Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kuyt maakt vijfde seizoenstreffer en schiet Fenerbahçe naar plek één

Laatste update:

Fenerbahçe is de nieuwe koploper van de Süper Lig. Door een 0-1 overwinning op Gençlerbirligi hebben de Gele Kanaries nu twee punten meer dan achtervolger Rizespor. Stadsgenoot Besiktas kan maandagavond, als het tegen Antalyaspor speelt, langszij komen. Niet voor het eerst dit seizoen was Dirk Kuyt doorslaggevend: de Katwijker maakte het enige doelpunt van de wedstrijd en staat al op vijf seizoenstreffers.

De aanvaller knalde de bal na een hoekschop van dichtbij binnen; er stonden toen zestig minuten op de klok. De ploeg van Ersun Yanal maakte in het eerste uur weinig indruk in het 19 Mayis Stadyumu. De bezoekers hanteerden een laag tempo en creëerden nog geen handvol kansen. De eerste serieuze mogelijkheid diende zich na twintig minuten aan, toen Raul Meireles net naast schoot. De middenvelder liep vlak voor rust een blessure op en liet zich vervangen door Salih Uçan. Fenerbahçe kwam kort na rust goed weg in Ankara, want de scheidsrechter legde de bal na hands van Egemen Korkmaz niet op de strafschopstip.

Fenerbahçe maakte meer werk van de zoektocht naar de 0-1 en die vond men dus na een uur via Kuyt, nadat Mehmet Topal al de paal had geraakt en Moussa Sow naast had geschoten. Kort na de treffer van de Oranje-international was Sow opnieuw dicht bij een goal, maar ook hij raakte het houtwerk. Ozgür Ileri pakte vijf minuten voor tijd zijn tweede gele kaart en Gençlerbirligi kon een goed resultaat hierdoor wel helemaal vergeten. Fenerbahçe sleepte de zege over de streep en boekte zijn vijfde zege op rij.

Hoeveel doelpunten gaat Dirk Kuyt dit seizoen in de Süper Lig maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed bezig dirruk

Gefeliciteerd Fb fans.

En zo doe je dat Kuyt, ondanks slechte techniek en lage snelheid toch nog internationaal groot geworden

29 september 2013 om 20:18

Hard werken doet wonderen. Deed vandaag weer vrij weinig maar werkt als een beest en flikt het toch weer te scoren.

29 september 2013 om 20:35

Als hij zo als een beest werkt doet hij dus niet zo vrij weinig..

Kuyt is gewoon een belangrijke schakel

29 september 2013 om 20:39

Hij is daarom ook altijd effectief geweest voor het Nederlands elftal omdat je bij hem nooit precies weet wat hij doet, wat voor plan hij in zijn hoofd heeft.

Hij is miljonair geworden door zijn inzet

29 september 2013 om 21:06

Hij vertraagd alsnog vaak het spel en raakt veel ballen kwijt. Maar je moet bijna wel van Dirk houden door zijn inzet.

Is dat geen overtreding bij de doelpunt?

29 september 2013 om 20:40

ja, dat zou je toch denken omdat hij neervalt, maar hij gaat voor de bal en is het doorspelen.

Fener blijft winnen.. Maar weer was het niet om aan te zien.. Maar ja, zo wordt je wel kampioen..

Dat mag ook wel in Turkije, maar toch mooi dat hij het toch maar even flikt. Wie weet, straks gaat hij in de winter nog naar Real !

29 september 2013 om 20:10

Ik vind het irritant. Dirk speelt de hele wedstrijd matig, maar staat toch weer op het juiste moment op de juiste plek. Als hij zijn goals meepikt kan hij moeilijk op de bank belanden, maar ik heb liever een ander alternatief voor Dirkie.

Te veel kansen gemist, maar ook te veel kansen weggegeven. We vallen prima aan maar onze verdediging word te makkelijk overlopen. Met wat geluk voor Genclerbirligi had het zo 1-1 kunnen zijn. Maar met wat geluk voor ons had het bij wijze van ook zo 0-3 kunnen zijn. Emenike moet starten ipv Webo volgende week. Webo was onzichtbaar vandaag en vertraagde het spel alleen maar. Zelfde met Dirkie, maar die doet waar hij goed in is. Op het juiste moment op de juiste plek staan.

Maar ik heb vertrouwen in Fener. Eindelijk, eindelijk weer eens de eerste plaats. En hij voelt goeeeeed.

29 september 2013 om 20:04

Dit gun ik jullie wel, de eerste plaats. Vooral na alles dat er is gebeurd in de afgelopen 2 jaren. Maar ik wil wel dat Galatasaray het zo snel mogelijk weer overneemt van jullie

Een les in efficiëntie! We speelden niet bijster goed, maar we waren uiterst effectief. We hebben de overwinning verdiend. Genclerbirligi kwam er niet aan te pas en Fenerbahce dicteerde de wedstrijd wanneer ze wilden.

Respect voor de twaalfde man! De torenhoge toegangskaartjes voor het uitvak zijn al jaren geen probleem voor ons. Wij weten elk uitvak te vullen met onze trouwe aanhang!

Man of the match: zonder twijfel Caner Erkin! Die jongen heeft alle hoeken van het veld bij elkaar gerend en was vandaag zowel verdedigend als aanvallend uiterst sterk.

Emenike moest de bal afgeven maar wilde zich bewijzen, jammer. Maar zagen jullie die versnelling a la Anelka vanaf de rechterkant? Deze jongen heeft alleen maar een doelpunt nodig voor het zelfvertrouwen en ik garandeer jullie een tank in optima forma!

Gefeliciteerd en voor altijd Forza Fenerbahce!

29 september 2013 om 20:25

Nou les in efficientie en effectief ben ik het zeker niet mee eens. 1 doelpunt na 22 pogingen noem ik niet effectief of efficient, maar slordig. Maarja we hebben gewonnen en daar gaat het om.

29 september 2013 om 20:30

Het gaat om het maken van die ene doelpunt. Genclerbirligi had ook kunnen scoren maar deden dat niet. Wij scoorden wel en we waren dus efficiënt. Dat we daarna de kansen laten liggen is inderdaad slordig zoals je zelf al aangeeft, maar ons doel is bereikt kleurgenoot!

29 september 2013 om 20:56

Nee helemaal niet efficient. Efficient is dat je het maximale haalt uit de minimale mogelijkheden. 1 doelpunt uit 22 kansen is verre van efficient!

Eerlijk is eerlijk zag geen mooi voetbal en een mooie gelukstreffer van kuyt...

29 september 2013 om 20:10

Geen mooi voetbal?gast heb je wel de 2e helft gekeken.

1e helft waren we wel matig, maar 2e helft...

29 september 2013 om 20:23

Ik heb de hele wedstrijd gezien..ik vond het een saaie wedstrijd..fener ging even druk zetten na de 1-0 maar dat leverde zoals je zag ook niets op..als jij dat mooi voetbal vond dan weet ik het ook niet meer.....maargoed 3 punten zijn 3 punten..

Euforie kan wel wat minder, het was maar Genclerbirligi die onderaan staat

Matige eerste helft, betere tweede helft waarin we eigenlijk de tweede goal moesten maken. Bij zulke wedstrijden moet je gewoon blij zijn dat je de drie punten meeneemt naar huis want gencler is thuis stabiel. Kan niet wachten op Fener- Trabzon !

Voor de mensen hier die zeggen dat Fener slecht voetbal speelde, ik ben het er mee eens. Maar om kampioen te worden moet je ook de slecht gespeelde wedstrijden winnen en dat hebben we gedaan vandaag! Het gaat om de 3 punten, mooi voetbal is bijzaak.

Hahahaha dit is echt te grappig voor woorden. Een speler als Kuyt speelt gewoon basis bij een titelkandidaat in Turkije en scoort ook gewoon zijn goals. Dit geeft aan hoe laag het niveau is in Turkije. Ik denk dat die competitie niet eens beter is dan de Belgische Pro League.

29 september 2013 om 21:10

Met Vermeer op doel had hij in de derby's ook wel gescoord, als Feyenoord hem natuurlijk kon betalen.

29 september 2013 om 21:47

Een speler als kuijt word gewoon opgeroepen voor het nederlands elftal door v. Gaal. Jij met je zogenaamde.voetbal kennis moet hier niet komen ouwehoeren. Dat doe je maar.lkkr in een borrelcafee stelletje achterlijke pannenkoek dat je de bent.

29 september 2013 om 22:12

Kuyt scoorde bij Liverpool ook 12 a 13 doelpunten per seizoen wat voor een rechtsbuiten, halve rechtshalf een heel behoorlijk gemiddelde is...dus de Premier League zal ook wel minder zijn dan de Belgische competitie?

29 september 2013 om 22:16

Ik heb het over nu en niet over vroeger stomme idioot. Vroeger was hij namelijk erg bruikbaar voor Liverpool omdat hij nog snelheid en conditie had.

29 september 2013 om 22:59

Vieze flikker geef.antwoord op mij vraag en niet eromheen draaien. Stelletje inbiesel dat je de bent

29 september 2013 om 23:04

@TDRL hou gewoon je bek dicht man

30 september 2013 om 05:21

Inbiesel?

Congratz Fenerbahceliler.

Lekker feneerrrr Plek 1 :D 5 punten lopen we voor op gs hopppaaa

29 september 2013 om 21:55

@Belezoglu Ik volg geen turks competitie maar wat ik wel weet is dat gala gewoon veel meer bekendheid heeft dan fener. Fener is meer bekend in europa door omkopen van wedstrijden.

29 september 2013 om 22:06

Gs heeft altijd 2 leuke jaartjes en dan zijn ze weer 5 jaar nergens. We gaan het zien. Fener gaat als een bom inslaan als we weer Europees mogen spelen over een kleine twee jaar. Nieuw bestuur en bammm.

En probeer je wel een beetje in de zaak te verdiepen voor je over omkoping komt praten.

29 september 2013 om 22:33

@MEZARA_KADAR_F Volgens mij heeft CAS uitspraak gedaan op wat de UEFA beweerde namenlijk matchfixing. Conclussie: fener 2 jaar uitgesloten van europese wedstrijden. Waarover zou ik me moeten verdiepen ??

29 september 2013 om 23:43

We hebben na twee jaar nog van niemand gehoord wie we nou wanneer hebben omgekocht. Bestuur houd nog steeds vol dat het onzin is. De fans snappen er amper wat van, laat staan iemand die de zaak van buitenaf volgt. Dat bedoel ik te zeggen.

30 september 2013 om 01:19

Ik snap dat je als fener toeschouwer bepaalde dingen niet wil geloven. Voor mij is de uitspraak van CAS een feit. Ook al wilt fener directie dit ontkennen CAS gaat boven alles.

Respect voor Kuyt, hij heeft toch een prachtige carriere ook al is het geen Messi. Jammer dat dat vaak niet gewaardeerd kan worden in Nederland. Als het technisch niet super is, kan een speler meteen helemaal niks. Maar zie dit liever dan die technisch verfijnde spelers die op mentaliteit hun carriere naar de knoppen helpen, zoals Elia enz.

Belangrijke 3 punten !

Kon beter maar komt goed met zo een mooie selectie ..

Fener +3 punten. Weer geen voetbal wat je van een titelkandidaat verwacht, maar i.t.t. Galatasaray weet Fener wel de 3 punten te pakken, ook wanneer ze geen goed en mooi voetbal vertonen.

Haha ik lees hierboven we dat iemand zegt dat Fener lopen 5 punten voor op Gs. Blijf maar lachen. Je bericht zegt alles, de angst die je uit zegt genoeg denk ik. En iedereen weet dat.

29 september 2013 om 22:08

Het gaat toch eigenlijk altijd tussen Fb en Gs? Zelfs in onze crisisjaren vorig jaar en het jaar ervoor was er angst van Gs-fans jegens Fener. Dan is het logisch dat je je grootste concurrentie ver achter je wil houden.

29 september 2013 om 22:35

Angst van GS-fans jegens Fener? Haha geloof je dat zelf. We werden met 9 punten verschil kampioen het eerste jaar! Vorig jaar zijn we na speelweek 4 niet meer van de troon gestoten (op een vrijdagje na). Wij zijn alleen bang van onszelf. Iedereen, en jij ook, weet heel goed dat Galatasaray met kop en schouders boven de rest uitsteekt in de competitie. Maargoed, ik begrijp je vreugde. Je clubje is al langer dan 2 jaar tegenslagen aan het verwerken, nu mag je wel even blij zijn!

29 september 2013 om 23:11

De Gs-fans in mijn directe omgeving waren toch behoorlijk bang voor de wedstrijden tegen Fener, al waren de Fener fans niet behoorlijk hoopvol. Zelfs toen Fener kapotgemaakt was zagen jullie ons als grootste concurrent. Ik heb genoeg Gs-fans (al zullen die eerlozen dat nu ontkennen) zien zeggen dat ze zo en zo veel punten voorsprong hadden op ons, terwijl wij nog nooit zo een hevige crisis hadden meegemaakt. Als wij het doen is het omdat het heilige Gs o zo machtig is? In welk opzicht steken jullie boven de rest uit? Een écht grote club zou hun succescoach niet wegsturen puur omdat de voorzitter het wil. Aziz maakte die fout bij Alex, maar dat is nog lang niet zo kritiek als de fout die Gs nu maakt bij Terim. Aysal zijn ware gezicht hebben jullie nu gezien. En dan noemen jullie Aziz een dictator.

En jij moet niet de dagen vergeten dat jullie achtste stonden. Die grootheidswaanzin van jullie zou nu toch wel afgelopen moeten zijn, zou je denken, maar jullie blijven maar gaan. Je weet toch dat Gs max 2 jaar goed kan presteren, en Fener de enige club van Turkije is die systematisch om de prijzen strijd? Bekijk maar waar Fener de afgelopen 10 jaar eindigde, en waar Gs eindigde. Fener werd bijna elk jaar 1ste of 2e. Zonder 3 temmuz zou Fener 'kopmus gitmis' (een grote voorsprong hebben gehad) zijn. Nu hebben jullie je 2 jaar succes gehad, dus ga nu even rustig aan doen aub. It's our turn to shine.

En die kinderachtige dingen als 'club' kleineren enzo snap ik niet. Echt, wat een clowns.

Nog amper twee jaar geleden zijn jullie achtste geëindigd. Fener had een dikke achterstand door het $ike gedoe en daardoor werden jullie met gemak kampioen ( wat ook ons eigen fout is). Dus ik begrijp echt die arrogantie en die hoge praatjes van sommigen van jullie niet dat jullie zo superieur zijn want nu zijn jullie verre van superieur.

Jaja 3 punten volgende week thuis Trabzonspor vernederen en terugsturen naar Trabzon !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren