met een optie op een tweede jaar.

De 52-jarige Portugees werd op kerstavond ontslagen door Sheffield Wednesday, na een 1-2 nederlaag tegen Middlesbrough. Hij leidde de club twee keer naar de play-offs om promotie naar de Premier League, maar Sheffield stond bij zijn ontslag slechts vijftiende. Carvalhal was eerder werkzaam bij onder meer Medipol Basaksehir, Besiktas en Sporting Portugal.

Carvalhal neemt het stokje over van interim-coach Leon Britton en voorzitter Huw Jenkins zegt ‘verheugd’ te zijn met de komst van de oud-verdediger: “We vonden dat we de trainerssituatie zo snel mogelijk moesten oplossen en hoewel de timing van zoiets nooit perfect kan zijn, kijken we met nieuw optimisme uit naar de tweede seizoenshelft.”

“Carlos heeft bij Sheffield laten zien over een groot karakter en veel persoonlijkheid te beschikken. Hij heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan en laat zijn teams gestructureerd en georganiseerd voetballen. Hij is gedreven en ambitieus en is ervan overtuigd dat hij de grote uitdaging die voor hem ligt, aankan.” Wie de assistenten van Carvalhal worden, is nog niet bekend.

Een geschikte manager voor Swansea City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jep Swansea gaat degraderen, ik was nog aan het twijfelelen maar nadat ze deze man hebben aangesteld weet ik het zeker. Hij heeft als ik mij niet vergis 9 clubs gehad de afgelopen 12 jaar.

28 december 2017 om 13:29

Haha ja ik weet het ook wel zeker. Het is zeker een groot karakter, maar geen goede manager. Wat was hij slecht bij Besiktas zeg.. Hij heeft nergens een noemingswaardige prestatie neergezet, maar toch gaat hij aan de slag in de pl.

Is er dan echt geen betere te vinden voor een PL club ?

28 december 2017 om 14:28

Er is zat beters te vinden voor een pl club, maar ik ben bang dat Swansea dat volgend jaar niet meer is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren