Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Moeder van Wesley Sneijder op 59-jarige leeftijd overleden

Laatste update:

Sylvia Sneijder, de moeder van voormalig voetballers Wesley en Rodney Sneijder, is woensdagavond overleden, zo laten de broers weten via sociale media. Bij de Utrechtse werd vorig jaar tijdens een vakantie in Turkije kanker geconstateerd. Ondanks dat ze eind vorig jaar schoon werd verklaard, heeft ze de strijd niet kunnen winnen. Sylvia Sneijder is 59 jaar geworden.

Wesley Sneijder deelt het overlijden van zijn moeder via Instagram met de buitenwereld. 'Rust in Vrede’ en ‘Hou voor altijd van je mama’, schrijft de oud-middenvelder. Rodney Sneijder is zijn moeder dankbaar. "Wat je in je hart hebt raak je nooit meer kwijt. Rust zacht lieve mama & bedankt voor alles!", deelt hij met zijn volgers.

Ook Yolanthe Cabau, de ex van Wesley Sneijder, laat via sociale media weten trots te zijn op de strijd die ze heeft gestreden. "Wat ben ik super trots op jou. Ik hou zielsveel van jou, voor ever and always. Rust zacht liefste mama Syl." Vervolgens deelt de actrice en presentatrice enkele foto's van haar zoontje met zijn oma. "We gaan je zo erg missen lieve oma."

"Zo een intens lieve vrouw", gaat Cabau in een andere Story verder. "Altijd vol liefde voor alles en iedereen en nog het meest voor haar kleinkinderen. Dit doet heel veel pijn. Voor altijd in onze hartjes lieve oma Syllie." Op de foto’s die Yolanthe deelt is onder meer te zien hoe kleinzoon Xess Xava en de actrice zelf knuffelen met Sylvia.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gecondoleerd 🖤🙏🏻

59 jaar! Veelste jong om te gaan -_-

Veel sterkte aan de familie Sneijder

He bah.. nare ziekte blijft het ook. Veelste jong ook. Sterkte aan de nabestaanden.

Sterkte Wesley en de rest van de familie Sneijder, ben zelf net als Wesley mijn moeder verloren toen ze net 60 was, ook aan diezelfde nare ziekte. Snap hoe naar en verdrietig dit is en helemaal als je ook nog jonge kinderen hebt.

Sterkte familie Sneijder! Veel te jong, wat een rot ziekte is het toch. Gecondoleerd.

Gadver zeg, heb mijn eigen moeder op dezelfde leeftijd aan dezelfde ziekte verloren. Hij zal dit niet lezen maar ik wil hem toch veel sterkte toewensen.

13 juli 2023 om 12:12

❤️😢

Zeer treurig, vooral ook om de jonge leeftijd, maar ik heb wellicht de impopulaire mening dat dit soort berichten absoluut niet op een voetbalwebsite/forum thuis horen.

13 juli 2023 om 12:18

Ik dacht hetzelfde, wilde het alleen niet neerzetten. Hoe triest het nieuws ook is, het hoort hier niet thuis.

Maar de moderators zullen dit soort reacties uiteraard verwijderen, onder het mom 'niets toevoegend'. Toepasselijk.

Nog zo jong! Gecondoleerd Wesley.. onze Record international. 💯💪🏽

Ik heb ook m'n pa aan longk@nker verloren, maar dan op 50 jarige leeftijd. Jongeren die te pas en onpas met die vreselijke ziekte schelden, weten niet waar over ze het hebben. Die lijdensweg van je dierbare vergeet je nooit meer, het blijft een open wond die amper slijt. Rust zacht mevrouw Sneijder. ♥️🙏🏾

13 juli 2023 om 09:35

En jij veel sterkte met het verwerken van dat grote verlies. Ik hoop dat de open wond je toch ook vaak wijst naar de mooie herinneringen van en met je vader.

13 juli 2023 om 10:39

Myvision dank voor je steun man, dat waardeer ik heel erg! De mooie herrineringen houden me op de been, en als mensen moeten we altijd door. En iedere tegenslag overwinnen, ook het verliezen van een ouder of andere naaste familielid. En daarnaast kan iemand bijvoorbeeld ook geadopteerd zijn, en nooit de kans krijgen om een zijn of haar biologische moeder of vader te zien of leren kennen. Ik ben humble wat dat betreft... Nogmaals bedankt voor je steun! 👊🏾

13 juli 2023 om 16:33

Prachtige woorden kerel! En helemaal met je eens!

Klote ziekte, mijn vrouw heeft K gehad en is nu schoon maar blijft elke dag in je achterhoofd zitten.Veel te jong 59 jaar.Gecondoleerd en heel veel sterkte voor de nabestaanden

13 juli 2023 om 10:25

Die angst voor een terugkeer van de grote K blijft helaas altijd. Ik hoop dat je vrouw haar verdere leven in goede gezondheid mag vieren.

13 juli 2023 om 11:46

@Soccerfan_1 wij blijven positief en dat moet je ook blijven.
Waardeer dit man dank je

13 juli 2023 om 12:24

Pff respect voor die kracht die jullie houden, heb zelf het met mijn neefje meegemaakt van 5 jaar en wat er allemaal bij komt kijken. Dat onrecht gevoel en toch alles moeten blijven geven terwijl je je vaak zo slecht en zwak voelt. Zoveel werk en tijd om beter te worden, in de hoop dat alle celletjes maar doen wat er moet gebeuren.

Oei wat jong, gecondoleerd en sterkte

Gecondoleerd, veel te jong.

Maar jongens heel ff, een oud voetballer zijn moeder overlijd, dit hoort niet thuis op een voetbalforum! Vind niemand dit raar?

13 juli 2023 om 10:00

Dit is wel even de Nederlandse record international gouden en bronzen medaille op een WK gehaald.

13 juli 2023 om 12:04

Hoe erg het ook is voor Sneijder en zijn omgeving vind ik het ook niet iets voor op een voetbalforum als ik eerlijk ben. Dit is eerder een artikel voor shownieuws of wat de mannen van VI aanhalen.

13 juli 2023 om 13:27

Daar gaat het niet om Bundy. Het is simpelweg geen informatie voor een voetbalforum naar mijn mening. Aan jouw reactie te zien, vindt een deel dat wel..

Tja, je moeder verliezen. Je staat er nooit bij stil als je jong bent. Tot je op een leeftijd komt waarbij je ziet hoe breekbaar het leven echt is. Heb zelf mijn moeder ook aan die vreselijke ziekte verloren. Het blijft een monster. En zelfs als je schoon bent verklaard heb je alsnog levenslang. Altijd die angst….komt het terug, en wanneer, en hoe? Geniet van het leven zolang je het mag hebben mensen.
Veel sterkte aan de familie Sneijder

Wat naar voor Wesley en de rest van de familie. 59 is veel te jong. Een van je ouders verliezen lijkt me sowieso erg heftig. Het zijn over het algemeen toch de twee mensen die je onvoorwaardelijke liefde geven. Koester ze zolang je ze hebt jongens.

sterkte familie sneijder in deze zware tijden

Heb zelf ook mijn moeder verloren aan longk***. 56 jaar is ze slechts geworden. Rotziekte die ontzettend veel mensen treft. Sterkte aan de familie Sneijder ❌❌❌

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren