Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verguisde Ajax-speler haalt gram bij analisten: ‘Dat vind ik heel knap’

Laatste update:

Ajax boekte zondag een knappe zege op FC Twente, nadat het in de eerste helft nog achter was gekomen. Dankzij goals van Brian Brobbey en Steven Bergwijn (strafschop) konden de Amsterdammers drie cruciale punten bijschrijven in de jacht op de vijfde plaats: 2-1. Het zijn echter niet de doelpuntenmakers die de meeste lof krijgen na afloop. Die eer komt Kenneth Taylor toe.

Taylor opereerde zondag niet voor het eerst dit seizoen als wingback op links. De van origine middenvelder grossierde in gevaarlijke rushes, gaf de assist op de 1-1 en zette Chuba Akpom een kwartier voor tijd een-op-een met Twente-doelman Lars Unnerstall.

Vooral om zijn tweede helft willen de ESPN-analisten Taylor complimenteren. "Voor mij was er maar één iemand die echt opstond in de tweede helft: Taylor", aldus Karim El Ahmadi na afloop.

"In alles", verklaart de analist zich nader. "In het ballen veroveren, en hij zet in de 74ste minuut Akpom een-op-een voor de keeper. Fantastisch hoe hij hem daar neerlegt. Taylor was voor mij wel een speler die er vandaag alles aan deed om het om te draaien."

Marciano Vink, tevens aanwezig, echoot de mening van zijn collega. "Hij werd hier bijna met pek en veren het stadion uit gejaagd, en toch bleef hij staan. Toch laat hij iedere keer weer zien van 'Hé, ik ben de speler die Ajax nodig kan hebben.'"

"Dat vind ik heel knap, dat die gasten er in een minder elftal bovenuit steken", doelt Vink tevens op Taylors ploeggenoten Brian Brobbey en Jorrel Hato. "Want niks is makkelijker om bij FC Twente, Feyenoord en PSV mee te voetballen. Maar in een slecht elftal erbovenuit steken, dat is extra kwaliteit."

Het was voor de vijfde maal op rij dat John van 't Schip Taylor als meest linker verdediger gebruikte. Tot nu toe zijn de resultaten wisselvallig te noemen. Twee van de duels – tegen PEC Zwolle (1-3) en FC Twente – werden gewonnen, twee werden er geremiseerd (tegen Sparta Rotterdam, 2-2 en Go Ahead Eagles, 1-1). Van Feyenoord werd er kansloos met 6-0 verloren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laat hem dit een paar wedstrijden zien! Of een heel seizoen voordat wij weer iemand ophemelen. Ik kan die analisten niet serieus nemen met hun favorietjes en spelers waarop ze constant haten!

14 april 2024 om 23:45

Zeker, 1 zwaluw maakt nog geen zomer. Maar het was vandaag wel een hele zonnige dag. Dat is wat we van Taylor willen zien. Hopen dat hij het vol houdt!

15 april 2024 om 09:30

Misschien moet je eens wat meer wedstrijden kijken en dan alleen op Taylor letten. Zo slecht als de Ajax fans deden vorkomen is de man echt niet., Hij kan echt goed voetballen en meer dan één potje. Vervelende van Taylor is meer dat hij erg arrogant over komt. Als hij scoort doet hij et alsof Ajax kampioen is geworden arrogant juichen tijdens een slecht seizoen kan echt niet.

15 april 2024 om 10:41

Zo slecht was hij echt wel... Wat hij een tijdje liet zien kon echt niet. Liet altijd zijn man lopen, zelden aanspeelbaar in de opbouw en totaal geen rendement voorin. Er wordt inderdaad veel op hem gelet maar het was een tijdje wel gewoon terecht.

15 april 2024 om 13:04

@ajaxnl

Heel Ajax was een tijdje dramatisch en met momenten nig steeds. Als je dan een de meest stabiele spelers er uit pikt en met zijn allen hem als mikpunt nemen, dan is dat totaal niet terecht.

Het bewijst gewoon hoe makkelijk iedereen elkaar napraat.

Het wordt wel steeds erger 😂😂 1000 man van de 53000 hebben hem 1 keer uitgesloten. En nu werd hij al bijna met pek en veren het stadion uitgejaagd 😂😂

Maar goed zo werkt het. Iig vandaag was nekketh on fire

14 april 2024 om 21:10

Nah dat was toen echt niet 1000 man. Hij werd (helaas) echt heeeel massaal uitgefloten in de JC Arena enkele keren.

15 april 2024 om 09:25

Was meer cynisch gejuich dan echt uitfluiten toch?

Waren idd wel wat meer mensen dan 1000 man, eerder richting die 10. Maar het gebeurde geloof ik gelukkig maar 2x

15 april 2024 om 12:03

Cynisch gejuich is er ook wel enkele keren geweest ja. Maar zeker tegen Bodo en tegen NEC thuis werd hij echt massaal (tienduizenden mensen) uitgefloten. Ik blijf het schofterig vinden om je zo te uiten tegen je eigen jongens, maar dat ligt misschien aan mij..

15 april 2024 om 13:06

@sanderr

De meeste supporters supporteren als een dronken aggressieve vader. Niet dus.

De meesten weten simpelweg niet wat een supporter zijn is. Het betekent dat juist hoe slechter het gaat, hoe meer je achter je team gaat staan.

De meeste supporters zijn fans. Doe je het goed? Duim omhoog. Niet goed? Duim omlaag en je kop moet rollen.

Taylor, beste man van het veld, by far

De Taylor van de tweede helft heb ik bij Ajax zo'n kleine twee jaar niet gezien. Was in de eerste helft echter al een van de weinige Ajacieden met de echte spirit, maar speelde in de tweede helft daarnaast een cruciale rol bij het tot stand komen van de overwinning. Dus zeer terecht motm!

Moet hij om z'n gram te halen niet reageren dan?

Tja. Een blinde eekhoorn vindt ook wel eens een nootje. Die jongen is puntje bij paaltje niet Ajax waardig. Kan die zelf ook niets aan doen, maar we moeten niet doen of 1 helft leuk ballen daar het verschil in maakt. Ik heb hem namelijk ook nog genoeg verkeerd zien doen vandaag.

14 april 2024 om 21:20

Iedereen doet wel eens wat verkeerd in elke wedstrijd. Het is gewoon een speler met veel potentie voor Ajax begrippen.

14 april 2024 om 21:28

Idd, en door de laatste 4/5 trainers steeds als één van de eerste op het lijstje gezet. Heeft zeker een mindere fase gekent en toen Ajax in z'n geheel dramatisch was, was hij de pispaal. Maar een zeer nuttige speler en toont zeker potentie. Nog steeds jong ook. Maarja wanneer een groepje fans allerlei zaken van je verwacht waar je niet voor op het veld staat, is het verrekte lastig om iets goeds te doen in hun ogen.

14 april 2024 om 22:00

Er wordt inderdaad veel te veel van verwacht. Dat ligt niet aan Taylor, maar aan het verwachtingspatroon van deze mensen. Het is een fout in het beleid dat Taylor nu al 1 van de dragende spelers moet zijn, want dat hoort hij niet te zijn.

Hij grossierde de eerste helft toch niet bepaald in gevaarlijke acties? Of heb ik mezelf toen teveel afleiding bezorgd om maar niet naar de wedstrijd te hoeven kijken en heb ik dat gemist? In de tweede helft werd hij dominanter en toen stond hij toch echt “gewoon” op het middenveld en dus niet door zijn rol als wingback.

Maar okeej, desalniettemin speelde hij de tweede helft meer dan prima, dat is wel waar

14 april 2024 om 21:21

Eerste helft ook al aantal goede acties. Zowel verdedigend als aanvallend.

14 april 2024 om 21:41

Ik vond hem de eerste helft ook al positief opvallen eerlijk gezegd, was zeker een van de beteren. Zeker, tweede helft op het middenveld was ie nog beter, maar ook als linker wingback echt al prima.

Zet Kenneth Taylor inderdaad maar op nummer 10 voor een tijdje. Bij Jong Oranje was die daar ook goed. In ieder geval voetballend beter dan Hlynsson daar.

Wat een chaos daar... geen fijne supporters ook, maar Taylor is ook niet zo goed. Het wordt met dit soort interviews alleen paar pijnlijker.

Ik vond hem eerste helft niet per se uitblinken, maar werd ook een stuk of 5 keer behoorlijk aangepakt zonder dat de scheids echt goed ingreep. Des te knapper wellicht dat hij zn mannetje stond met een paar stevige overtredingen op hem gemaakt.

2e helft wel echt goed.

Dit was vooral een overwinning van hard werken en met steun van een geweldig publiek met heilig vuur de wedstrijd te keren. De laatste vier wedstrijden zijn niet de moeilijkste tegenstanders maar alle punten zijn nodig om nog iets van het seizoen te maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren