Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man United beloont meest gebruikte verdediger in 2023/24 met nieuw contract

Laatste update:

Manchester United heeft een optie geactiveerd om het contract van Victor Lindelöf te verlengen tot 2025, zo meldt The Athletic. Het huidige contract van de verdediger loopt komende zomer af. Erik ten Hag krijgt daardoor langer de beschikking over de verdediger waar hij dit seizoen het vaakst een beroep op deed.

Hoewel Ten Hag veelvuldig wisselt in de defensie en ook Harry Maguire, Raphaël Varane en Jonny Evans veel speeltijd gunt, wordt Lindelöf gezien als een van de belangrijkste pionnen voor de plannen en het systeem van de Nederlander.

De Zweed, die dit seizoen ook als linksback werd ingezet, kwam in alle competities achttien keer in actie en is daarmee de meest gebruikte verdediger van het seizoen bij United. Ten Hag kampt al het hele seizoen met blessures in de achterste linie.

Sinds zijn komst van Benfica in de zomer van 2017 kwam Lindelöf tot 249 wedstrijden in het shirt van United. Daarin wist hij vier keer te scoren en was hij zeven keer aangever. United telde ruim zes jaar geleden 35 miljoen euro neer voor de Zweed.

Lindelöf is niet de enige United-speler met een aflopend contract. Ook Tom Heaton, Jonny Evans, Aaron Wan-Bissaka, Anthony Martial en Hannibal Mejbri zijn over zes maanden transfervrij op te pikken. Behoudens Evans en Heaton heeft United de mogelijkheid om ook bij hen een optie te lichten.

Van Sofyan Amrabat en Sergio Reguilón lopen de huurcontracten komende zomer af. In principe keren zij terug naar hun clubs Fiorentina en Tottenham Hotspur. In het geval van Amrabat heeft United een optie tot koop weten te bedingen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Precies het niveau dat je niet moet nastreven als United zijnde

31 december 2023 om 10:43

Als wisselspeler is dit prima. Normaliter hoort het duo bij United ook Martinez en Varane te zijn. Denk dat centraal achterin juist de minste problemen zijn. Op het middenveld is waar de kwaliteit ontbreekt en ook op de vleugels…

31 december 2023 om 10:45

Precies. En de versterking die ze haalden voor op de (rechter)vleugel stelt elke keer teleur.

31 december 2023 om 11:12

Bloedmooie vrouw ook dus in ieder geval een versterking voor het spelershome. Verder denk ik prima als “12e man”. Lijkt me niet iemand die stampij maakt. Weet zelf denk ik ook wel dat hij niet de nieuwe Ramos is.

Als ik die wedstrijd tegen Forest zag, is achterin niet het allergrootste probleem. Het feit dat Man Utd tegen Forest niet verder komt dan 10 doelpogingen zou echt zorgen moeten baren..

31 december 2023 om 12:37

Nou ja, minste problemen? Manchester United heeft niet de meest aanvallende backs en ze hebben inmiddels toch al 27 doelpunten tegen. Dat is na 1 seizoenshelft nog maar 16 tegendoelpunten minder dan het totaal van vorig seizoen. Ook kijkend naar het feit dat ze meer dan eens een behoorlijk defensief middenveld het veld opsturen, kunnen we best stellen dat United ook in defensief opzicht behoorlijk kwetsbaar oogt. Martinez is goed hoor, maar die werd afgelopen seizoen wel ontzettend gehyped. Varane is altijd wel redelijk wisselvallig geweest. Het is achterin verre van dicht bij United dit seizoen.

31 december 2023 om 21:26

Martinez snap ik.
Maar Varane kan wel heel veel n i e t.

Alle verdedigers bij United zijn balkijkers, behalve dus mss Licha.
AWB mag dan de meeste onderscheppingen hebben in de EPL, maar hij verliest steeds weer zijn man uit het oog. Hetzelfde geldt voor Shaw, Varane, Maguire en Dalot. Als ik ETH was zou ik ze allemaal afvoeren.

31 december 2023 om 10:45

Valt wel mee en je moet natuurlijk ook wel nog voldoende spelers hebben😅 En daarnaast is Lindelof ook een ideale ‘12de man’. Dus in die zin snap ik de verlenging wel, zeker aangezien hij komende zomer gratis op te pikken was.

31 december 2023 om 12:39

Aan spelers geen gebrek bij United hoor. Die hebben een 30-koppige selectie, ook mede door blessures overigens. Het probleem is alleen dat veel spelers niet voldoen en van sommigen wordt ook nauwelijks nog gebruik gemaakt. Dat zijn dan dure krachten.

31 december 2023 om 10:46

Nee maar als invaller prima. Een brede selectie is nodig. Zie het aantal blessuregevallen.

Edit: was bedoeld als reactie op lord.

31 december 2023 om 12:25

Zou alleen maar zijn om hem komende zomer van de hand te kunnen doen voor wat geld. Anders loopt die gratis de deur uit.

Het contract is niet nieuw, er is alleen een optie voor een extra jaar geactiveerd zodat ie komende zomer niet gratis de deur uitloopt

31 december 2023 om 11:12

Dat trucje heeft in het verleden wel vaak verkeerd uitgepakt. In dit geval prima, Lindelof is een waardige selectie-lid, maar misschien moeten ze in de toekomst de contracten toch maar anders construeren.

Vind het wel frappant dat United het nog voor elkaar weet te krijgen om dit spelers nog een contract verlenging te geven.Of het moet echt alleen zijn om nog wat te krijgen voor hem in de zomer of puur voor de breedte, want dit soort deadwood spelers moet je niet meer willen bij de club! Edit: VZ, ik zie dat jullie kort voor deze artikel een andere hadden geplaatst waarbij er een optie is gelicht. Jullie weten ook niet waar jullie mee bezig zijn. 2 van zelfde soort artikelen achter elkaar, waarbij er bij de ene wordt gesproken over een nieuwe contract, & de ander een optie wordt gelicht??

31 december 2023 om 11:17

Ben het een een keertje niet eens met je Takemehome.

In Lindelofs geval begrijp ik het nog wel, maar er moeten direct beslissingen genomen worden over andere selectiespelers die op de begroting drukken en niet presteren. Dan heb ik het over Rashy, Sancho, Martial, AWB, Anthony, Casimero etc.

Volgens mij hebben ze als club door dat het lastig is om sommige jongens te verkopen ivm salaris. Dan moet je beslissen of het contract afkoopt of door gaat op dezelfde voet.

31 december 2023 om 12:33

Bij deze snap ik het nog wel, zelfs als ze hem in de zomer niet verkopen. Hij kan het niveau in ieder geval aan. Het is natuurlijk geen verdediger die je verder gaat brengen, maar hij is wel nuttig als back-up en je kunt hem prima opstellen zonder er echt slechter op te worden. Nadeel is wel dat zijn salaris van iets meer dan 6 miljoen waarschijnlijk nog iets gaat stijgen. Dat zie je bijna altijd bij dergelijke eenzijdige verlengingen.

Logisch, een nuttige speler om op de bank te hebben en vertegenwoordigt nog een zekere waarde. Zou Evans niet verlengen

31 december 2023 om 21:32

De aanwezigheid van Evans is een goede illustratie van het slechte aankoopbeleid bij die club.
In zijn eerste periode was het al niet top. En nu nog minder, maar de rest is zo slecht dat hij mag meedoen.

Als Inios echt vooruit wil gaan ze verder met een ploeg rond Garnacho, Antony, Hojlund, Manoo, Licha, Shaw en Onana, mss heb je nog iets aan Rashford . Bruno is sterk overgewaardeerd, maar kan leuk meedoen met een echte topper ipv Eriksen.

De rest wil je ook bij Feijenoord of Ajax niet zien, zo armoedig.

In mijn optiek prima 12e man zoals hieronder wordt gesuggereerd.

De Nacho van Manchester

Op zich niet zo raar. Een gewaardeerde kracht die ook prima als back-up kan fungeren en verdient nog relatief 'weinig' in vergelijking met andere spelers. Die kan je er prima bijhebben en anders loopt hij in de zomer uit z'n contract.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren