Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jong PSV haalt ongenadig hard uit en maakt er zeven tegen Arsenal

Laatste update:

Jong PSV heeft dinsdagavond een klinkende 2-7 overwinning geboekt op de leeftijdsgenoten van Arsenal in de strijd om de de Premier League International Cup. De ploeg van trainer Adil Ramzi stond binnen tien minuten al op een 0-3 voorsprong. The Gunners kwamen nog voor rust terug tot 2-3, maar kregen in de tweede helft alsnog een ongenadig pak slaag. Jason van Duiven en August Priske maakten er allebei twee.

De Premier League International Cup is een Europees clubtoernooi, waaraan spelers tot 23 jaar mee mogen doen. Het toernooi is ooit ontstaan om Engelse spelers de mogelijkheid te bieden om zich te meten met spelers uit dezelfde leeftijdscategorie van andere Europese topclubs. PSV zit in Groep B met onder meer AS Monaco, Manchester United, Feyenoord en dus Arsenal. Van laatstgenoemde club hadden de Eindhovenaren dinsdagavond weinig te duchten.

Na tien minuten was de ploeg van Ramzi al uitgelopen naar een 0-3 voorsprong door doelpunten van Mathijs Tielemans, Dante Sealy en Van Duiven. Arsenal deed iets terug via Joel Ideho en een benutte strafschop van Matthew Smith. Na rust draaide PSV de duimschroeven echter aan en werd de score uitgebouwd via opnieuw Van Duiven, Mohamed Nassoh en twee keer Priske. De eindstand werd daarmee bepaald op 2-7.

Jong PSV kroont zich door de zege als groepswinnaar met tien punten uit vier wedstrijden. Brighton & Hove Albion volgt met zeven punten uit drie duels. Sparta Praag wist dezelfde score te behalen. Jong Feyenoord staat achtste en laatste met één punt uit vier wedstrijden. Ook in de Keuken Kampioen Divisie gaat het de laatste weken goed voor Jong PSV. De ploeg wist knap te winnen van Willem II (3-2) en Almere City (1-2) en bezet de twaalfde plek op de ranglijst.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Jason is wel lekker bezig de laatste bij Jong. Had in de jeugd elftallen van PSV echt al bizar goede statistieken. Hij is redelijk klein voor een spits, maar hij komt er wel!

7 februari 2023 om 22:19

Die gaat het maken! De duif! Roekoeeee

7 februari 2023 om 22:24

Haha moet wel lachen om je comment roekoe. Leuke woordspeling (van Duiven)

7 februari 2023 om 22:23

Ik moet zeggen dat ik hem nog niet kende, maar de laatste weken popt zijn naam erg vaak op. Zou mooi zijn als we weer een potentiële topper uit de jeugd krijgen.

Valt me trouwens wel op dat als er bij PSV spelers doorbreken, de echte talenten vaak aanvallers zijn. Wordt tijd voor weer eens een goede verdediger (misschien vd Blaak?)

7 februari 2023 om 22:48

Gezien hoe hard vd Blaak zich door de elftallen heen werkte, durf ik wel te stellen dat hij al in het eerste had gespeeld zonder die zware knieblessure. Nu is hij een paar maanden terug, maar heeft duidelijk even een tik gehad.

7 februari 2023 om 22:53

Dat lijkt me ook, vd Blaak heeft wel echt heel veel potentie en ook de juiste mindset dus ik heb wel vertrouwen.
Toch wel typisch dat gevoelsmatig bij PSV vooral aanvallers doorbreken (depay/bergwijn/gakpo/madueke), bij feyenoord en ajax lijken er juist vaker verdedigers door te breken de laatste jaren. Al heeft Ajax nu natuurlijk wel Brobbey die zich hopelijk door ontwikkelt tot 1e spits van NL

7 februari 2023 om 22:58

Bazoer had die parel in de achterhoede moeten worden pakweg 7 jaar geleden. Verder heeft PSV redelijk vaak jeugdspelers centraal achterin die het in de jeugd uitstekend doen maar waarvan je al vrij vroeg weet dat die het 1e niet gaan halen (Koch, De Wijs, Marcellis. Ook Teze was nooit echt een toptalent).

Overigens doen we het wel redelijk op de backs met Brenet, Willems, Teze en nu Sambo en Oppegaard die ik wel toekomst toedicht. Maar het klopt wat je zegt, met name de linksvoor en spits positie zijn vaak de uitblinkers in de jeugd.

8 februari 2023 om 01:36

Bazoer is al meer dan tien jaar weg bij PSV.

Die van Duiven scoort wel erg gemakkelijk

PSV heeft weer een aanvallende parel in de gelederen geloof ik. Weet iemand meer over van Duiven? Wat zijn zijn sterktes en zwaktes? 2-7 is indrukwekkend

7 februari 2023 om 23:00

Beetje type Jamie Vardy zou ik zeggen. Niet lang, positioneel onwijs goed. Snel op de eerste meters en vrij tweebenig. Zie in hem wel een toekomstige nieuwe Huntelaar. Als in, tweede spits in oranje die je altijd in kan brengen en in de eredivisie er nog eens 35 in een seizoen in gaat leggen.

9 februari 2023 om 00:18

Dank voor deze toelichting. Ik ben benieuwd. Interessante speler om te volgen!

Erg leuke en vooral goede lichting komt eraan, dat zijn goede ontwikkelingen. Komende zomer kunnen enkele jongens al hun kans gaan grijpen bij het eerste, zou mooi zijn.

8 februari 2023 om 07:25

Dat zou zeker mooi zijn, maar niet heel erg reeel. Bakayoko speelde vorig jaar de KKD uit, maar weet in de top van de ED totaal geen potten te breken. Als PSV iets zou helpen om de lat omhoog te helpen is te stoppen met de veronderstelling dat talenten die goed draaien op het tweede niveau klaar zijn voor het grote werk om de prijzen. Wat mij betreft worden talenten in hun weg naar het eerste standaard verhuurd in de ED om het daar te laten zien. En hier hooguit bij uitzondering van af te wijken. Dat Ledezma en Saibari bijvoorbeeld tussen wal en schip vallen was te voorzien en helpt werkelijk niemand.

8 februari 2023 om 07:41

Maar verhuren betekent ook dat ze een jaar zich moeten ontwikkelen bij een club waar de technische en tactische know how waarschijnlijk minder zijn dan bij PSV. In plaats van jaartje op de uni ga je een jaartje hbo of zelfs mbo doen. Zou dat de ontwikkeling dan weer niet in de weg staan?

8 februari 2023 om 08:12

Mee eens Gomes. Nou vind ik Ledezma en Saibari op zich nog redelijk volwassen in hun spel. Maar gasten als Bakayoko en Savio komen tactisch op het moment gewoon zwaar tekort, te jeugdig nog. Bakayoko had al verhuurd moeten zijn. Eigenlijk zou je elk jaar de spelers moeten verhuren die Jong PSV ontgroeien maar (nog?) niet goed genoeg zijn voor PSV. Zoals ze dit seizoen doen bij Sambo en Oppegard. Volgende transferperiode zou ik persoonlijk Tielemans, Seelt en Bakayoko verhuren. En wellicht Fofana.

8 februari 2023 om 10:28

Overschat je het verschil nu niet heel erg? Zeker gezien de huidige staat, het huidige niveau en het huidige spel vind ik het wel heel aanmatigend om te veronderstellen dat een verblijf in de luwte van PSV 1 en wekelijks rechterrijtje KKD spelen in hetzelfde shirt, meer waarde heeft dan pakweg regelmatig of zelfs wekelijks spelen voor Sparta, Heerenveen of NEC. Ik weet zeker dat Mauro Junior en Sam Lammers bij Heracles en Heerenveen meer en sneller hebben geleerd dan wanneer ze tegen Helmond Sport uit waren gekomen met leeftijdsgenoten en hooguit een rol als derde optie op hun positie hadden gespeeld. Vandaag de dag zou je hen toen kunnen vergelijken met Fofana en Ledezma nu; die jongens hebben er toch niets aan om volgend jaar weer niet of slechts in de luwte spelen? Ik zou hen meters laten maken op het hoogste niveau; sinds wanneer is het - zeker in het voetbal - erg als de jonge heren academici wat eelt op de klauwen krijgen als ze met de poten in de klei van de middenmoot hun wedstrijden meepakken?

8 februari 2023 om 10:31

Saibari houdt ook niet over hoor. Sowieso komt die jongen structureel tekort voor PSV, die gaat het niveau Teze/obispo niet ontstijgen en liet dat met zijn fatale blunder tegen Emmen onder meer zien. En of hij nu beter of verder is dan Bakayoko of niet: het punt is vooral dat deze jongens weinig toevoegen aan PSV 1, hun huidige niveau niet de norm mag zijn en vooral hun ontwikkeling niet moet stilstaan. Een tussenlaag die 'verhuur Ed' heet tussen Jong PSV en PSV 1 lijkt me voor club en spelers de ideale beleidsaanpassing.

Jong Feyenoord lijkt me best een triest geval. Kansloos onderaan met een puntje. Valt me tegen terwijl er best leuke spelers rond lopen met siloh t zand, milambo, slory en bullaude die daar minuten maakt.

Die v Duiven is klein maar kan énorm goed timen en lijkt hiermee op de sprongkracht van destijds.. Hans Gilhaus. Ook klein maar sprong enorm hoog met een supertiming. Jason….go fot it. Luuk de Jong prutst maar wat aan. Snel bij het 1e halen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren