Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Langer verblijf Ocampos bij Ajax dreigt door strenge financiële voorwaarden’

Laatste update:

Ajax en Sevilla zijn er nog altijd niet uit over een vervroegde terugkeer van Lucas Ocampos, zo meldt het Spaanse AS maandag. Trainer Jorge Sampaoli wil Ocampos graag gebruiken in de strijd tegen degradatie, maar de financiële voorwaarden voor een terugkeer in LaLiga vormen het struikelblok. Daardoor dreigt Ocampos zijn tijd uit te moeten zitten in Amsterdam.

Ocampos wordt dit seizoen door Ajax voor vier miljoen euro gehuurd van Sevilla. De Spanjaarden willen dat Ajax het salaris van de Argentijn blijft betalen wanneer Ocampos terugkeert in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Daarnaast wil de club niets van de betaalde huursom teruggeven. Ajax ziet dit momenteel echter nog niet zitten en hoopt op betere financiële voorwaarden, om zo definitief van de dure buitenspeler af te zijn. Ocampos kwam sinds zijn huurstransfer slechts 114 minuten in actie voor de Amsterdammers.

Het ziet er niet naar uit dat Ocampos dit seizoen nog een rol gaat spelen bij Ajax, daar hij eind november niet met de selectie van trainer Alfred Schreuder afreisde naar Marbella voor het winterse trainingskamp. Sindsdien is het stil rondom Ocampos, die in de voorbije weken regelmatig werd gespot in het centrum van Sevilla met WK-ganger Papu Gómez. De 28-jarige aanvaller lijkt dus informeel al afscheid te hebben genomen van Ajax.

Sevilla kan Ocampos sportief gezien goed gebruiken, aangezien de club nog altijd op de achttiende plek staat in Spanje. Sampaoli kent de rechtspoot nog van zijn eerste termijn bij de club en is gecharmeerd van zijn kwaliteiten. De tienvoudig international van la Albiceleste kwam eerder al 135 wedstrijden in actie voor Sevilla, waarin hij goed was voor 34 doelpunten en vijftien assists. In Amsterdam heeft Ocampos echter geen schim van zichzelf kunnen laten zien.

Moet Ajax volhouden wat betreft de afhandeling van dit mislukte verhuur?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan maar op de blaren zitten.

2 januari 2023 om 15:38

Inderdaad, lijkt me geen fijne gast in de groep als ie niet speelt dus lekker verlies pakken en laten gaan.

Wordt altijd best veel afgegeven op de RVC maar die verdienen wel een compliment dat ze die transfer hebben tegengehouden zeg. Anders had je die jongen voor 20 miljoen gekocht met dik contract en kon je niet van hem af.

2 januari 2023 om 15:48

Je kan een speler altijd nog verkopen, misschien dan met verlies , maar toch. Inderdaad een goede zet van de RvC

2 januari 2023 om 15:49

Mja, je kunt ook gewoon als trainer en club met zo’n jongen aan de slag gaan. Het is voorin bij Ajax momenteel nu ook niet “je van het” dat je het niet minimaal moet proberen. Vind het sowieso gek dat zo’n jongen niet meegaat op trainingskamp. Daar kun je juist afstemmen en meters maken.

2 januari 2023 om 18:24

Dat moet de speler ook maar net willen Bossie, het zijn geen pakjes boter die je kan verkopen zonder dat het pakje boter er een stem in heeft. Zo kwam Chelsea ook met geen mogelijkheid af van Bogarde, hoe ze hem ook pestten en tartten. Gelukkig is het anno 2023 nog altijd zo dat er 3 partijen akkoord moeten gaan met een transfer, kopende club, verkopende club en de speler in kwestie.

2 januari 2023 om 16:22

Deze gast verdient zeker 4 mio per jaar plus 4 mio huursom, das 8 mio voor 1 seizoen. Sorry maar dat is gewoon wanbeleid.
En om m dan eigenlijk nooit te gebruiken vind ik nog vreemder. Wilde de trainer m niet?
De conclusie die ik op de tribune vaak hoorde dat ie r niks van kan, is natuurlijk bullshit. Dan speel je geen 120+ wedstrijden met goals en assists bij Europese topclub (toen) Sevilla. Als je niks kan. Dan moet de eredivisie echt wel lukken.

3 januari 2023 om 11:56

Zo werkt het niet met huren. Het ligt aan het contract of het salaris ook overgenomen wordt door de hurende club.

Ik weet niet of Ajax ook het salaris van Ocampus moet betalen naast de huursom van 4 mio. Wellicht heb jij wel een bron die uitsluitsel geeft?

3 januari 2023 om 12:04

"de Spanjaarden willen dat Ajax het salaris van de Argentijn blijft betalen wanneer Ocampos terugkeert in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán"

Dit werkt in dit geval wel zo. Dit is echt een clusterf*ck van een huur.
Speler is geen ajax speler
Trainer wil m eigenlijk niet
Speler wordt nooit ingezet
Door last minute deal, veel te hoge voorwaarden voor huur.
Speler verdient dik salaris.

Ik begrijp wel waarom er steeds zo getwijfeld wordt aan de TD kwaliteiten van Hamstra en Huntelaar. Overmars kocht ook magallan en Casierra, maar die zette er wel wat goeie deals tegenover. Bij Ajax heeft iedereen het (trechte) gevoel dat buiten deze Ocampos deal, ook de bergwijn en Bassey deal niet perse super gunstig zijn geweest...

Gewoon hard spelen, Sevilla heeft hem keihard nodig kijkend naar de ranglijst en ook de nieuwe trainer ziet hem graag komen. Het salaris kunnen we beter inhouden bij de persoon die hem heeft binnengehaald.

2 januari 2023 om 14:20

Hard spelen? Is Ajax zelf niet deze contractuele verplichtingen aangegaan? Volgens mij is Ajax in deze niet in de positie om hard te spelen.

2 januari 2023 om 14:22

Ajax moet allang blij zijn dat ze hem gehuurd hebben want ze wilden hem eigenlijk kopen. Anders hadden ze nu 3of 4 jaar vast gezeten aan hem en hem met flinke verlies moeten verkopen.

2 januari 2023 om 14:41

Hoezo niet in de positie om met hard te spelen? Sevilla wil, volgens dit artikel, Ocampos terug zonder zijn salaris dit jaar nog te betalen of een gedeelte van zijn huur terug te betalen het is natuurlijk logisch dat Ajax daarin niet mee gaat dus in die zin kan Ajax het zeker gaat spelen

2 januari 2023 om 14:43

voor deze voorwaarden kun je hem beter houden. Kost net zo veel en als Sevilla iets wilt zullen ze water bij de wijn moeten doen. Hoeveel is onderhandelbaar, maar niets betalen en de speler wel laten spelen klinkt niet logisch

2 januari 2023 om 14:53

Dat is niet hard spelen Inkemontana want Ajax is afhankelijk van Sevilla omdat Ajax de speler kwijt wilt. Sevilla wil best meewerken maar alleen op hun voorwaarden. Ajax heeft hier dus een hele slechte onderhandelingspositie.

2 januari 2023 om 14:54

Als je de contractuele verplichtingen wil volgen, dan speelt Ocampos natuurlijk komend halfjaar voor Ajax gezien ze en de huurovereenkomst dan afbetalen en dus ook het salaris. Hoezo gaat Sevilla afdwingen dat Ocampos zijn salaris door Ajax wordt betaald, maar dat hij wel lekker bij Sevilla gaat voetballen. Totaal lachwekkend.

2 januari 2023 om 14:56

Op hun voorwaarden Ikweetalles11!? Maar er is met de huidige voorwaarden totaal geen beweging richting Ajax vanuit Sevilla, terwijl er hier geschreven wordt dat ze Sevilla hem wel goed kan gebruiken. Als je evenveel geld kwijt bent aan zo'n speler ongeacht of hij in Amsterdam of Sevilla is, dan houd je hem natuurlijk gewoon bij Ajax. En dat gooien we dan onder de noemer "hard spelen".

2 januari 2023 om 15:06

Nou Sevilla wil hem terug, maar er €0 euro voor betalen. Dan houd hem maar in Amsterdam als het je letterlijk niets oplevert.

2 januari 2023 om 15:20

@ikweetalles11 hoezo slechte onderhandelingspositie? Ze willen toch van hem af omdat het teveel geld kost qua salaris en huur). Als je toch 100% moet betalen dan hou je hem toch gewoon als back-up. Het zou anders geweest zijn als ze hem hadden gekocht en hij op die manier meer waard had kunnen worden.

2 januari 2023 om 15:27

Ikweetalles11. Het artikel zegt het toch iets anders volgens mij. Namelijk dat Sevilla hem ook wel goed kan gebruiken. Ajax zal hem zeker kwijt willen, maar natuurlijk niet zonder dat Sevilla iets van de huurprijs terugbetaald of zijn salaris betaald. Dan gaat Ocampos natuurlijk gewoon een half jaartje op de toekomst rond dwarrelen

2 januari 2023 om 15:28

Sevilla wil hem toch ook graag terug hebben? Lekker makkelijk dit. Ja we willen hem graag terugnemen maar het salaris betalen jullie dan gewoon door en de huursom blijft ook gewoon staan. Die zijn echt op hun achterhoofd gevallen daar in Sevilla. Dan maakt Ocampos hier helaas gewoon het seizoen af en is ie backup. Succes met het optrainen als we hem teruggeven.

2 januari 2023 om 15:35

Maar ajax gebruikt hem ook niet dus die zijn er dan toch ook bij gebaat om hem terug/weg te doen? Dus Sevilla kan het ook lekker 'hard' blijven spellen.

2 januari 2023 om 15:41

Als er voor jezelf niets in het vat zit dan is het een slechte deal, dan snap je zelf toch ook wel, psilocybineirlotes

2 januari 2023 om 15:47

@pirlo; de ene club wil hem graag hebben, de andere club heeft niets aan hem. Dan is een vervroegde tussenstap logisch, maar zonder financiële vergoeding natuurlijk totaal onlogisch. Hoezo zou Ajax hier aan meewerken als het ze 0,0 oplevert?

2 januari 2023 om 16:43

Omdat het ze 2 mio aan salaris bespaart? Ze verdienen niks, maar ze verliezen wel minder.

2 januari 2023 om 18:41

Nee want sevilla wil ook dat Ajax het salaris doorbetaald. Dus echt 0,0 levert het op, op deze manier.

2 januari 2023 om 14:25

Sevilla heeft goede verdedigers nodig, verkopen hun beste verdedigers tuurlijk krijg je het moeilijk Sevilla zijn zelfs die goede coach gooiden ze eruit die kan er ook niets aan doen dat beste 2 verdediger verkocht worden en niets voor terug komt. als je Ocampos terug wilt dan ben je als Sevilla zijn echt wanhopig en radeloos. en in paniek

2 januari 2023 om 14:32

Hard spelen is niet de oplossing, maar het voorstel van Sevilla is lachwekkend. Als Ajax zijnde moet je het verlies van de huursom voor lief nemen, als je maar van zijn salaris af bent. Terugsturen en wel zijn salaris blijven betalen zou geen optie moeten zijn. Dan kun je hem beter bij Jong Ajax laten spelen.

2 januari 2023 om 14:54

Inderdaad Homelander Sevilla moet het inderdaad hard spelen Ajax wil er vanaf waarom zou Sevilla water bij de wijn moeten doen

2 januari 2023 om 15:48

Ajax hoeft niet van die jongen af als er geen financiële vergoeding tegenover staat.

Is toch wel een slechte huur. 4 miljoen voor 1 jaar.

2 januari 2023 om 14:19

Volgens mij is dat vrij normaal.

2 januari 2023 om 14:30

Ja in Engeland, in Nederland is dit als transfersom voor veel clubs al niet te betalen

2 januari 2023 om 15:02

Ik denk dat los van Ajax geen enkele club in Nederland dat kan of wil betalen.

2 januari 2023 om 15:31

Dat klopt Janssen. Inderdaad zal geen enkele club dat willen betalen Maar dat heeft meer met de kwaliteiten van de speler te maken dan met geld. Uitstekend beleid van Ajax...........

2 januari 2023 om 14:35

En dan te bedenken dat ze al akkoord waren over een koop van 20 miljoen, totdat de RVC ingreep.

2 januari 2023 om 15:02

Ja plus salaris blijkt dus. Het lijkt er toch op dat Sevilla hem niet zo graag terug wilt als je en geen huursom terug wil geven en geen salaris wil betale. Dat zou dus betekenen dat hij een half jaar gratis voor Sevilla zou spelen. Dan kun je hem als Ajax beter de tribunes laten schoonmaken na elke thuiswedstrijd.

2 januari 2023 om 15:51

4 miljoen + salaris he.

Deze jongen komt het beste tot z’n recht op links en wat gebeurt er. Hij wordt steevast op rechts gebruikt voor een paar minuten om de 6 weken. Zelfs rechtsback. Tadic zal altijd moeten spelen dus een conceicao en ocampos lopen er voor Jan doedel bij.

2 januari 2023 om 14:21

Je zou inmiddels wel kunnen stellen dat Bergwijn altijd moet spelen. Presteert veel minder dan Tadic maar start altijd

2 januari 2023 om 15:44

Je zet ook geen 30 miljoen op de bank...

2 januari 2023 om 14:24

Hij heeft zijn beste seizoen op rechts gehad bij Sevilla namelijk in 19/20. Dus nee dat klopt helemaal niet. Hij heeft niet overtuigd nee maar dat komt ook wel doordat hij heel weinig minuten krijgt. Ook doordat inderdaad Bergwijn en Tadic altijd moeten spelen.

2 januari 2023 om 14:28

@Modric,

Ook wel logisch dat Bergwijn en Conceicao idd voorkeur krijgen ivm hun contract en waarde. Desondanks kan deze Ocampos echt wel wat toevoegen met wat vertrouwen.

Onze coach blijft maar Tadic op rechts zetten. Probeerde zelfs Lucca op links. Wat enorm kansloos

2 januari 2023 om 14:40

Deels heb je wel gelijk. Al wisselde Sevilla wel veel door met Munir, Suso, Ocampos en Nolito op de vleugels - zelfs tijdens de wedstrijden. Overigens stond Ocampos ook regelmatig op rechtsbuiten op het wedstrijdformulier met Oliver Torres op links, maar dan speelden ze meer in een verkapte 4-4-2 en speelde hij in praktijk niet rechtsbuiten.

Verder is het met een Banega en Vazquez in vorm achter je ook iets makkelijker voetballen, op welke vleugel dan ook, dan met dat zooitje van Ajax om je heen momenteel.

2 januari 2023 om 14:43

@martijn R, Hij speelde wel veel vaker aan de rechterkant dan op links. Misschien niet helemaal op rechtsbuiten inderdaad maar wel als rechtsmidden dan.

@D-Bergkamp, Dat zeker wel maar Bergwijn kan niet op rechts en dat heeft hij altijd al aangetoond. Het moet op rechts tussen Conceicao en Ocampos gaan. Maar Schreuder blijft zo koppig om telkens Tadic of Bergwijn daar neer te zetten. Dat is gewoon incompetentie als je dat keer op keer doet. Het is zonde dat Bergwijn of Tadic moet banken maar dat moet gewoon als je 2 spelers hebt die het sterkste zijn op links.

2 januari 2023 om 14:32

Tadic hoort dan ook op links of op 10 zoals hij bij Servië wel is speelt, helaas moet onze recordaankoop Bergwijn ten alle tijden spelen en bezwijkt Schreuder vrij snel zodra een Klaassen begint te morren. Maarja zo kun je nog voor 5 anderen spelers hetzelfde zeggen.

2 januari 2023 om 14:44

Volgens mij speelt tadic al niet eens meer linksbuiten om dat ene bergwijn altijd moet spelen, dus dat verhaal kan wel de prullenbak in

2 januari 2023 om 15:27

Soccerfan_1 dat is typisch Schreuder. Spelers op de verkeerde positie zetten en dan wisselen omdat ze niets brengen.

2 januari 2023 om 16:03

Het hele aantrekken van deze jongen is echt niet te begrijpen om precies de reden die jij aangeeft. Je hebt met Bergwijn en Tadic twee jongens die beiden het beste tot hun recht komen op links en niet echt op rechts. Daarom wil Ajax graag een rechtsbuiten hebben met het vertrek van Antony. Wat haal je dan? Juist, een speler die het best tot zn recht komt op links. Dit was gedoemd om te mislukken.

Als sevilla zijn salaris wil overnemen. Dan kan je hem toch net zo goed houden en rondjes laten lopen op de training?

2 januari 2023 om 15:03

De huur bedraagt (volgens dit artikel) 4 miljoen. Je mag er toch vanuit gaan dat dat betekend dat Sevilla zijn huur nu nog betaald. Want als dit er ook nog bij komt is dit wel een hele dure speler.

2 januari 2023 om 16:04

Wat ik uit de tekst opmaak is dat Sevilla niet een deel van de huursom terug wil storten, en ook geen salaris wil overnemen. Als dat klopt zou ik niet zo goed zien wat het voordeel van Ajax is om hiermee akkoord te gaan, wie weet kan je hem nog gebruiken en financieel maakt het dan geen verschil. Het is (vooralsnog) geen rotte appel in de groep ofzo.

2 januari 2023 om 18:18

Uit de tekst kunnen we niet opmaken of het de hele huur betreft of dat voor een half jaar. Maar als de bedragen kloppen dan zou deze speler in een jaar dus naar schatting minimaal 6 miljoen kosten (4 miljoen huur en toch ook wel 2 miljoen salaris). Wat is dat dan een hele slechte deal geweest.

Wat een dramatisch nieuws zou dit zijn. Heeft werkelijk geen moment laten zien dat hij in potentie iets toe zou kunnen voegen. Werkelijk iedere invalbeurt was een drama

2 januari 2023 om 14:22

Geluk bij een ongeluk dat de RvC Ajax van een koop heeft afgehouden, want dat was pas een flinke misser geweest zeg.

2 januari 2023 om 14:30

@Psv18,

Die jongen liep 1 op 2 bij een subtopper in Spanje. Als hij gewoon eens een kans krijgt dan kan hij echt wel een toegevoegde waarde zijn. Alleen hebben we een gigantisch onbenul als coach die zelfs een spits van 2.01 meter lang zonder snelheid als linksbuiten opstelt..

2 januari 2023 om 14:35

@D-bergkamp Ik vind dat Conceicao eerder een kans verdient dan hij. Conceicao heeft in zijn invalbeurten 100x meer laten zien dan Ocampos in zijn invalbeurten

2 januari 2023 om 15:06

@Mc,

Dat is weer een hele andere discussie, Conceicao verdient zeker meer kansen. Wat mij betreft moeten Conceicao en Ocampos het uitvechten op rechts. Hoewel ik Kudus daar ook vind passen.

2 januari 2023 om 15:47

Mee eens mc significant, maar die kan fysiek nog geen volledige wedstrijd spelen volgens Schreuder. Dus dan heb je toch nog iemand nodig en zowel Tadic als Bergwijn zijn het gehele seizoen al complete drama op de rechtsbuiten. Als zij zoveel kansen krijgen, waarom krijgt Ocampos dan niet een wedstrijd of 3 de kans om zich te laten zien? Slechter dan Tadic of Bergwijn op rechts zal het echt niet worden. We hebben het altijd maar over aanpassen in een nieuw land en team, zoals spelers als Neres, Martinez en Alvarez, die ook echt wel even tijd nodig hadden, maar deze Argentijn wordt na 1 basisplek en wat invalbeurten volledig af geserveerd.

Als je zijn salaris zou moeten door blijven betalen, kan die net zo goed blijven. Blijft een onbegrijpelijke huur transfer geweest.

2 januari 2023 om 14:24

Ik vraag me af of dat zo is. Toen hij bij Ajax kwam zag ik veel mensen schrijven dat hij bij Sevilla erg lastig was als hij niet speelde

2 januari 2023 om 14:33

Ik ben wel erg benieuwd hoe zo'n proces is gegaan mbt de huurdeal. Wie heeft deze man aangeraden en wie heeft het er allemaal doorheen gedrukt en welke factoren speelde een rol hierin. Die mogen zichzelf best ff in de spiegel kijken.... Dat je smorgens wakker wordt met de gedachte dat jij Ocampos naar ajax hebt gehaald is ook wel naar natuurlijk 😁

2 januari 2023 om 16:06

Dat zag ik ook veel mensen schrijven, maar vooralsnog speelt hij 0 en vind ik hem heel erg netjes, ook in interviews .e.d..

Slechter dan Bergwijn kan hij niet zien, is Ajax eigenschuld Ocampos vond ik bij Sevilla al niks...kan mij voorstellen dat Sevilla ocampos niet terug wil hebben, wat moet Sevilla nou ermee?

2 januari 2023 om 14:20

Dat staat in de tekst, de trainer wil hem graag terug

2 januari 2023 om 14:20

Zoals je kunt lezen in de tekst dan staat er dat ze hem juist terug willen.

2 januari 2023 om 14:22

Daar begrijp ik niets van, komt voor Sevilla al te kort is een eenvoudig dravertje... Voegt niets toe voor sevilla en dat Ajax hem wilde nemen is mij ook een raadsel.

2 januari 2023 om 14:28

Perfecte voetballer voor het voetbal van Sampaoli. Een harde werker, een speler met snelheid. Maar ook een vervelend ventje wat de tegenstander gek kan maken,. heeft een goede vechtersmentaliteit. Hij heeft een prima actie en een prima schot. Hij is zeker niet minder dan zo'n Papu Gomez vann Sevilla of een Bergwijn bij Ajax. Lijkt mij volkomen logisch dat Sampaoli hem terug wilt...

2 januari 2023 om 14:32

Naja.. Sevilla sla ik hoger aan dan Ajax omdat ze in een zwaardere competitie spelen. Daarom had ik juist verwacht dat het voor hem een eitje zou zijn. Echt veel kansen heeft hij ook niet gehad.

2 januari 2023 om 14:36

Sevilla is een degradatie kandidaat in geldnood in Spanje. Ajax is een vaste CL deelnemer die de laatste jaren regelmatig de poulefase weet te overleven. Dat hoger aanslaan alleen op basis van de competitie is een beetje lachwekkend, want op dit moment zou Sevilla in Nederland niks meer zijn dan een hoge middenmoot. Verdediging is bedroevend en aanvallend ontbreekt elke creativiteit.

Geld meesturen, dan zijn we er maar vanaf. Voegt niks toe aan de club en/of team….
Slechtste huurdeal in tijden.

2 januari 2023 om 14:43

Is ook niet zijn fout…. Slechte besluiten van bovenuit maken onze club kapot

Tja, wat moet je hier nu nog van zeggen… hoofdstuk 34 van het verschrikkelijke wanbeleid van de afgelopen maanden.
Al het goede werk van de afgelopen 6 jaar werkelijk in 6 maanden tijd weggegooid.
Er moet nu toch echt een zwaargewicht binnen de club opstaan die deze onzin direct stopt en het roer weer in de juiste richting zet.

Dit is gewoon een goede speler. Maarja, hij heeft geen enkele kans gekregen. 114 minuten over zes verschillende wedstrijden, gaat helemaal nergens over. Het is sowieso een beleid dingetje bij Ajax momenteel. We hadden met Tadic en Bergwijn al twee linksbuitens. En dan haal je Ocampos, nog een linksbuiten, er nog bij. Natuurlijk krijgt die als huurling geen kans.

Mijn inziens had je dit moeten doen: Tadic en Berghuis afwisselen op 10. Tadic heeft de actie en snelheid niet meer om op de vleugel te renderen. Kudus en Conceicao afwisselen op rechts. En dan had je Bergwijn en Ocampos voor op links.

Hoe je Ocampos nu gebruikt. Dan had je ook Sonje Hansen voor die handvol invalbeurten bij Ajax 1 kunnen nemen. We zijn bijna een Engelse club qua beleid aan het worden. Kopen om het kopen, en geen moment nadenken wat je nu met een bepaalde speler aan wilt. Of dat je misschien wel vanuit de jeugd op kan lossen.

Deze jongen zelf valt weinig te verwijten - hij krijgt de kansen gewoon niet. Het technisch hart is hier schuldig aan.

2 januari 2023 om 15:51

Ik vind het totaal geen goede speler, maar ik vind wel dat hij meer kansen had moeten krijgen want de rest van de aanvallers zijn totaal niet in vorm.
Hoeveel minuten speeltijd heeft hij nu gekregen? Veel meer dan 100 minuten zal het niet zijn.

2 januari 2023 om 15:55

Of Ocampos van toegevoegde waarde had kunnen zijn, kunnen we onder Schreuder niet beoordelen. Onder Schreuder zijn bijna alle spelers 2 klassen minder dan vorig seizoen (bij Ajax of hun vorige club). Dus sowieso moet die eerst weg voor je spelers eerlijk kan beoordelen. Hij heeft in ieder geval zijn meerwaarde zeker nog niet aangetoond, maar dat komt ook door gigantisch mismanagement vanuit Ajax. Het is dan dat de RvC voor de koop ging liggen en dat het "maar" een huurdeal is, maar Ocampos naar Ajax sloeg al nergens op.

Op zich een prima speler, maar past niet bij het spel van Ajax. Ajax verkocht Antony voor een enorm bedrag, een uitstekende deal voor de club. Maar in plaats van een rechtsbuiten halen, breken we het clubrecord voor Bergwijn die het beste is vanaf linksbuiten, waar ook al MVP Tadic staat. En Ocampos werd gehaald als vervanger, maar is ook niet echt een Ajax-rechtsbuiten. Dus linksbuiten is het overvol en rechtsbuiten heb je bijna niemand. Ja Conceicao, maar Schreuder laat liever Tadic en Bergwijn afwisselend als een vis op het droge spartelen op rechtsbuiten.

Jammer dat het een totale flop is maar dat komt ook wel doordat hij geen vertrouwen krijgt en heel weinig minuten heeft gekregen. Zo’n Bergwijn en Tadic moeten altijd spelen wat ook ten koste gaat van spelers zoals Conceicao. Blijft bizar dat Schreuder geen goeie keuzes kan maken. Het is tijd om Bergwijn of Tadic te banken. Op dit moment is het Bergwijn want die is dramatisch.

Ik vind dat hij nog geen kans heeft gehad eerlijk gezegd. Die paar minuutjes kun je ook haast niks goed laten zien en nog op een verkeerde positie ook.

"ocampos, werd in de voorbije weken regelmatig gespot in het centrum van Sevilla met WK-ganger Papu Gómez".
Hmm volgens mij was Papu Gomez zeker 5 weken weg met de selectie en is pas paar dagen terug......

Dit zou echt de miskoop van het jaar geweest zijn hahaha

2 januari 2023 om 14:47

Miskoop van de eeuw was dit bijna geweest.
Bijna 20 miljoen voor betaald.

Op deze manier vergooit Ajax wel makkelijk het hard verdiende geld weg. 4 miljoen plus 1/2 miljoen salaris is toch alweer 5 miljoen weg gegooid voor een speler waar ze niks aan hebben. En spelers als Hansen en Unuvar komen daardoor niet aan spelen toe.

2 januari 2023 om 15:17

Ajax kan het beste ook geen geld hebben. Ajax weet zich met geld nauwelijks te versterken. De jeugd haalt aankopen vaak in of aankopen blijken geen aanwinsten. De jeugd heeft de toekomst en niet een aantal mislukte buitenlanders

Kom maar naar Eindhoven. Prima als tijdelijke vervanger voor Gakpo. Is gewoon een goede speler en heeft ook een goede klik met Luuk

weer een blunder van schreuder, hij moet op links spelen en niet op rechts. Deze gast verkloot ajax gewoon.

2 januari 2023 om 15:11

Speelt al bijna zn gehele carrière op rechts, maar hey als je Schreuder zo graag de schuld wilt geven, ga je gang..

Wat schiet Ajax ermee op als ze èn het salaris blijven betalen èn niks van de huursom terugkrijgen? Dan kun je hem net zo goed als waterdrager gebruiken in Amsterdam.

Klopt dat sevilla hem terug willen hebben
Maar ajax is nog dommer dan dom 4milj voor een huursom en wat boden de van te voren toen ze hem wouden kopen iets van 20miljoen gekkehuis
Laat hem naar sevilla gaan ajax heeft dat domme huurcontract toch getekend laat hem 4/5 wedstrijden mee doen bij sevilla en dan 2miljoen eraf halen

2 januari 2023 om 17:03

Voor zover ik het begrijp willen ze hem gratis. Oftewel, Ajax betaalt hem zijn salaris en hij speelt voor Sevilla. Dat kan natuurlijk niet. Dus maar op de blaren blijven zitten....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren