Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Álvarez moet opnieuw vrezen voor transfer: West Ham kijkt rond bij Bayern

Laatste update:

De geruchtenmolen draait op volle toeren wanneer het West Ham United betreft. De Londense club heeft aan de transfer van Declan Rice naar Arsenal 117 miljoen euro overgehouden en is van plan om met dit geld flink te investeren in de selectie. Volgens Sky Deutschland heeft West Ham zijn oog laten vallen op Bayern München-middenvelder Leon Goretzka.

Thomas Tuchel ziet Joshua Kimmich en de van RB Leipzig overgekomen Konrad Laimer als vaste waarden op het middenveld komend seizoen. Goretzka mag van de ervaren oefenmeester daarom vertrekken bij Bayern. De 28-jarige Duitser wil echter helemaal niet weg bij zijn huidige werkgever en staat niet open voor onderhandelingen met geïnteresseerde clubs. Ook Manchester United zou de situatie van Goretzka in de gaten houden.

De 53-voudig international van het Duitse nationale elftal moet een bedrag van 40 tot 50 miljoen euro opleveren voor der Rekordmeister. De Beierse club nam hem in 2018 nog transfervrij over van FC Schalke 04. Inmiddels heeft hde 28-jarige middenvelder 179 duels gespeeld voor Bayern. In die optredens kwam hij 34 keer tot scoren en wist hij tevens 35 keer een assist af te leveren. Goretzka werd 5 keer kampioen van Duitsland en was onderdeel van het team dat in 2020 de prestigieuze treble won.

West Ham heeft naast Goretzka ook interesse in Connor Gallagher. De middenvelder van Chelsea moet ongeveer 25 tot 35 miljoen euro kosten. Gallagher zou naar verluidt wel oren hebben naar een binnenlandse transfer. West Ham en Chelsea voeren al gesprekken over de 23-jarige spelverdeler. Verder zouden the Hammers de Rice-miljoenen willen investeren in onder meer Edson Álvarez, Denis Zakaria, Scott McTominay, Perr Schuurs en Harry Maguire.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Volgend jaar heeft Alvarez nog maar een jaar contract en zal ongemotiveerd zijn. Ajax heeft misschien z’n hand overspeeld tegen Dortmund

18 juli 2023 om 12:02

Voor 35 had je hem gewoon moeten laten gaan naar Dortmund. Was een prima bedrag eigenlijk voor hem na een minder jaar en komend seizoen geen CL voetbal

18 juli 2023 om 13:06

Binnenkort zullen alle clubs in Engeland wat onrustiger worden, na een slechte voorbereiding of een verlies in de openingswedstrijd van de premier league (12 augustus). Dan zullen de miljoenen binnenstromen voor spelers als Kudus en Alvarez. Zij zitten precies in het segment van de paniekaankopen. 40 miljoen handje contantje. Sven heeft zijn schaduwlijst al paraat. Zin in!

18 juli 2023 om 13:59

En dan natuurlijk hopen dat die spelers op die schaduwlijst keurig tot eind augustus en vlak voor einde van de markt nog beschikbaar zijn dan en niet al elders onderdak gevonden hebben.

Maar los daarvan, willen Alvarez en Kudus ook net zo lang wachten als Mislintat wil? Wat jij hier beschrijft is 100% puur het belang van Ajax. Die spelers hebben hun eigen belangen. En dus een eigen agenda. Dat hoeft niet synchroon te lopen.

Dus gewoon rustig achterover leunen lijkt een fijne oplossing maar de vraag is of dat zo is. Daar komt nog bij, Ajax heeft dit seizoen niet het budget dat ze de afgelopen seizoenen hadden. Er moet eerst verkocht en daarna kan er pas weer gehaald worden. Precies de reden dat Tadic Amsterdam heeft verlaten. Dus als je gaat wachten, dan kan Ajax dus ook niet die versterkingen halen die dringend nodig zijn.

Ik ben het eens met diegenen die zeggen dat Ajax zijn hand overspeeld heeft door niet eerder te verkopen.

18 juli 2023 om 14:43

@constant kante, Tadic heeft Ajax verlaten omdat hij het niet zag zitten om een van de leiders zijn van een heel nieuw team in opbouw. Dat is wat anders dan dat er niet met genoeg geld gestrooid werd. Daar kan ik mij wel in verplaatsen, hij is 34, hij wil nog 1 of 2 jaar lekker voetballen in het zonnetje, en nog niet een hele nieuwe elftal helpen vorm geven.

Ten aanzien kopen na een verkoop; er wordt massaal gedaan of dat nieuw is, maar dat was de afgelopen seizoenen ook zo. Eerst werden Haller en Gravenberch verkocht, daarna kwam Bergwijn. Martinez werd verkocht, daarna kwam Bassey. Etc.
Dat is bij alle ED zo, bij Feyenoord, PSV, dat is al jaren zo, niets nieuws.

Het is juist in het belang van Alvarez en Kudus om nog even te wachten, Ajax wil juist snel budget creeeren, maar uiteraard wel onderhandelen.

Ik las net een bericht van Sam Planting op Twitter; hij schreef dat 15 van de 25 grootste clubs van Europa nog in de markt zijn voor een 6. Die markt gaat echt nog serieus op gang komen, en Alvarez zal willen bekijken welke opties er voor hem ontstaan, en de beste keus willen maken. Die jongen gaat echt wel een mooie club vinden, net als Kudus.

Als Ajacied maak ik mij meer zorgen hoe lang dat nog duurt, en ook meer of Klaassen en Sanchez een mooie club gaan vinden. Daar zou ik graag vanaf geraken, de basisplaats van Sanchez op de Gold Cup gaat daar hopelijk flink in bijdragen.

18 juli 2023 om 21:52

@constant kante

En aan wie had Ajax dan eerder moeten verkopen als er geen enkel bod binnengekomen is?

Welk bod is er dan gedaan op Kudus? En op Alvarez?

18 juli 2023 om 12:04

Ongemotiveerd? Als hij een transfer wilt verdienen zal hij zichzelf echt wel moeten motiveren en laten zien

18 juli 2023 om 12:29

Ik snap het ongemotiveerde wel. Lukte niet in Duitsland, bij WHU lijkt het niet te lukken. Dan zal de frustratie toch al toenemen. Enige dat hij zou kunnen is vlammen en in de winter vertrekken, maar vraag me af of je Dortmund achtige bedragen gaat krijgen

18 juli 2023 om 12:47

Een professionele voetballer weet zich echt wel weer te motiveren. Uiteraard gaat het nadelig zijn voor de transfersom die Ajax krijgt maar denk niet dat we bang hoeven te zijn dat Alvarez de kantjes er vanaf gaat lopen volgend seizoen.

18 juli 2023 om 12:50

Alvarez liep de kantjes er al vanaf nadat hij eerder niet weg mocht. Als er iemand bij ajax gefrustreerd gaat doen is hij het wel...

18 juli 2023 om 13:00

Het is overduidelijk dat Alvarez daar al een tijdje gefrustreerd rondloopt en als je aan een heel nieuw team aan het bouwen bent wil je ook van dit soort stoorzenders af. Voor 35 miljoen + bonussen had je hem gewoon moeten verkopen, zijn waarde zal alleen nog verder afnemen nu.

18 juli 2023 om 13:08

Daar heeft hij alleen maar zichzelf mee. Dan kloppen de grote clubs echt niet meer aan.

18 juli 2023 om 12:08

Ajax hand overspeeld? Dortmund heeft nooit een officieel bod gedaan. Dat 35 miljoen verhaal is allang ontkracht

18 juli 2023 om 13:15

Ja, maar dat is niet zo makkelijk scoren natuurlijk.

18 juli 2023 om 21:53

Ik weet het Soccerfan_1 maar sommige willen het gewoon niet horen. Die blijven maar stug volhouden alsof er echt 35 miljoen euro is geboden op Alvarez.

18 juli 2023 om 12:25

Ik vermoed dat Alvarez helemaal niet wegkomt of Ajax moet de prijs flink naar beneden aanpassen. Heeft ook een mager seizoen gedraaid.

18 juli 2023 om 12:31

Heb je hem weer. Alvarez heeft helemaal geen mager seizoen gehad. Je kletst zoals gewoonlijk weer uit je nek.

18 juli 2023 om 12:37

Vond je hem goed dan? Ik zou zeggen als je boven de 20 miljoen krijgt voor zo beperkte speler… 20 mil zou al echt een bedrag zijn dat alleen ajax kan krijgen hier.. pffff heb die man zoveel kinderlijke fouten zien maken de afgelopen jaren, het is een simpele middenvelder. Ajax had het bod moeten accepteren!

18 juli 2023 om 12:40

Er is nooit een bod geweest. Hoe kan Ajax dan iets accepteren. En omdat jij hem niet goed vindt moet Ajax maar met minder genoegen nemen? Pffff

18 juli 2023 om 12:58

Vond hem beter dan Timber afgelopen seizoen. Dus transfersom 40 miljoen +

18 juli 2023 om 13:14

Alvarez was misschien wel de beste speler aan Ajax-zijde het afgelopen seizoen. Hij was zo'n beetje de enige die niet door het ijs zakte en een zeer behoorlijk niveau aantikte. Hij was maar 1 wedstrijd minder en dat was die laatste tegen FC Twente en zelfs toen was hij nog 1 van de betere aan Ajax-zijde.

18 juli 2023 om 13:56

Hele wedstrijd gespeeld als CVM bij Mexico in de finale van de goldcup, die ze gewonnen hebben.

18 juli 2023 om 14:07

"alvarez was misschien wel de beste speler aan Ajax-zijde het afgelopen seizoen. Hij was zo'n beetje de enige die niet door het ijs zakte en een zeer behoorlijk niveau aantikte."

'misschien wel de beste aan Ajax zijde', is na dit dramatische seizoen gewoon totaal geen aanbeveling. Best of the worst dus. Okay, dat zal dan best zo zijn geweest dan. Maar dat is toch exact het put? Want dat hij dor 'een behoorlijk niveau aan te tikken' nog de beste was, dan zegt dat heel erg veel over het niveau van Ajax van afgelopen seizoen en niet heel veel over dat concrete niveau van Alvarez van afgelopen seizoen.

'hij was maar 1 wedstrijd minder'.
Nou dat ben ik totaal oneens met jou. Hij was hiervoor juist een constante factor en dat was hij nou precies niet afgelopen seizoen.

De verklaring daarvoor is trouwens logisch en ligt voor de hand. Voorheen liepen er grote spelers om hem heen. Daarin was hij de waterdrager die kon tackelen, breken en controleren en daarbij dienstbaar kon spelen. Afgelopen seizoen moest hij veel meer doen en dan vooral dingen die hij helemaal niet kan. Zoals spelverdelen, opbouwen etc etc. Het gevolg was dat hij vaak door het ijs zakte. Op zich niet eerlijk, hij is nu eenmaal geen speler die in balbezit moet zijn of komen en afgelopen seizoen werd hij in die rol gedwongen. Hij is en blijft echter een speler die het sterkste is zonder bal. Er werd gewoon teveel gevraagd van hem.

18 juli 2023 om 21:54

Dat probleem is met de komst van van Boomen en Benjamin Tahirovic opgelost.
Hij hoeft nu alleen maar de bal te veroveren en in te leveren. Legt van de Boomen hem wel bij een aanvaller op zijn stropdas.

18 juli 2023 om 12:28

Alvarez en ongemotiveerd? Ooit wel eens een wedstrijd van Ajax of Mexico gezien?

18 juli 2023 om 12:32

Wanneer je in je laatste contractjaar zit dan ga je toch juist als de brandweer zodat er mooie clubs geïnteresseerd zijn waar je een grote tekenpremie kunt opstrijken.

18 juli 2023 om 13:12

Daarnaast gaat Alvarez eigenlijk altijd als de brandweer.

18 juli 2023 om 12:52

Een jaar ongemotiveerd spelen... dan zijn volgend seizoen alleen nogmaar clubs als schalke04 en Leganes en sheffield united geintresseerd...

18 juli 2023 om 13:07

Nee hoor. Can verlengde alsnog zijn contract waardoor de prioriteiten elders liggen voor Dortmund.

18 juli 2023 om 13:12

Alvarez en ongemotiveerd? Ooit een wedstrijd van hem gezien?

Zou een mega stunt van WHU zijn. Een veel betere speler voor een gelijkwaardige bedrag.

18 juli 2023 om 12:02

Een veel betere speler….. net of jij zoveel naar Goretzka hebt kunnen kijken… staat nooit in de basis. Waarschijnlijk zit je weer te oordelen op basis van football manager of fifa. Echt grappig dat iedereen alvarez de grond wil inpraten. Ik zou het heerlijk vinden om zijn power nog 1 jaar op het middenveld van Ajax te hebben.

18 juli 2023 om 12:08

Haha maar je gaat me toch niet vertellen dat je goretzka niet hoger inschat dan Alvarez?

18 juli 2023 om 12:08

Als je denkt dat Alvarez beter of gelijkwaardig is aan Goretzka ben je zelf degene die misschien wat meer voetbal moet kijken.

18 juli 2023 om 12:09

Wat zeg jij nou? Goretzka speelde afgelopen seizoen 40 wedstrijden voor Bayern waarvan 31 als basisspeler.. We kunnen toch makkelijk stellen dat Goretzka een betere speler is dan Alvarez, dat doet niks af aan het feit dat Edson ook een prima defensieve middenvelder is verder hoor.

18 juli 2023 om 12:11

AjaxnacHahah hou toch op. Ik heb goretzka wel degelijk zien spelen. Waar zie je mij negatief over alvarez praten, vind hem een goede speler maar doe nou niet alsof hij een betere speler is dan goretzka. Ajax fans en hun spelers ophemelen, tja doen ze wel vaker he…

18 juli 2023 om 12:17

@ajax: Goretzka heeft afgelopen seizoen 27 wedstrijden in de Buli gespeeld voor Bayern(bijna altijd in de basiself), en hij was 6 wedstrijden out door blessures. ZIjn gemiddeld speeltijd per wedstrijd lag rond de 65 minuten.

Tel daarbij nog 9 CL wedstrijden (waar hij bv tegen zowel PSG als Man City steeds 90' op het veld stond). Hoezo, hij staat nooit in de basis?

Een fitte Goretzka is dus gewoon een belangrijke speler voor Bayern Munchen.

Misschien even die Ajax bril afzetten en niets als door een wesp gestoken reageren wanneer iemand zegt dat Goretzka een betere speler is dan Alvarez.

18 juli 2023 om 12:19

Sorry maar wanneer je Alvarez hoger inschat moet je eens goed bij je zelf te rade gaan. Betreft staat nooit basis, waar haal je die nonsens vandaan haha? Beetje gek argument eerlijk gezegd..

18 juli 2023 om 12:23

@thenry_228,

"een fitte Goretzka is dus gewoon een balngrijke speler voor Bayern Munchen".

Is dat ook de reden dat hij weg kan? Want mij lijkt dat je belangrijke spelers niet kwijt wilt.

Alvarez is een belangrijke speler voor Ajax, dat dan wel weer.

18 juli 2023 om 12:52

Jeroentje:

Op basis van afgelopen seizoen kan je alleen maar concluderen dat Goretzka een belangrijke speler is (31 vd 40 wedstrijden basis).

Voor de rest spreken we over transfergeruchten, niets concreet... dus ja, voorlopig is Goretzka nog altijd een belangrijke speler.

Trouwens, Alvarez mag toch ook weg bij Ajax? Volgens je eigen logica is hij dus ook geen belangrijke speler...

18 juli 2023 om 14:55

Reden dat goretzka weg mag is puur om geld bij elkaar te rapen om kane te kunnen halen. Vergeet niet dat goretzka ook niet de oude meer is neemt niet weg dat het een veel betere speler is dan alvarez. Dat dasr nog over wordt gediscussieerd zegt weer genoeg over het voetbal iq op dit platform.

Die gaat me toch gefrustreerder dan normaal tackles inzetten als ie weer niet weg komt bij Ajax. Gezien de overgang naar Chelsea, Dortmund en nu weer WH dreigt te mislukken. Die gaat rood op rood pakken! -_- Goretzka is natuurlijk een veel beter alternatief en als dat voor een vergelijkbare prijs kan, tsja! Zo zie je maar weer slagvaardigheid is key, des te langer je wacht des te sneller men doorschakelt naar alternatieven of deze zichzelf aanbieden. Kan me moeilijk voorstellen dat Alvarez nog óptimaal gemotiveerd zal rondlopen bij Ajax.

18 juli 2023 om 12:24

Stokpaardje slagvaardigheid is lachwekkend aan het worden. Dortmund heeft helemaal geen bod gedaan en dit artikel is erg voorbarig want Goretzka staat helemaal niet te springen om naar West Ham te gaan. Ik snap dat het leuk is om Ajax iets te verwijten, maar in dit geval is dat nergens op gebaseerd. Alvarez nog een jaartje houden en volgend seizoen een lager bedrag accepteren lijkt mij een prima deal

18 juli 2023 om 12:42

@gdoxu hoezo lachwekkend, wat klopt er dan niet? Het is toch de slagvaardigheid die je in de markt ziet, interesse tonen, aanhoren, te hoog meteen doorschakelen naar plan B en niet ellenlang kat en muis spelen. WH zet tegelijkertijd meerdere lijnen uit. Ik verwijt Ajax helemaal niks - zo zie je maar hoe snel je denkt te zijn geraakt op die gevoelige teentjes. Ajax valt niets te verwijten hier, het is dat ze in deze afhankelijk van derden zijn. Tsja, kan je niks aan doen. Dat rood op rood pakken doel ik op het hoge frustratie gehalte bij Alvarez, smerige tackles en bij elk opstootje betrokken. Nu hij nog meer gefrustreerd is door mislukte transfers zal dat niet bijdragen, jeetje het is toch overduidelijk dat ik chargeer met 'rood op rood'. Wat zijn we gevoelig in Ajax topics! Bij Noa Lang topics of Kokcu transfersom is het wel prijs schieten qua overdrijven en metaforen. Heel gevoelig bij Ajax topics - *zucht* ... En ik ben neutraal voor de duidelijkheid.

18 juli 2023 om 12:54

Ik heb het puur over de situatie Alvarez waar je wel degelijk hint naar het het niet slagvaardig zijn van Ajax en daardoor een potentieel probleem mee creëren. Een verwijtbaar iets. Jezelf neutraal noemen is leuk maar blijkt nergens uit, net zo min dat ik neutraal ben, maar wel objectief probeer te zijn. Ik heb het ook nergens over de manier van spelen van Alvarez gehad. Jij gaat er blindelings vanuit dat Alvarez NU gefrustreerd is en dat ook zal blijven als hij geen transfer maakt. Lekker voorbarig en nergens op gebaseerd

18 juli 2023 om 21:58

Je bent niet neutraal. je suggereert dat Ajax niet slagvaardig is in het accepteren van biedingen op Alvarez. Er zijn geen biedingen op Alvarez. Ajax kan niets accepteren.

Waarom zal Alvarez gefrustreerd zijn als er geen club voor hem komt deze zomer? Verdiend uitstekend bij Ajax en komend seizoen wordt het stukken beter.

Veel betere bezetting middenveld zodat hij veel makkelijk de bal kan afgeven aan een speler die een geweldige pass kan versturen.

18 juli 2023 om 12:25

"rood op rood pakken".

Denk je dat er dan na komend seizoen nog veel interesse is in hem?

18 juli 2023 om 13:11

Alvarez heeft slechts twee keer rood gehad en dat was in zijn eerste seizoen. Daarnaast een keer 2x geel in de Europa League twee jaar geleden.

Daarnaast lijkt het me nogal onwaarschijnlijk dat Goretzka Bayern gaat verruilen voor West Ham United. Als hij daar al had willen vertrekken, kan hij ongetwijfeld naar veel betere clubs.

Verder kun je de klok erop gelijkzetten dat de zaakwaarnemer van Alvarez ook overal lijnen aan het uitgooien is. Het is nog maar half juli, dus de transfermarkt is nog anderhalve maand open. Die komt heus wel weg. De transfermarkt is nog niet eens vol op gang.

Goretzka? Dat lijkt me toch helemaal niet haalbaar?

18 juli 2023 om 12:02

Hoezo niet? -_-

18 juli 2023 om 12:13

Omdat goretzka een van de beste middenvelders van de wereld is en basis speelt bij Bayern München? Wat moet je dan bij een matige ploeg als West ham united ?

18 juli 2023 om 12:23

Goretzka is een solide non-nonsense middenvelder met veel loopvermogen, maar een van de beste middenvelders ter wereld is ook weer wat overdreven.

Bayern kan denk ik zeker beter krijgen, en blijkbaar mag hij dus ook weg.

18 juli 2023 om 12:41

Nou succes. Geloof er namelijk weinig van dat hij minder is dan Laimer. Goretzka kan toch makkelijk mee bij clubs als United, Arsenal, Chelsea, Liverpool, etc.

Of hij dan een van de beste is dat is natuurlijk een vraag een Kimmich bijvoorbeeld is wel nog een niveau hoger en dan heb je ook nog middenvelders als de Bruyne, Modric, etc. . Maar dat hij bij nagenoeg alle clubs in deze wereld mee kan zegt genoeg.

18 juli 2023 om 12:18

Lijkt mij ook niet. In het artikel staat zelfs dat Goretzka niet weg wil en niet openstaat voor aanbiedingen.

Goretzka is echter geen CVM. Zou zouden ook nog Dennis Zakaria of Palhinha erbij moeten hebben als CVM.

Ajax vraagt gewoon teveel voor Alvarez, dat is hij bij lange na niet waard. Voor 25 miljoen is hij zo weg en heeft Ajax een prima bedrag en besparing op z'n salaris.

Vasthouden aan meer dan 30 is vragen om problemen.

18 juli 2023 om 12:27

@The Utopian,

Gelukkig doe jij geen verkoop bij Ajax.
Deze man is gewoon 35-40 miljoen waard.
Jarenlang belangrijk geweest, en zelfs in het seizoen dat iedereen bij Ajax faalde, was hij de enige die wel een dikke voldoende haalde.

18 juli 2023 om 12:42

Wacht maar tot hij noodgedwongen nog een seizoen bij Ajax moet blijven. Alle clubs schakelen door naar goedkopere en zeker niet mindere targets. Als hij al zoveel kaarten in de eredivisie moet pakken, hoe zou dat in betere competities gaan denk je?

18 juli 2023 om 13:00

In Engeland zijn ze anders minder "flauw". Dus waarschijnlijk pakt hij daar minder kaarten dan in de ED.

18 juli 2023 om 13:07

@j3ro3nt33__ - Grotendeels mee eens, maar uiteindelijk is hij waard wat clubs bereid zijn om te bieden. Overigens is het ook pas juli. Er komen nog wel wat clubs voor hem. De transfermarkt draait nog niet eens op volle toeren. Dat start meestal zo richting augustus als de grotere onderhandelingen eenmaal zijn afgerond en er veel geld vrijkomt.

18 juli 2023 om 13:32

"als hij al zoveel kaarten in de eredivisie moet pakken".

Kijk jij teletekst of ook wedstrijden?
zo'n 75% van de kaarten die hij pakt, zijn om fouten van anderen te corrigeren.

18 juli 2023 om 14:00

Ik kijk zeker niet alleen teletekst en zie ook hoeveel kaarten hij ontloopt, het aantal zou eigenlijk nog veel hoger moeten liggen.

18 juli 2023 om 14:36

"zo'n 75% van de kaarten die hij pakt, zijn om fouten van anderen te corrigeren."

Of hij kan gewoon eens leren normaal te tackelen zonder constant te scharen of iemands enkels te willen splijten. Want de manier waarop hij tackelt en waardoor hij zoveel gele kaarten krijgt die ligt natuurlijk niet aan zijn medespelers, de coach, de terreinknecht, de supporters, het weer en aan Marc Rute. Nee, dat ligt aan één iemand: aan hemzelf. En niemand anders.

18 juli 2023 om 14:50

@constant Kante,

Hij krijgt vaak kaarten voor of gemeen spel (elleboog, opstootjes etc.) of voor het vasthouden (eruit halen van een veelbelovende aanval). Hij pakt echt bijna nooit kaarten voor een lompe of smerige tackle.

18 juli 2023 om 18:41

@j3ro3ntj33__ Dat zijn nog dommere kaarten om te pakken, dat mag echt wel tegen hem gebruikt geworden hoor.

19 juli 2023 om 09:24

@The Utopian,

Hoezo mag dat wel tegen hem gebruikt worden?
Hij krijgt toch een kaart, dan is hij toch gestraft.....

Vind het niet erg als Edson nog een jaartje blijft. Meteen belangrijk maken op het middenveld

18 juli 2023 om 12:18



dat begrijp ik ja. De vraag is eigenlijk ook niet of jij, maar of Edson het zelf niet erg vind om nog een jaartje in Amsterdam te spelen. En of Ajax het erg vind wanneer hij niet voor 30 miljoen, maar gewoon einde contract weg gaat.

Neem aan dat Bayern die niet laat gaan, middenveld wordt dan veelste zwak.

18 juli 2023 om 12:19

Zou me ook verbazen aangezien die afgelopen seizoen nog gewoon basisspeler was... waarmee ik niet wil zeggen dat hij dat komend seizoen ook zal zijn maar Bayern doet er toch goed aan Goretzka te behouden.

Zou met Alvarez in gesprek gaan om hem nog een jaartje te houden. Misschien als aanvoerder? Heeft die "winnaarsmentaliteit" waar iedereen het over heeft. Kan ook op de plek van Timber achterin spelen. Liever dat dan een nieuwe Bassey voor 20 mln halen.

Dit lijkt me wel heel onwaarschijnlijk. Goretzka is gewoon een gewaardeerde kracht bij Bayern en heeft daar een vaste basisplaats. Dat gaat hij echt niet opgeven voor een West Ham United. Die hebben het afgelopen seizoen nota bene tegen degradatie moeten strijden. Als Goretzka al naar de Premier League wou verkassen, zou dat ongetwijfeld richting de grootste clubs zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren