Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United informeert bij Chelsea naar aankoop van 65 miljoen euro

Laatste update:

Manchester United heeft volgens Fabrizio Romano bij Chelsea aangeklopt voor Marc Cucurella. Erik ten Hag zit door de blessures van Luke Shaw en Tyrell Malacia niet ruim in de opties op linksback en ziet in Cucurella een geschikte oplossing. United zou de Spanjaard graag willen huren, terwijl ook drie andere kandidaten worden overwogen. Het is onbekend hoe Chelsea tegen een tijdelijk vertrek van de 25-jarige verdediger aankijkt.

Vrijdag werd bekend dat Shaw een spierblessure heeft opgelopen die hem minstens 'meerdere weken' aan de kant zal houden. Op Old Trafford vreest men echter voor een langere absentie, die misschien wel enkele maanden kan duren. Ook Malacia is al enige tijd afwezig bij United. De vleugelverdediger die vorig jaar van Feyenoord overkwam speelde dit seizoen, inclusief de voorbereiding, nog geen minuut. Door de blessures van beide linksbacks werd rechtsback Diogo Dalot aan de linkerkant geposteerd in het meest recente duel met Nottingham Forest (3-2 winst).

In Cucurella ziet United dus een mogelijke oplossing voor het probleem links in de defensie. De eenvoudig international van Spanje is bij Chelsea op het tweede plan beland. Waar hij vorig seizoen nog 21 keer aan de aftrap mocht verschijnen in de Premier League, kwam hij dit seizoen nog geen enkele keer in actie. Cucurella moet zowel Ben Chilwell als Ian Maatsen voor zich dulden op Stamford Bridge. De Spanjaard kwam tijdens de zomer van vorig jaar voor ruim 65 miljoen euro over van Brighton & Hove Albion en tekende destijds een contract tot medio 2028.

Nieuwe keepers
Ondertussen is zowel United als Chelsea bezig met het verversen van het keepersgilde. De Londenaren hebben zaterdag de 23-jarige Djordje Petrovic overgenomen van het Amerikaanse New England Revolution. United gaat een dezer dagen de Turkse Altay Bayindir presenteren. Bayindir komt over van Fenerbahçe en wordt de nieuwe tweede keeper van Ten Hag, daar Dean Henderson de overstap naar Crystal Palace gaat maken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom zou Chelsea dat doen aan een concurrent voor plaats 4, terwijl ze duidelijk het geld niet nodig hebben...?

27 augustus 2023 om 10:28

Omdat je de concurrent niet beter maakt en je hoeft een jaar zijn salaris niet te betalen. Bovendien heeft Chelsea met Maatsen en Chilwell al prima bezetting op de back positie. Hopelijk blijft Maatsen ook.

27 augustus 2023 om 15:06

Yessssss haha ik begin bijna Arsenal en United fan te worden als ze zo doorgaan. Hup Erik! Get your man!

28 augustus 2023 om 00:52

Met een strikje rondom onmiddellijk in de wagen zetten en hem gaan afzetten bij Man U.....

27 augustus 2023 om 10:41

Lol omdat hij volgens mij beschouwd wordt als een miskoop. Als je zoveel geld kan ontvangen meteen doen. Echt slecht van United overigens mag toch niet hopen dat hier het laatste geld aan wordt uitgegeven. Edit: ah gaat om huren nou ja das beter, maar nog steeds een rare keuze, zou als ik Chelsea was overigens alleen verkopen.

27 augustus 2023 om 12:50

Concurrent voor plaats 4? United mag blij zijn als ze dit jaar de top 6 halen.

27 augustus 2023 om 13:02

Ik vind het echt opmerkelijk slecht aankoopbeleid dit jaar bij manchester united. Ze investeren echt in middelmaat en betalen er veelste veel geld voor. Ten Hag gaat hard falen met deze aankopen.

Aankoopbeleid is wel dramatisch als ze deze niets toevoegende speler bij de selectie halen. Een verbindingspeler is nodig Erik, let je op?

27 augustus 2023 om 09:49

Wie zou je nu dan op LB zetten?

27 augustus 2023 om 09:53

Cucurrela rendeert alleen in een 5-3-2 of 3-5-2 systeem, kan niet verdedigen en is een wingback en geen linksback, zou een domme aankoop zijn.

27 augustus 2023 om 10:14

Past precies bij Man Utd dus. Die doen graag domme aankopen.

27 augustus 2023 om 10:15

Ik zou nog eerder een prima presterende rechtsback op links zetten dan deze bijzonder matige back

27 augustus 2023 om 10:43

Martinez kan op links, Dalot ook. Maar los daarvan deze deal moeten ze echt niet doen.

27 augustus 2023 om 11:48

Gelukkig gaat het om huur en geen koop. Prima, want dan kan hij er weer uit wanneer Shaw fit is. United kan dan ook terugschakelen naar 3-5-2 wanneer nodig en dan is Cucurella best een wapen.

Maar de VZ scouts denken natuurlijk dat United nu even Alaba, Hincapie en Davies ophalen voor samen 300 miljoen.

27 augustus 2023 om 09:50

Ik begin me af te vragen hoeveel invloed de trainer daadwerkelijk heeft bij United. Sinds Ferguson zijn de meeste aankopen echt pure bagger gebleken. Zouden al die trainers dan verkeerde aankopen vragen?

27 augustus 2023 om 10:15

In de laatste jaren onder Ferguson heeft men de hand nadrukkelijk op de knip gehouden. Ferguson was gewoon zo goed dat ie een team met een middenveld van John O'Shea, Anderson en een stokoude Michael Carrick kampioen kon worden. Iedereen wist dat dat elftal grondig gerenoveerd moest worden toen Moyes aanschoof, en toen gaven ze hem alleen Fellaini super laat in de transferwindow, voor een bizar bedrag destijds. Daarmee was de trend ingezet van wanhopig spenderen èn naar de trainer luisteren. Daley Blind en Depay waren echt niet naar United gekomen als van Gaal er niet was geweest. Er zit geen echte visie achter de aankopen, het is gewoon maar wat proberen.

27 augustus 2023 om 10:38

De lijst is fors. Fred, Maguire, Pogba, Lukaku, Schneiderlin en Sancho om maar een paar misperen te noemen voor teveel geld. Om nog maar te zwijgen over Antony natuurlijk. Daar zitten zoveel verschillende managers op; dan gaat er iets binnen de club gewoon helemaal mis.

27 augustus 2023 om 10:38

Denk je echt dat iemand anders dan Ten Hag echt voor Antony en Malacia was gegaan? Beide pure middelmaat voor het niveau wat United na zou moeten streven. Daarnaast nog één van de slechtste spitsen in de historie van United laten voetballen. Ik kan me niet voorstellen dat Ten Hag hier niets over te vertellen had.

27 augustus 2023 om 10:46

Antony was best gewild hoor in Europa, die had voor meerdere topteams kunnen tekenen ben ik van overtuigd. Het bedrag was schandalig en we hebben United lekker opgelicht daarmee, dat zeker. Maar voor 60m had niemand er wat van gezegd. Sancho was zogenaamd zo'n toptalent en laat net zo weinig zien en die zit er al jaren. De trend bij United is overbetalen voor spelers die het niet waard zijn en dat is al jaren zo, dat ligt niet aan EtH.

27 augustus 2023 om 10:49

Nee ten Hag heeft gewoon veel invloed gekregen. Zal die ook wel geeisd hebben bij zijn aanstelling als ie slim is geweest. Van Gaal en Mourinho zijn eigenlijk gewoon niet gesteund, Ole zit er denk ik beetje tussenin. Binnen de incompetente grenzen van de United organisatie is ten Hag zowel qua geld als de spelers die hij wil hebben de best gesteunde manager sinds Fergusson. Dat daar overigens nog steeds flink wat op aan te merken valt is weer iets anders.

27 augustus 2023 om 10:59

Tja, dat Sancho talent heeft staat als een paal boven water. Hij heeft natuurlijk mentaal een behoorlijke klap gehad. Hij zit er nu 2 seizoenen en "al jaaaren " klinkt dan wat overdreven. Afgelopen weekend speelde Anthony trouwens prima, misschien dat het er nu eindelijk eens uitkomt.

27 augustus 2023 om 11:51

Fred, Pogba, Lukaku en Sancho waren anders prima aankopen op het eerste oog. Deden het elders allemaal heel goed tot geweldig. Je zou zelf eens bij een werkgever moeten komen voor positie A en dan vervolgens door 4 managers anders gebruikt willen worden. Succes daarmee.

27 augustus 2023 om 10:24

Idd als ze, zo een middelmatige back halen dan is de dam wel gebroken.

27 augustus 2023 om 13:47

Het zou geen aankoop zijn, maar een 1 jaar huurdeal.

Er is nog veel werk aan de winkel voor ten Hag. Het was niet best gisteren. Het meest vreemde was dat Onana de enige nieuw aangetrokken speler was in de basis. Ook de ingebrachte wissels waren er allemaal vorig jaar al.

27 augustus 2023 om 09:54

Is niet heel vreemd, aangezien de andere aankopen beide geblesseerd zijn.

27 augustus 2023 om 10:12

Ten Hag moet juist minder werk doen en zich niet teveel met aankopen bemoeien.

Voor nu is het zeker handig maar als ze straks allemaal weer terug zijn zit je straks weer met 3 linksbacks opgescheept. Denk dat je prima met Dalot een paar weken kan spelen daar totdat Malacia weer terug is. Voor Shaw zeggen ze dat het misschien maanden kan duren. Een nummer 8 zou toch eigenlijk prioriteit nummer één moeten zijn zou je zeggen. Maar ja het is al zo laat in de window dat dat moeilijk wordt.

27 augustus 2023 om 10:09

Tenzij ten Hag natuurlijk tot een conclusie is gekomen over Malacia die ik al een tijdje heb. Malacia heeft niets in de top van de Premier League te zoeken. Heeft vorig seizoen ook weinig indruk gemaakt en ook toen werd Dalot al boven hem verkozen bij afwezigheid van Shaw.

27 augustus 2023 om 10:50

Dat kan inderdaad ook ja. Malacia had een leuke beginperiode maar nu worstelt hij heel erg met het hoge niveau in de PL. Aanvallend voegt die niet veel toe en verdedigend heeft die het ook lastig.

27 augustus 2023 om 10:19

Het gaat om het huren, dus Cucurella is ook meer een tijdelijke invaller voor Malacia en Shaw. Als ze een optie tot koop bedingen, dan zal dat wel dom zijn. Je hebt ook nog het talentje Fernandez die een linksachter is. Heeft vorig seizoen vlieguren gemaakt bij Preston North End in de Championship (42 potjes gespeeld), dus misschien hem voor de leeuwen gooien?

Als je serieus overweegt om Cucurella aan te trekken, dan zitten de problemen dieper dan gedacht.

Meteen die kant opsturen. Die zijn nog gek genoeg om een soort gelijk bedrag als zijn aankoopbedrag te betalen.

27 augustus 2023 om 10:21

Het gaat om een jaartje huren omdat Shaw en Malacia eruit liggen voor de komende weken of maanden. Lezen schijnt tegenwoordig moeilijk te zijn voor sommige mensen

27 augustus 2023 om 10:41

Als Chelsea hem niet verhuurd, zou het precies bij het aankoopbeleid van United passen om dan maar een bod van rond de 60 miljoen te doen. Van United kan je dat soort dingen wel verwachten.

27 augustus 2023 om 11:08

Zoveel geld hebben we niet eens. En wel grappig om te horen van een fan van een club die zelf €65m heeft betaald voor de speler en nog meer voor Mudryk. Pot verwijt de ketel

27 augustus 2023 om 11:22

Bij Hojlund werd ook gezegd dat United geen geld heeft, dat wordt al jaren gezegd. United heeft meer dan genoeg geld om grote aankopen te doen. Je laatste zin is trouwens wel een hele domme. Alsof ik geen meni g mag hebben over het transferbeleid van United omdat die van Chelsea ook achterlijk is.

Niet zeiken en gewoon Fernandez de kans geven zoals vroeger ook gewoon was voor United.

Het ding met Cucurella is, het is best een leuke speler. Maar eigenlijk moet je hem helemaal niet als back gebruiken, maar als linker middenvelder. Daar deed hij het erg goed in Spanje. Maar op die positie heeft hij tevens niet de kwaliteiten een Chelsea of Utd naar een hoger niveau te tillen.

Persoonlijk zou ik dan Estupinan proberen te halen. Geweldige back, aanvallend heel sterk. Verdedigend degelijk, met Casemiro moet je sowieso wel gaten achter hem kunnen dichten. Roep al jaren dat ik hem in potentie een van de beste linksbacks ter wereld zie. Begrijp ook niet dat hij destijds van Villarreal naar Brighton gegaan is. Dat is eigenlijk gewoon een stap terug, had best op een grotere club kunnen mikken. Hoewel hij volgens mij ook een prima eerste seizoen in de Premier League achter de rug heeft.

Je kan toch wel een back uit eigen jeugd neerzetten of een groot talent uit de jeugd omturnen tot een back. Is de jeugdopleiding voor de sier of wat?

27 augustus 2023 om 13:49

Als er een jeugd linksback van basiskwaliteit rondliep, dan hadden ze Malacia niet gekocht.

Ah United heeft een linksback nodig, zet er maar een vraagprijs van 50 miljoen euro op !

Een verhuur zou ook niet eens gek zijn als zij het salaris op zich nemen en 10 miljoen neerleggen voor de verhuurperiode. Kunnen we vervolgens met het geld misschien nog een creatieve speler huren voor tot Nkunku weer fit is.

27 augustus 2023 om 10:41

Salaris én 10m, ben je wel lekker? Je leeft in dromenland. En na een miljard in 12 maanden nog meer aankopen willen. Mijn god, Chelsea fans zijn helemaal de weg kwijt

27 augustus 2023 om 10:54

Moeten we dan aan een schijntje verhuren aan een directe concurrent? Zo laat op de transfermarkt is een behoorlijke som niet anders dan gebruikelijk.

En ik ben net als genoeg andere Chelsea fans niet bepaald blij met het huidige aankoopbeleid. Maar dat neemt niet weg dat je creativiteit te kort komt voorin om echt een goede kans te maken op de top 4. Als Enzo wegvalt dan heb je helemaal geen creativiteit meer vanaf het middenveld en Nkunku gaan we pas weer zien in 2024.

zo... man utd blijft gewoon doen wat ze al jaren doen, kansloze spelers halen die niet eens bij het huidige team/systeem passen.

cucurella is meer een "verdedigende winger" dan een stabiele linksback zoals shaw.
hoe kan je bij zo'n gozer uitkomen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren