Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kudus en Álvarez excelleren bij West Ham United; Besiktas sluit af in stijl

Laatste update:

West Ham United heeft de groepsfase van de Europa League op overtuigende wijze afgesloten. De Londense club won op eigen veld met 2-0 van SC Freiburg en de productie werd verzorgd door uitblinkers Mohammed Kudus en Edson Álvarez. Besiktas won in de Conference League, maar is wel klaar in Europees verband.

West Ham United - SC Freiburg 2-0
West Ham United schoot uit de startblokken in het London Stadium en raakte in de persoon van Lucas Paquetá de paal in de vierde minuut. De vroege voorsprong kwam er tien minuten later alsnog. Kudus schoot van dichtbij raak, na een zeer fraaie balletje van Álvarez over de de defensie van SC Freiburg heen. Het was het zevende doelpunt van de vleugelaanvaller, die na zijn goal demonstratief op een reclamebord achter het doel ging zitten.

De winnaar van de Conference League van afgelopen seizoen verdubbelde kort voor rust de voorsprong. De uitblinkende Álvarez ging de combinatie aan met Jarrod Bowen, die de bal meegaf aan de aanstormende Mexicaan. De voormalig Ajacied schoot vervolgens onberispelijk raak van binnen het strafschopgebied. Een comfortabele voorsprong dus halverwege voor the Hammers.

Álvarez werd kort na rust, en met het oog op het drukke schema in de Premier League van deze maand, naar de kant gehaald door manager David Moyes. Kudus schoot kort daarvoor naast in kansrijke positie. Freiburg kroop in de tweede helft wat meer uit zijn schulp, maar echt gevaarlijk werden de Duitsers nooit. West Ham, waar Kudus in de 87ste minuut nog werd gewisseld, hield makkelijk stand en overwintert in de Europa League met vijftien punten uit zes duels.

Lugano - Besiktas 0-2
Lugano en Besiktas wisten voorafgaand aan de ontmoeting Zwitserland dat overwintering in de Conference League geen optie meer was. Desondanks waren er revanchegevoelens bij de Turken na de 2-3 nederlaag tegen Lugano in oktober. Besiktas kreeg hulp van de thuisploeg na een half uur spelen. Kreshnik Hajrizi schoot de bal namelijk in zijn eigen doel.

Beide ploegen deden weinig voor elkaar onder in een vermakelijke tweede helft en het was Besiktas dat kort voor het einde op 0-2 kwam. Emrecan Terzi schoot van buiten de zestien raak, waardoor de bezoekers de derde plaats in groep D in extremis overnemen van Lugano, op basis van het betere onderlinge resultaat. Ver in blessuretijd kregen Renato Steffen (Lugano) en Alex Oxlade-Chamberlain (Besiktas) overigens nog direct rood kaart na een opstootje.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eindelijk afgesloten met een overwinning wat overigens veel hoger had kunnen eindigen. Veel jonge spelers zien schitteren en vooral Semih. Wat een spits is dat zeg. Nog even wat aan zijn afwerkingen doen en we hebben weer een killer spits! Muleka en Tayfur in de winter laten opdonderen, man wat heb ik me geërgerd aan die 2.

14 december 2023 om 23:03

Lekker cenk op de bank voortaan, Tempo was ook voor mij gevoel veel meer terug sinds semih erin kwam, jammer dat hij niet kan afmaken hij had zomaar een hatrick hier kunne scoren

14 december 2023 om 23:05

Tayfur vond ik juist heel nuttig spelen vandaag. Het is geen topspeler maar hij is iedere seconde in beweging en dat missen we helaas.

14 december 2023 om 23:09

Het is me opgevallen dat hij vaak de bal weer naar achteren speelde en die ene 2 tegen 1 kans probeerde hij te verdediger te kappen. Heb je weer een 100 procent kans verprutst, Clutch,

14 december 2023 om 23:22

Bij die 2 tegen 1 stond Semih wel licht buitenspel dus misschien twijfelde hij daardoor.

14 december 2023 om 23:23

Ik vond Tayfur ook niet zo slecht. Hielp vaak mee met verdedigen. Voor mij is hij een van de weinige spelers die ik niet zou wegsturen. Is een degelijke speler voor de breedte en kan in meerdere posities spelen. Hij had alleen bij 1 positie de bal moeten afleggen naar Semih, maar voor de rest gewoon hard gewerkt.

14 december 2023 om 23:32

Asjeblieft niet, die man is zo traag dat zelfs Necip beter speelt. 1 joker in het team is wel genoeg. Ik ga echt gek worden als ze hem niet wegsturen. Gewoon een anadolu speler.

Eindelijk! Dit soort overwinningen geven energie. Geen verzadigde 30 plussers, geen antidynamisch elftal, geen elftal wat na de eerste tegenslag opgeeft, maar strijders uit de eigen jeugd die strijden voor iedere meter, die voor elkaar vechten (letterlijk) en jonge jongens die trots zijn om voor Besiktas uit te komen. Dit zijn aanknopingspunten voor de rest vh seizoen. Laat dit een les zijn naar de bange, jeugdhatende Turkse trainers!

Zouden we er slechter voor staan als deze jongens de kans hadden gekregen en we al die miljoenen niet hadden uitgegeven in de zomer? Ik denk het niet, en je had een paar van die jonge gasten in de etalage kunnen zetten. Zij doen namelijk wat de vedettes niet is gelukt, winnen in Europa. Natuurlijk verwacht ik geen basiselftal met 11 jeugdspelers, maar in de roulatie hadden we veel meer gebruik kunnen maken van deze groep. Dat gebeurt niet als je allerlei dure spelers binnenhaalt, want die moeten dan minuten krijgen.

14 december 2023 om 23:12

Ben blij dat we van opa Cebi af zijn. Die man heeft de club in een zwarte gat gegooid. We zijn 3 trainers verder en geen Conference League dit seizoen, zo jammer.

Het is (vast niet) vandaag duidelijk geworden dat indien Abus deze mentaliteit vasthoudt, Semih onze eerste spits is. Krijg Aguero vibes, ook niet de grootste maar wel sterk voor zn 18jarige leeftijd. Maar de beste man mag wel even een extra training wijden aan afronden / afspelen.

Linksback had ook aardig wat pit! Die is iig 10 klasse beter dan Meras!

Ik zei het laatst ook al, maar een aantal Turkse spelers zijn echt zo ongelofelijk slecht, bizar!

Tayfur Bingol, Onur Bulut, Umut Meras, inpakken en wegwezen. Cenk zou ik zelf niet verlengen maar dat kan je niet maken. Salih hooguit 3e nummer 8. Ersin keepte wel heerlijk.

Ik wil 1 ding van Riza Calimbay en dat is om de jonge gasten te laten spelen. Laat vooral Semih spelen! De talent druipt af van deze jongen.

Voor de rest een uitstekende wedstrijd van Zaynutdinov en Emrecan. Blij voor Emrecan die een degelijk wedstrijd speelde. Tayfur heeft hem wel vaak meegeholpen, dus ik wil hem wel aan de slag zien in de komende wedstrijden. Maar liever een Emrecan dan een vedette!

Hasan Arat nu ligt de bal in jouw voeten. Deze selectie grote deels schoonmaken en de juiste spelers halen is belangrijk in deze eerste transferperiode. Ik vertrouw erin dat Samet Aybaba de juiste beslissingen zal nemen.

Prima herstel van The Hammers na de oorveeg van Fullham afgelopen weekend. Alvarez is een korte tijd sterkhouder op het middenveld geworden en Kudus ontwikkelt zich stormachtig!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren