Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kenneth Taylor: ‘Hij gaf me op mijn donder, hij was écht boos op me’

Laatste update:

Kenneth Taylor maakte donderdagavond een belangrijke goal voor Ajax in de Europa League-wedstrijd tegen Olympique Marseille (3-3). De middenvelder beseft echter dat hij veel meer doelpunten had kunnen maken. Bij zijn eerste kans had Taylor beter breed kunnen leggen op Brian Brobbey. "Ja, hij gaf me op mijn donder", beaamt Taylor, die zijn rentree in de basis maakte, na afloop op de persconferentie aan Mike Verweij.

Taylor hielp Ajax tegen Marseille vroeg in de tweede helft aan een 3-2 voorsprong. In de negentiende minuut stuitte hij op doelman Pau López, terwijl hij vlak voor het einde van de wedstrijd na een knappe aanname net over het doel van de bezoekers volleerde. “Ik had wel een hattrick kunnen maken, ja”, geeft de Ajacied na het duel aan. “Of ik op me donder heb gekregen van Brian Brobbey bij die eerste kans? Ja, ik zag hem niet. Maar dat kreeg ik inderdaad.”

Taylor liet in de negentiende minuut na om breed te leggen op Brobbey.

“Ik weet niet of jullie het gezien hebben, maar hij was écht boos. Hij weet ook wel dat ik de bal had afgegeven als ik hem had gezien. Het is niet alleen bij Brobbey hoor, als iemand er beter voorstaat dan moet je de bal te allen tijden afgeven”, aldus Taylor. De middenvelder beaamt dat hij complimenten heeft gekregen van de staf en spelers voor zijn goede spel tegen Olympique Marseille. “Ik kreeg daarnaast natuurlijk ook te horen dat ik een hattrick moest maken, en van Brian heb ik dus geen complimenten gekregen. Die heeft me wel op mijn flikker gegeven.”

Taylor gaat tot slot kort in op de taalbarrière bij Ajax. Trainer Maurice Steijn verwelkomde deze zomer maar liefst elf buitenlandse aankopen. “Ik kan geen Kroatisch en een heel klein beetje Frans, maar ik probeer gewoon in het Engels met de nieuwe aanwinsten te praten”, geeft Taylor aan. “Branco van den Boomen spreekt bijvoorbeeld Frans, dus zo kom je een eind.”

Wim Kieft
Wim Kieft sprak zich direct na het Europese duel van Ajax lovend uit over Taylor. “Of het bij hem meer op zijn plaats viel? Ja, die vond ik de beste aan de kant van Ajax”, gaf de analist aan bij RTL 7. “Ook omdat hij enorm hard gewerkt heeft, maar ook elke keer goed achter de spits in de zestien kwam. Er ging veel dreiging van hem uit. Hij had er overigens nog wel eentje moeten maken.”

Afgelopen weekend moest Taylor nog genoegen nemen met een plek op de bank ten faveure van Sivert Mannsverk, omdat trainer Maurice Steijn met een dubbele controleur wilde spelen. Tegen Marseille stond hij wel weer in de basis naast Benjamin Tahirovic. “Taylor heeft zich goed gerevancheerd", vervolgde Kieft, die van mening is dat de rechtspoot een basisplek moet krijgen in het elftal van Steijn. “Dat probleem is dus voorlopig opgelost op het middenveld bij Ajax."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En terecht. 3 100% kansen die je gewoon moet maken. Bij ons in de zondag 6e klasse schieten we die er nog in.

22 september 2023 om 07:28

Zo jammer dat veel Ajax fans alleen zijn fouten willen zien, maar niet zijn potentie. Hij was de beste man bij Ajax, samen met Forbes en Berghuis.Ik heb zo'n gevoel dat hij een gevalletje Blind gaat worden: eerst verguist en daarna razend populair, want het is een harde werker en een hele goede voetballer.

22 september 2023 om 07:34

Ik vind het overdreven om te zeggen dat Taylor een hele goede voetballer is, ik vind zelfs dat hij tekort komt en waarschijnlijk tekort zal blijven komen. Maar op basis van alles wat we dit seizoen gezien hebben is Taylor een klasse beter dan zijn concurrenten en de enige middenvelder met enige aanvallende dreiging.

22 september 2023 om 07:36

Zijn potentie? Hij heeft zich niet echt verder ontwikkelt afgelopen jaar.
In oranje wordt hij niet meer opgeroepen en bij ajax is het regelmatig aan bankzitter.

Nu heeft hij deze wedstrijd aardig gespeeld, maar als je zulke kansen laat liggen dan heb je nog een hoop te leren.

22 september 2023 om 07:47

Welke potentie? Is gewoon een 13 in een dozijn voetballer die weleens een uitschieter naar boven maakt. Maar ik heb hem nog nergens op betrapt waarvan ik kan zeggen dit wordt een grote (bij Ajax, laat staan in Europa)

22 september 2023 om 08:47

Taylor is niet zo'n speciale speler hoor. Een groot talent is iemand zoals Gravenberch niet Taylor. Maar goed die kerel doet het wel beter dan al zijn concurrenten tot nu toe. Maar het blijft slecht natuurlijk dat je 2 grote kansen er gewoon niet in kan knallen. Maakt het ook nog is makkelijker als je gelijk al een grote voorsprong kan opbouwen.

22 september 2023 om 09:19

Hij was gister echt niet zo goed hoor. Als die bal die hij er eigenlijk slecht inschiet, er niet nog inhobbelt, laat deze pannenlap gewoon 4 100% kansen liggen, en schakelt 2x niet om waardoor je 2x een goal tegen kreeg.

Was ook echt laatste kwartier maar over het veld aan het strompelen. Ik vond het niets bijzonders

22 september 2023 om 09:48

@neclent…..Hij was de beste man? Dankzij hem liepen ze er steeds dwars doorheen omdat hij elke keer weer lucht staat te dekken en z’n man laat lopen. Daar moet Steijn echt iets aan doen want Taylor leert het maar niet.

22 september 2023 om 09:57

Onzin. Taylor speelde gewoon een goede wedstrijd. Moet alleen die kansen er uiteraard inschieten. Maar verder was er op zijn spel niet zoveel aan te merken. Verbaas me meer over die 6,5 die Bergwijn hierboven krijgt. Die vond ik dan weer dramatisch.

22 september 2023 om 10:25

Ik heb liever 1 slechte die per ongeluk die kansen wel maken dan de beste die 101% kansen missen, Taylor, Bergwijn..... sjonge jonge. Het waren niet eens moeilijke kansen.

22 september 2023 om 11:41

Dat er doorheen lopen kwam deze wedstrijd toch echt grotendeels op het conto van Tahirovic en Sutalo. Maar jij verdedigt alleen aankopen van Mislintat en de rest kan er per definitie al niks van.
Speelde gisteren in ieder geval is met inzet en overzicht. Over het algemeen is hij niet het niveau wat je na moet streven.

22 september 2023 om 12:28

Nou echt niet hoor, Taylor speelde alles behalve een goede wedstrijd. Zijn spel aan de bal was oke, zijn kansrijke aanvallen ondermaats, en zijn verdedigende kwaliteiten gister beneden alle pijl

22 september 2023 om 13:26

@Soccerfan

Je pareltje Tahirovic deed het verdedigend gelukkig wel goed. Daar liepen ze niet langsheen alsof het niks was, want hij gaat over een paar jaar voor 50 miljoen weg toch? De hele organisatie was niks en dat komt niet door 1 speler.

22 september 2023 om 17:33

Hahahahahahaaha
"Als die bal er niet inhobbelt"

Ja en ALS die bal die hij meenam met z'n hak iets lager onder de lat was geëindigd?

Ik snap alle lof dus echt niet. Het enige goede was dat hij zich aanvallend liet zien, echter verprutste hij levensgrote kansen dus hoe goed is dat? Daarnaast slechte omschakeling en lucht dekken waardoor je gewoon mede verantwoordelijk bent voor twee tegen doelpunten. Taylor is in alles een net niet speler en totaal geen Ajax materiaal maar toch blijft hij minuten maken.

22 september 2023 om 07:29

Het is gewoon net als bij Rensch en Brobbey zo dat we allemaal zo lief zijn voor die jongens. Eigen jeugd wordt door supporters en media zo veel mogelijk beschermd en aankopen worden na 2 potjes afgeserveerd. Als Rensch zondag speelt en hij wordt eens niet 5x te kijk gezet is het ook 'prima' en Brobbey, de spits die 10 kansen nodig heeft 'werkt zo lekker hard'.

22 september 2023 om 07:31

En dat hoort bij de clubfilosofie Diego Forlan, dus dat is helemaal terecht. Los van het feit dat Rensch en Taylor eigenlijk altijd gefileerd worden.

22 september 2023 om 07:43

Ik zou met eigen jeugd ook wat milder zijn dan bij dure aankopen.

22 september 2023 om 08:41

Eigen jeugd wordt juist veel kritischer beoordeeld door een groot deel van het publiek.
Aankopen mogen altijd eerst maanden 'wennen' en moeten gevrijwaard blijven van kritiek.

22 september 2023 om 11:24

@diego_forlan Lief? Rensch en Taylor worden toch altijd juist door alles en iedereen, ook door Ajacieden, enorm bekritiseerd?

22 september 2023 om 14:02

Je vergeet het woordje terecht in te voegen tussen altijd en gefileerd

22 september 2023 om 07:29

Hij is ook geen Ajax-materiaal. Maar aan de bal verplaatste hij het spel en hij zorgde voor dreiging in de 16 met zijn slimme loopacties. Dat zie ik niet bij andere Ajax-middenvelders helaas.

22 september 2023 om 08:06

Die andere middenvelders lopen zich helemaal de pleuris omdat hij niet omschakelt, ik snap wel dat die dan minder aanwezig zijn om voor dreiging te zorgen als de gaten op het middenveld enorm zijn.

22 september 2023 om 07:58

Juist, met de potentie die hem wordt toegedicht zou hij inmiddels wel beter moeten zijn. Hij krijgt nu wat concurrentie en hij zakt weg. Tja, iedereen speelt weleens een goede wedstrijd als hij de kansen krijgt. Maar het gaat erom dat hij het langere tijd weet vast te houden en dat doet hij niet.
Hij speelt bij Ajax waar je altijd de baas bent (normaal gesproken) en nog weet hij het spelletje niet naar zijn hand te zetten. Het is dat de norm flink omlaag is gegaan anders had hij er al niet meer gezeten.

22 september 2023 om 08:25

Er werd hier door een aantal leden gedaan alsof hij een magistrale wedstrijd had gespeeld en dat alle kritiek van de afgelopen tijd volledig onterecht was.

Taylor was heel zichtbaar in de aanval gisteren, maar heel goed vond ik hem verder niet.

22 september 2023 om 11:56

Het is echt heel bijzonder inderdaad dat Kieft vol lof was over hem. Hij mist een paar open kansen maar nog veel erger, het vermijden van duels wanneer zijn directe tegenstander de bal heeft.

Hij blijft gewoon op 2 meter staan en als de bal binnen een cirkel van 10 meter is dan zie je hem vaker wandelen dan echt kort op de man zitten. Deze jongen doet aan schijn verdedigen, is meerdere keren per wedstrijd zijn man volledig kwijt en heeft een gebrek aan loopvermogen.

In alles zie je dat Silvano Vis eigenlijk al verder is dan hem, iemand die wel positie kiest om zijn verdedigende werk op te knappen en de duels wint. Dat hij gisteren rood kreeg is te danken aan een belachelijke 1e gele kaart

22 september 2023 om 21:25

@JK-Ajax

Feit is dat dit nou precies hetzelfde is wat ik ook steeds zie maar toch blijven er maar mensen op deze wereld die hem constant beschermen... Er zijn echt veel betere opties dan met Taylor te starten maar ook Steijn lijkt het licht daarin nog te zien hoewel het wel te hopen is dat het op een dag gebeurt!

Het is wel typerend voor hoever alles is gezakt dat er zo complimenteus over zijn optreden wordt gesproken. Het was oke, hij is niet door het ijs gezakt en zeker bij jeugdspelers is dat bij veel mensen tegenwoordig al 'prima'. Het blijft een hele sobere voetballer waarvan ik nog steeds vind dat hij geen bijzondere kwaliteiten heeft. Het is allemaal zo pover dat we al blij zijn als iemand zich enigzins staande houdt. Op het middenveld is er gewoon serieus gebrek aan kwaliteit en tactisch vernuft. Ik denk dat Alvarez vorig seizoen met zijn vechtlust nog heel veel heeft verbloemd. Zijn verlies zonder fatsoenlijke vervanger gaat nog flinke gevolgen hebben dit seizoen

22 september 2023 om 07:36

Of je stopt met zoeken naar bevestiging van je lang geleden gevormde mening en beseft dat deze jongen een van je belangrijkste spelers is/wordt.

22 september 2023 om 08:06

Beweer je nu dat Taylor een van onze belangrijkste spelers is?

22 september 2023 om 09:25

@NEClent
Of je stopt met veren in de achterste te steken van iemand die het niet verdient? Meneer komt 4x in een 100% scoringspositie, en verprutst er 3, en schiet de enige die erin gaat matig in.

Het meeverdedigen/omschakelen kan hij beter nog even de wedstrijd van gister bekijken en dan kijken naar hoe Berghuis dat doet. Want hij laat gewoon 2x de boel lopen en 2x scoort OM..

22 september 2023 om 09:46

Of je kijkt goed en ziet dat hij de verdediging gewoon altijd in de steek laat door continu z’n man te laten lopen. En dan gaan de verdedigers de schuld krijgen dat ze niet kunnen verdedigen terwijl ze continu een lawine op zich af krijgen door de middenvelders

22 september 2023 om 20:12

Ik zie een super getalenteerde speler die de pech heeft zijn debuutseizoen te moeten spelen in een erg zwak Ajax waar alle ervaren jongens hem in de steek lieten. Hij maakt wel gewoon ff 11 goals en het 2e seizoen speelt hij in een momenteel stuurloos Ajax. Hij krijgt bakken met kritiek over zich heen op 21 jarige leeftijd, maar hij gaat voorop in de strijd en als jullie hem meer gaan steunen en hij zich geliefd gaat voelen dan gaan die kansen er de volgende keer wel gewoon in.Je moet je spelers vertrouwen en steun geven want dan gaan ze beter presteren.Blind werd vroeger ook verguist en werd later een held omdat hij een fantastische mentaliteit had en zich daardoor steeds heeft verbeterd. Ik zie dat ook terug in Taylor en hoop oprecht dat hij iedereen de mond gaat snoeren.

22 september 2023 om 07:53

Iedere wedstrijd weer probeer ik hem op iets bijzonders te betrappen. Ik zie het niet hoor, iedereen maar klagen dat ze niet zo moeten zeuren over hem want hij heeft potentie. Maar als hij inderdaad zo goed is waarom valt hij dan steeds buiten de boot? Ja gisteren kreeg hij weer een basisplek toe bedeelt maar heeft mij niet weten te overtuigen. Hij had hattrick kunnen/moeten maken. En ja hij zag Brobbey niet, juist hij die het op het middenveld moet doen moet zich bewust zijn van zijn positie en wat er om hem heen gebeurd. Daar liet hij zien niet die potentie te hebben die we denken te zien.

In dit Ajax is Taylor, puur op basis van kwaliteit, een onbetwiste basisspeler. Ik vond hem gisteren aan de bal ijzersterk en hij stichtte ook gevaar in de 16, wat hij kan, getuige de elf goals in de Eredivisie vorig seizoen. Wel is het middenveld met hem en Berghuis kwetsbaar, omdat de verdediging los zand is en niet in staat is om aan te sluiten. Dan sta je bij balverlies plotseling als tegenstander tegenover maar 3 man.

22 september 2023 om 09:22

Dat was puur Taylor hoor, bij ESPN lieten ze zien dat Berghuis gewoon 20 meter verder staat van de goal, en gewoon eerder terug is dan Taylor.

Hij strompelde na 75 minuten alleen nog maar over het veld. Ik vond het bij vlagen genant.
Ik snap niet dat er mensen na de wedstrijd van gister beweren dat hij basis moet of een goede wedstrijd afleverde. Berghuis moest al zijn vuile werk dichtlopen.

Prima speler, maar het is geen doelpuntenmaker. Gaat hij ook nooit worden. Maar op 8 zou ik hem aktijd opstellen. Tahirovic en Mannsverk moeten strijden om 1 plek in mijn ogen. Ik vind niet dat Ajax met 2 zessen moet spelen (want zo zie ik die spelers). Dat betekent dat de andere plek gaat tussen Vd Boomen en Taylor. En dan op 10 Berghuis of Akpom (als die daar inderdaad kan spelen). Voor mij worden die rollen steeds iets duidelijker, al weet ik niet hoe Steijn dit ziet.
Ik ben er nog niet helemaal uit waar onze Georgische vriend moet staan...

Taylor was gisteren super actief. Van alle middenvelders inderdaad de beste. Als hij deze inzet heeft staat hij er ook gewoon in. En gisteren heb ik genoten van de eigen jeugd en de vele aanvallen. Ik zie liever een mooie open wedstrijd waarin Ajax voor goals gaat met eigen jeugd, dan zaadvoetbal met spelers waar ik niks mee heb. Al die overbodige aankopen zijn echt zo onnodig. Gooi die jonge gasten er maar in. Dan maar een keer de boot in zo nu en dan. Maar ik ben niet voor Ajax om naar Tahirovic, Medic, Akpom, Gaaei (al helemaal niet) te kijken. Gaaei is nu al de zoveelste draver op rechtsachter met harde voeten. Kristensen, Klaiber, Sanchez en nu dit weer. Dan hadden ze nog beter Regeer er neer kunnen zetten. Die had na 10 wedstrijden op een beter niveau gezeten dan Gaaei ooit gaat halen. Wat een drama is dat. De laatste wedstrijden heb ik vooral genoten van Brobbey, Vos, Taylor en Hato. Hopelijk gaat Taylor ook gewoon lekker zo door. Laat al die oud-Blind zeikers maar zeiken op hun nieuwe pispaal. Niks van aan trekken...

22 september 2023 om 13:32

Toch zijn die gasten die constant maar weer wat zoeken zo ontzettend vermoeiend. Die zijn er echt in gaan geloven en zouden zelfs bij een hattrick hun mening niet bijstellen. Want een negatief moment zou toch wel weer belicht worden. Welke speler doet nou alles goed in een wedstrijd? Met die logica kan je toch bijna nooit een goede wedstrijd spelen?

Die vooringenomenheid richting hem van een ontzettend groot deel van VZ is echt belachelijk. Die gaan echt nooit wat toegeven en blijven elkaar maar napraten.

Iedereen vond Taylor één van de minderen juist op het veld. Dat komt omdat wij het spelletje anders zien dan profs op dat niveau. Ik snap het ergens wel hoor. Hij is vaak in scoringspositie gekomen en heeft wel gescoord dus op zich was dat niet slecht. Het is beter dat hij dat soort kansen creëert dan dat hij onzichtbaar is, dus in dat opzicht snap ik de lof wel. Het afwerken kan je namelijk trainen, het in scoringspositie komen en infiltreren is een kwestie van gevoel. Dat is wat moeilijker te trainen.

Wat ik dan ook wel weer vond is dat er heel veel basiszaken ook verkeerd gingen. Verkeerde keuze qua aanname van de bal, bal onder je voet laten glippen, mannetje niet volgen in verdedigend opzicht. Ik zou hem zeker niet de slechtste van het veld noemen, dat zou echt onterecht zijn. Die nominatie is voor Tahirovic weggelegd. Daarnaast vond ik Hato eigenlijk ook enorm veel balverlies lijden, al wil ik voor hem wel de lans breken dat hij maar 17 is en wel al wat krediet heeft opgebouwd in de vorige wedstrijden. Dat is leergeld voor hem.

Ik begrijp niet dat er mensen lof spreken over hem na gister.
Ik vond hem aanvallend in de goede posities komen, maar dat is slechts 1 aspect van het spel.
Zowel het afmaken als het meeverdedigen en omschakelen deed hij vrijwel niet.

Schrijnend was in de rust op ESPN waarin je ziet dat Berghuis van 15 meter verder komt en Taylor gewoon uit zicht sprint om mee te verdedigen, bij de 2-2. Helaas voor hem te laat.

Brobbey die een ander op z’n donder geeft terwijl meneer zelf zondag alleen maar mister ego aan het spelen was? Brobbey moet even in de spiegel kijken.

Ben nog steeds van mening dat Kenneth met het talent dat hij heeft, 2-benig, te weinig doet. Als hij zijn balbehandeling beter kan trainen en daarmee vooral kan versnellen, dan kan hij zomaar een topspeler worden. Maar de vraag blijft natuurlijk: kan hij dat?

Hij had bij zijn laatste grote kans in 1x door moeten spelen op forbs. Die stond hartstikke vrij. Als ie echt goed spel inzicht zou hebben had hij dat door gehad.

Nu deed hij wel wat leuks met de bal maar anders was echt een grote kans geweest en wellicht een doelpunt geworden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren