Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klap in het gezicht wordt Pepe (40) fataal in Portugese topper: direct rood

Laatste update:

Sporting Portugal is maandagavond als winnaar uit de strijd gekomen in de Portugese topper. De ploeg van trainer Ruben Amorim was in eigen huis met 2-0 te sterk voor FC Porto. Een negatieve hoofdrol was weggelegd voor de veertigjarige Pepe, die enkele minuten na rust met een directe rode kaart van het veld gestuurd werd. Hij had op dat moment al geel op zak. Dankzij de overwinning neemt Sporting, dat 34 punten heeft, de koppositie over van Benfica (33); Porto bezet met 31 punten de derde plek.

Sporting Portugal - FC Porto 2-0
Zonder de geblesseerde Jeremiah St. Juste kwam Sporting Portugal al in de elfde speelminuut op voorsprong. Viktor Gyökeres speelde Pepe uit op de achterlijn en schoot vervolgens uit een moeilijke hoek raak: 1-0. Gyökeres dacht op slag van rust de score te verdubbelen, maar zijn tweede treffer werd afgekeurd vanwege een overtreding eerder in de aanval.

Enkele minuten na de hervatting kreeg Pepe een rode kaart gepresenteerd. Hoewel de slaande beweging van de verdediger arbiter Nuno Almeida in eerste instantie was ontgaan, gaf hij na het bekijken van de videobeelden alsnog direct rood. Sporting profiteerde van het numerieke overwicht en zorgde na een uur spelen voor de 2-0. De treffer kwam op naam van Pedro Gonçalves, die scoorde op aangeven van Gyökeres.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het fabeltje dat Pepe vaak een rode kaart pakt is wel een beetje z'n eigen leven gaan leiden. De beste man is de 40 gepasseerd, met acht maal direct rood op zak. Dat is +- 1 rode kaart per 100 wedstrijden en 1 per ruim 7500 minuten.

18 december 2023 om 23:35

Blijft een smerige speler.

18 december 2023 om 23:44

In zijn beginjaren bij Real een stuk meer dan nu, veel rustiger geworden.

Het beeld bij sommigen dat hij er een stuk of 5 pakt per seizoen gaat maar niet weg.

19 december 2023 om 01:19

Als var was geweest in die tijd had hij 40 rode kaarten

19 december 2023 om 07:27



zeballos, die beeldvorming, aan wie zou dat liggen?

18 december 2023 om 23:43

Het is gewoon een volslagen idioot die het in de loop der jaren wel ietsje is af gaan leren, maar die reputatie krijg je niet zomaar. Sowieso is hij met grote regelmaat best goed weggekomen met de meest rare acties. Als die gast eenmaal kortsluiting heeft, is het gewoon een grote idioot. Los daarvan uiteraard wel een meer dan uitstekende verdediger.

18 december 2023 om 23:47

Eens hoor, had wel een aantal kaarten meer kunnen hebben, al wordt het vaak wat overdreven. Dit is de eerste keer sinds lange tijd dat hij kortsluiting krijgt.

Wel een van de beste verdedigers van de afgelopen 15 jaar, ja. Ook komend EK gewoon weer van de partij als er niks geks gebeurt, bizar eigenlijk.

19 december 2023 om 00:01

Hopelijk gaat Pepe mee alleen naar het EK voor de kleedkamer. Ruben Dias kan makkelijk zoals hij bij City doet en dat is de verdediging organiseren. Antonio Silva is sneller, beter met de bal en heeft niet van zulke fratsen. Daarnaast zijn ze verdedigend ongeveer op hetzelfde niveau wat eigenlijk best indrukwekkend is voor een 40-jarige.

19 december 2023 om 00:11

Hij heeft er inderdaad naar verhouding niet zoveel gekregen. Echter, hij is ook met belachelijk veel weg gekomen vroeger, met name in zijn Real tijd. Hij had echt minimaal het dubbele aan rode kaarten moeten hebben in zijn carrière.

19 december 2023 om 00:14

Ruben Dias & Antonio Silva is ook een topduo inderdaad, met daarachter nog spelers als Pepe en namen als Djalo enDanilo Pereira. En dan vergeet ik er vast nog een aantal.

18 december 2023 om 23:57

Nou ja, het is natuurlijk dat er in zijn Real tijd geen var was.. Verder zien we bij Casemiro die in pakweg een seizoen bij Utd drie keer rood pakt, dat je buiten Madrid ook met minder wegkomt.

19 december 2023 om 07:18

Ja statement is dubbel en je insuniatie duidelijk. Eerst was er geen VAR bij Madrid en vervolgens kom je buiten Madrid met minder weg. Dat Pepe veel overtredingen maakte is duidelijk. Echter meen ik mij te herrineren dat bijvoorbeeld de classico's 1 groot theater waren met af en toe een flinke overtreding van beide kanten.

19 december 2023 om 08:26

@Martijn maar komt dat doordat Casi nu niet meer bij Real speelt of dat ie nu in een veel minder goed draaiend team speelt? Pepe kon zo nu een dan zo n gluiperd zijn, net als Ramos en in mindere mate Casi dat had, maar dit zijn spelers die we allemaal vreselijk vinden totdat ze voor ons spelen. Zie een Alvarez bij Ajax of Een van Bommel bij Nederland.

Een kleur die hij in zijn hele carrière echt veel vaker had moeten zien. Als de VAR er toch eens eerder was.

Hij heeft nog steeds het beeld van vroeger tegen zich maar het is natuurlijk ook weer niet zo dat hij elke week zo in het nieuws komt.

Overigens erg jammer dat ik niet op het Drenthe artikel kan reageren!

Wat een rare kop. Ik dacht bij het lezen eerst dat Pepe overleden was.

19 december 2023 om 07:30

Haha. Ja nu pas ga ik me ook zorgen maken over hem.
Moet hard gegaan zijn ook, omdat hij niet blauw werd, maar direct rood.

Och ja Pepe, die had vaker rood moeten zien, als er toen VAR was geweest. En als Negreira er niet was geweest had Barcelona veel minder zilver gezien.

Kan niet veel andere woorden vinden voor pepe vinden als dat het een mafkees is met vaak kortsluiting op het veld..als hij die kortsluiting momentjes achterwege had gelaten is het een prima bruikbare verdediger. In de tijd van real kon zijn maat Ramos er ook wat van hoor..

Pepe gouwe kooivechter dat het is. Speelt gewoon nog op zijn 40ste op hoog niveau. Men zal hem vooral herinneren als de slager die hij was onder met name Mourinho (was in zijn laatste jaren bij Real ook veel rustiger geworden) maar het is eigenlijk gestoord wat voor carriere deze man op topniveau heeft gehad.

Als er 1 speler blij moet zijn dat de VAR pas is ingevoerd toen hij een rollator nodig had is het Pepe. Die man kan nog 20 keer rood pakken en dan had ie die allemaal nog tegoed.

19 december 2023 om 10:19

Als je het zo bekijkt dat de VAR eerder was ingevoerd, dan was het penalty moment van Robben tegen Mexico op het WK ook niet goedgekeurd. Ik was wel blij op dat moment daar niet van.

19 december 2023 om 11:06

Die had de var niet teruggedraaid denk ik. Hij werd namelijk gewoon geraakt. Alleen ging hij zeer overdreven naar de grond.

Maar wat heeft Robben te maken met Pepe? Argentinie had die wedstrijd niet van Engeland gewonnen en Frankrijk was toen niet naar het EK gegaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren