Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Late transfer van Manchester United leidt tot grote hilariteit in Engeland

Laatste update:
/

Manchester United heeft ook op de laatste dag van de winterse transfermarkt geen grote naam of namen aangetrokken. Tal van topverdedigers werden met de club van Louis van Gaal in verband gebracht, zoals Mats Hummels, Marquinhos en Diego Godin, maar het mocht niet zo zijn. Een late transfermededeling van the Mancunians zorgde vervolgens voor hilariteit.

De werkgever van Robin van Persie en Daley Blind maakte in de nacht van maandag op dinsdag namelijk bekend dat Andy Kellett van Bolton Wanderers was overgenomen, op huurbasis. Het verdedigende jeugdproduct speelde pas vier duels in de hoofdmacht van the Trotters en heeft net een verhuur van drie maanden aan Plymouth Argyle achter de rug. Op social media werd meteen de draak gestoken met Manchester United. Naderhand werd echter duidelijk dat Kellett uitsluitend voor het elftal van Onder-21 is gehaald.

Kellett is niet de enige voetballer die in de gesprekken tussen Manchester United en Bolton Wanderers aan bod kwam. Saidi Janko bewandelt namelijk de omgekeerde weg. De negentienjarige Zwitserse verdediger speelt de rest van het seizoen voor de Championship-club. Janko speelde één officieel duel in de hoofdmacht van Manchester United; de fameuze bekernederlaag tegen MK Dons (4-0).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van Gaal slaagt er maar niet in Hummels te halen waar hij stapel gek op is.

3 februari 2015 om 10:59

Misschien werkt Dortmund ook wel niet mee aan een transfer.
Weet niet of hij een vaste afkoopsom heeft.

De echte grote transfer klappers zijn inderdaad uitgebleven. Destemeer er deze zomer gaat gebeuren denk ik. Ik vind die wintertransfers eigenlijk toch maar niks, zo midden in het seizoen.

3 februari 2015 om 11:01

Van mij mogen zie die ook afschaffen.
Vind niet dat je speler mag kopen als de competitie halverwege is.

Ach ja, begrijpelijk dat er niet echt veel vuurwerk was. United is toch al zo goed als kansloos voor de titel en een top 4 klassering moet te doen zijn, ook zonder de genoemde potentiele aanwinsten. In de winterperiode is het sowieso haast onmogelijk om sleutelspelers weg te halen bij topclubs, dus ja beter het geld op zak houden en wachten tot de zomer.

3 februari 2015 om 09:21

Die top4klassering is te doen, maar ik denk dat de kans ook best aanwezig is dat het niet gebeurt. Ik denk dat Arsenal sowieso wel de kwaliteiten heeft om er voorbij te gaan, maar ook Spurs en Liverpool beginnen steeds meer in vorm te raken, en bovendien is Sturridge weer fit, wat enorm veel zal uitmaken voor Liverpool.

Ja Louis,je bazen afwimpelen met die wedstrijden in America.......
Dan kan men over de plas zeer simpel denken:
Gij doet niets voor ons,goed,wij doen niets meer voor jou.
Van Gaal,arogantie tonen tegen je bazen,stom,stom,stom.

3 februari 2015 om 10:03

Je bedoelt dat van Gaal zijn team zo goed mogelijk wilt voorbereiden ipv voor wat geld in timboektoe een paar oefenwedstrijdjes spelen waar niemand op zit te wachten.

Zijn bazen zouden de focus wat meer op het voetbal moeten leggen. Denken nu dat ze een financiële instelling runnen.

3 februari 2015 om 13:14

Louis moet zich niet boven zijn bazen zetten.
De bazen zeggen en zij bepalen.
Daarom zeg ik :stom,stom stom, Louis,uw arogantie kost je baan.

Moest echt lachen om de reacties van United fans op Twitter toen United het bekend maakte na bijna een hele dag te hebben lopen wachten op nieuws over een aankoop. Priceless gewoon.

3 februari 2015 om 12:01

Hahaha dat was inderdaad geweldig. Niemand die hem ook kende.

3 februari 2015 om 14:11

Ik heb ook gelachen om de Bbc: Oldham Athletic have added another striker to their squad, with Dagenham's Rhys Murphy joining for an undisclosed fee. Manchester United were presumably keen on a loan move.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren