Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mendy noemt bizar getal als hij opschept over aantal bedpartners

Laatste update:

Benjamin Mendy deed een opvallende uitspraak nadat hij een vrouw enkele jaren geleden had verkracht, zo is deze week duidelijk geworden in de rechtszaal. De Fransman, die vanwege de diverse verkrachtingszaken al bijna twee jaar niet meer in actie komt voor Manchester City, schepte tegenover de bewuste vrouw op over het aantal bedpartners dat hij in zijn leven heeft gehad. "Het is oké, ik heb seks gehad met 10.000 vrouwen", zo zou Mendy na de verkrachting in oktober 2020 hebben gezegd.

De Fransman ontmoette in oktober 2018 een andere vrouw in een uitgaansgelegenheid, om haar daarna mee te nemen naar zijn mansion. Mendy zou haar telefoon hebben afgepakt, de slaapkamer op slot hebben gedaan en tot de verkrachting zijn overgegaan. De vrouw zou herhaaldelijk hebben gevraagd om te stoppen en ze wist uiteindelijk te ontsnappen. Een chauffeur van Mendy bracht haar uiteindelijk naar het treinstation, waar ze een bericht stuurde naar een vriendin om te vertellen dat de voetballer had geprobeerd haar te verkrachten.

De openbaar aanklager sprak in de rechtszaal in Chester tevens over de verkrachtingszaak uit 2020. Mendy zou destijds op een huisfeestje een 24-jarige vrouw, die met zes anderen was meegekomen, hebben verkracht. De betreffende vrouwen moesten bij aankomst in de mansion direct hun mobiele telefoons inleveren. Daar waren volgens Mendy twee redenen voor: het voorkomen van verspreiding van de beelden op social media en het uitsluiten van een mediarel vanwege het overtreden van de destijds nog geldende coronaregels.

Een vrouw had haar telefoon echter niet ingeleverd, wat Mendy al snel in de gaten kreeg. Ze wilde de telefoon terughebben en volgde de Fransman de trap op richting een slaapkamer. Mendy zei dat hij de mobiel alleen zou teruggeven als de vrouw zich zou uitkleden. De vrouw kleedde zich daadwerkelijk uit, maar liet haar ondergoed wel aan. Mendy begon haar te verkrachten, al bood ze wel enige weerstand. "Het is oké, ik heb seks gehad met 10.000 vrouwen", zo zou Mendy volgens The Sun hebben opgeschept. Hij gaf aan de politie toe dat er seks was geweest, maar dat hij was gestopt toen de vrouw aangaf dat ze niet meer wilde.

Langslepende zaak
Mendy werd in januari door de rechtbank in het Engelse Chester vrijgesproken van in totaal zeven van de negen aanklachten van verkrachting en aanranding. Van de twee zaken waar Mendy (nog) niet voor is vrijgepleit moet er dus nog een uitspraak komen, omdat de jury het daarover niet unaniem eens was. De verwachting is dat de uitspraak in de nog twee lopende zaken binnen drie weken volgt. Mendy houdt tot vandaag de dag vol dat hij in beide verkrachtingszaken onschuldig is.

De in totaal zeven zaken speelden zich af tussen 2018 en 2021, onder meer terwijl er in Engeland een lockdown van kracht was wegens de coronapandemie. In zijn villa in Cheshire organiseerde Mendy feestjes, waar hij seks had met de betreffende vrouwen. Nadat Mendy in de zomer van 2021 werd aangeklaagd, schorste City hem voor onbepaalde tijd. Tijdens een rechtszaak in augustus kwamen er heftige details naar buiten. Zo zou Mendy de vrouwen naar 'paniekkamers' in zijn villa hebben geleid, om ze daar te verkrachten als zij geen seks met hem wilden hebben. Veel van die vrouwen vond Mendy in nachtclubs in Manchester, vaak met de hulp van de zogenaamde 'fixer' Louis Saha Matturie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iemand had uitgerekend dat hij - als hij op z'n achttiende verjaardag 'begon' en steeds met maar één bedpartner tegelijk had - Mendy 2,67 keer per dag van bil is gegaan.

30 juni 2023 om 17:54

Waarschijnlijk noemt hij zijn rechter hand 'vrouw'

30 juni 2023 om 17:59

Hoe kan je voor 0,67 van bil gaan?

30 juni 2023 om 18:14

Geloof me, bij de verkeerde in bed belanden kan soms echt voor 0,15 tellen.

30 juni 2023 om 18:21

Voor het zingen de kerk uit.

30 juni 2023 om 19:34

Nou lijkt het me heel sterk dat hij pas op z'n 18e 'begon'. Dat ligt toch een stuk lager, en al helemaal in de delen van Frankrijk waar hij vandaan komt. Daar is het helemaal niet gek als je 1e x op je 14e is. 10.000 is natuurlijk alsnog zwaar overdreven maar ik zie hem echt wel de 1.000 halen. Niet dat dat iets is om echt trots op te zijn overigens.

30 juni 2023 om 23:09

Wel een makkelijkere startdatum voor die berekening

1 juli 2023 om 13:11

Nooit American Pie 2 gekeken? De regel van 3. Als een man het aantal bedpartners noemt, dan moet je dat delen door 3 en dan heb je het echte getal. Als een vrouw dat doet, dan moet je vermenigvuldigen met 3 om het echte getal te krijgen. Schijnt een exacte wetenschap te zijn.

Mendy is voor 7 van de 9 zaken vrijgesproken? Wel vrij gek gezien de vele getuigen die allemaal hetzelfde verhaal vertellen. Lijkt mij wel redelijk sterk staan.

30 juni 2023 om 18:19

Tis gewoon heel moeilijk om dit soort dingen te bewijzen. Daarom zwijgen zoveel mensen er ook over.

30 juni 2023 om 19:00

Ja nee dat snap ik natuurlijk. Maar in totaal deden 22 dames toch aangifte? Dan is het wel heel “toevallig” als er niets gebeurt zou zijn.

30 juni 2023 om 19:33

Dat zou zeker toevallig zijn, maar dat kan ook. Daarnaast kan hij het nog steeds hebben gedaan, maar dat er zoals Migi zegt gewoon te weinig bewijs is. Dan ben je ook onschuldig. Je kan mensen niet veroordelen omdat er een boel mensen tegelijk aangifte doen. Dan ga ik ook met mijn vrienden Bezos tegelijk aanklagen.

30 juni 2023 om 20:13

Zou niet de eerste keer zijn dat iemand veel slachtoffers maakt, maar nooit wordt veroordeeld (jimmy Savile). Bedenk even het verhaal van Greenwood, waar video- en audiobewijs niet genoeg was en je ziet al hoe lastig het is om een verkrachter te veroordelen.

30 juni 2023 om 20:16

Dat begrijp ik. Maar als er te weinig bewijs is wil het niet zeggen dat je onschuldig bent. Dat zie je bij veel dingen, zoals Greenwood idd

30 juni 2023 om 20:23

Als er 22 vrouwen zijn, Incl berichten en beelden etc dan zou er genoeg materiaal moeten zijn. Alleen moeten zij bewijzen dat hij hun wel heeft verkracht en beelden en ander materiaal wijzen uit van niet.

30 juni 2023 om 19:55

Als ik me niet vergis heb ik ook gelezen dat er een vrouw was die hem had aangeklacht, maar dat er later een video uitlekte waarop ze ze seks had met Mendy en er duidelijk plezier in had. Als je zo'n case wint als slachtoffer krijg je een enorme zak geld mee. Verder heb ik het niet gevolgd. Laten we hopen dat hij wordt gestraft als het waar is, maar andersom ook

30 juni 2023 om 22:27

Ik vind dit altijd zeer lastige zaken en sta hierin doorgaans aan de kant van de man. Ondanks het grote aantal zijn deze dames naar zijn mansion gekomen. Het lijkt mij vrij vanzelfsprekend dat hier vanuit Mendy een agenda achter zit en ze niet uitnodigt om te klaverjassen. Wat betreft het innemen van de telefoons is juist een goede manier om jezelf te beschermen. Zelfde als dat je vrouwen zichzelf laat identificeren, want voor je het weet zit je in de rechtbank. Hij zal absoluut niet netjes hebben gehandeld en denken dat hij een hele meneer is, waardoor de vrouwen zijn afgeknapt en dat komt vermoed ik samen in deze hele casus.

Blijft natuurlijk gissen of hij dit gezegd zou hebben. Echt bewijs lijkt daar ook nog niet voor te zijn zo te lezen.
Maar het zou wel iets zeggen over zo iemand. Zielige vent ben je dan. Zeer respectloos.

Tja, of je daar nou zo trots op moet zijn? Mocht dat waar zijn, toont het vooral aan dat er iets flink mis is met die jongen. Die zaak is trouwens ook wel heel merkwaardig. Tig vrouwen die allemaal soortgelijke verhalen vertellen en hij is al voor meerdere zaken vrijgesproken. Ik vraag me af wat daar precies speelt. Wellicht gebrek aan bewijs of iets dergelijks?

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren