Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Je moet hem in de gevangenis gooien, hij wilde Kuyt vermoorden’

Laatste update:

Dirk Kuyt was zaterdagavond het slachtoffer van een aanslag van Jean-Jacques Gosso. De middenvelder van Gençlerbirligi trapte de aanvaller van Fenerbahçe bij de achterlijn zomaar in diens klokkenspel. De Oranje-international schreeuwde het uit van de pijn en zijn vrouw Gertrude schrok zich op de tribune een hoedje. Gek genoeg kreeg Gosso geen kaart.

/

Kuyt ging na de wedstrijd in de kleedkamer van Gençlerbirligi verhaal halen bij Gosso, een dertigjarige Ivoriaan. “Waarom deed je zoiets?”, zou de Katwijker volgens LigTV hebben gevraagd. Kuyt wilde aan die zender echter niet de inhoud van het gesprek met Gosso verklappen. De Gele Kanaries wonnen het duel overigens met 2-0 door twee benutte strafschoppen van Emre Belözoglu.

Tümer Metin, die tussen 2006 en 2008 voor Fenerbahçe speelde en 26 keer voor de nationale ploeg van Turkije uitkwam, bekeek namens Maraton het treffen. Hij haalde flink uit naar Gosso: “Hier moet geen rode kaart voor gegeven worden. Deze gasten moet je in de gevangenis gooien. Hij speelt met een leven. Hij probeerde Kuyt te vermoorden, hoe is het mogelijk”, foeterde Tümer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ik Kuyt was had ik me niets van een eventuele schorsing aangetrokken en die smeerlop zijn hele smoel verbouwd, wat een walgelijke en lage actie zeg.

Schorsing van 15 tot 20 wedstrijden is op zijn plaats.

2 maart 2014 om 00:18

Idd het is gewoon iemand vernederen wat die bij Kuyt doet

2 maart 2014 om 00:23

Kuyt wat een baas

2 maart 2014 om 00:44

Vrouw van Kuyt en zijn kinderen zag je na die trap ze waren allemaal in shock. Gosso speelde hele wedstrijd al vies hij trapte Sow ook goed.

2 maart 2014 om 13:09

@fenerbahce. En wanneer Alves en Emre Belozoglu dit elke wedstrijd weer doen hoor ik je er nooit over praten?...

2 maart 2014 om 14:04

Wanneer deden Alves en Emre dit dan, vertel het me.

2 maart 2014 om 00:20

Nooit meer mogen voetballen was op zn plaats

2 maart 2014 om 03:32

Toch moeilijk om op te staan na zo'n trap, iemands smoel verbouwen al helemaal na een trap in de kloten, niet?

2 maart 2014 om 03:41

Mag ik mee helpen?

OT: Het is niet eens alleen vernederen, maar ook verminken. Je moet eens weten wat de gevolgen allemaal kunnen zijn.
Ik denk wel dat kuyt zijn vrouw hem vannacht goed verzorgt :D

2 maart 2014 om 11:14

Ik denk dat ik die vent terug pakt zou hebben en niet lopend van het veld was gekomen.
Maar het is veel slimmer om een gerechtelijke procedure te starten.
Ik denk dat hij juridisch een behoorlijke duw kan krijgen.

Oei, dat doet al pijn om te zien, maar ook wel lastig om te zien voor de scheidsrechter. Maar even serieus, gevangenis?! Deze "tümer Metin" is volgens mij niet helemaal goed bij zn hoofd.

2 maart 2014 om 00:19

Hoezo?? Dit is toch gewoon moedwillige mishandeling??
Daar kan je gewoon een gevangenisstraf voor krijgen hoor, ik denk ook in Turkije..

2 maart 2014 om 00:19

Je moet dat van Tumer Metin niet serieus nemen. Dit is letterlijk vertaald. Turken houden ervan om in het Turks te overdrijven wat eigenlijk in dit geval neerkomt op dat het niet door de beugel kan, wat die Gosso gedaan heeft.

2 maart 2014 om 12:32

Tumer Metin vind ik idioot. Eerst keihard op tv zeggen dat hij niet naar andere club zal gaan dan BJK en dan speelt hij bij Fener. Dat soort mensen neem ik niet serieus.

10 wedstrijden schorsing zit op ze plaats en scheids zou dat niet kunnen zien. Ik zag het pas na al die herhalingen.

2 maart 2014 om 12:35

Wat heeft een transfer in godsnaam te maken met zijn huidige werk als analist? Je zegt toch ook niet dat Rene van der Gijp vreselijk is als analist omdat hij tijdens een belangrijke wedstrijd stondronken het stadion inliep?

2 maart 2014 om 19:56

Als je zo iets zegt en dan naar concurrent gaat dan ben je niet man van je woorden in mijn ogen.

Wat een misselijke-makkende trap van die Gosso. Deze jongen hoort niet op het voetbal veld thuis, want dit heeft helemaal niks met voetbal te maken en die jongen laat een slecht voorbeeld zien aan de jeugd die zitten te kijken.

2 maart 2014 om 00:24

Dit is toch werkelijk waar ongelooflijk. Deze man had in de eerste helft al rood moeten krijgen voor zijn actie op Sow. Het werd hem gespaard en dan flikt hij dit.
Je hebt inderdaad gelijk. Hij zal vast gecomplimenteerd worden voor zijn actie tegen een Fener speler. Ik weet niet wat ik had gedaan als ik in de schoenen stond van Kuyt..

2 maart 2014 om 02:39

Had je de reactie van zijn vrouw ook gezien? Die stond bijna op springen haha

Deze actie van Gosso is niet goed te praten. Het is een regelrechte aanslag en op basis van de tv beelden zou alsnog een fikse schorsing moeten krijgen.

Het schijnt dat Gosso te hebben geantwoord met: 'dit is normaal, dit kan gebeuren op de velden'.

Belachelijk dat hier geen kaart voor is gegeven. Gosso ging in de eerste helft al flink tekeer met een schop tegen Moussa Sow en ook dat werd niet bestraft. Hij had wel 3 rode kaarten mogen krijgen vandaag.

2 maart 2014 om 00:36

Dan is Gosso niet goed bij zijn verstand en moet Gosso echt maar even brommen als die denkt dat dit normaal is. Kijken of hij het dan ook normaal vind wat er gebeurt als hij daar zijn zeepje laat vallen.

Wat Gosso deed is niet menselijk en hoort niet thuis op het voetbalveld. Je moet respect hebben voor alle spelers.

Gosso ging gewoon zijn eigen gangetje en geen enkele kaart maar een waarschuwing. Hij mag van geluk spreken dat wij geen blessures hebben opgelopen. Ik hoop heel erg dat dit ventje vervolgd wordt!

Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar wanneer Sierd de Vos verslag had gedaan van deze wedstrijd had hij ons het een en ander uitgelegd over het klokkenspel van Dirk en was hij vrolijk verder gegaan met zijn commentaar. Koekoek. Tümer.is natuurlijk knettergek met de uitspraak dat Gosso Dirk wilde vermoorden

Mooi dat VZ het verhaal met de beelden voorziet, ik had anders niet kunnen/willen reageren.

Ik weet niet hoe het in Turkije met de arbitrage precies zit, maar ik mag hopen dat de kaart achterwege is gebleven omdat de scheids het niet goed heeft gezien en dus achteraf op videobeelden kan beoordeeld. (al las ik hierboven dat er een waarschuwing(!) is gegeven door de scheids voor deze handeling en hij in Nederland dus niet eens meer zou worden bekeken.)

Hier mag wat mij betreft alsnog een schorsing van wat wedstrijden op volgen, het been word uiterst vakkundig in de ballen geplaatst, terwijl de te raken bal aan de andere kant de zijlijn is overgerold.

2 maart 2014 om 03:36

Ik neem ook aan dat hier in Nederland vervolging opstaan. Iemand vrolijk op het klokkenspel staan / trappen, kun je in mijn ogen zien als poging tot moord. Aangezien daar ernstige schade kan ontstaan en mogelijkheid tot onvruchtbaarheid tot stand kan komen.

Wow dat is echt een belachelijke overtreding ik had nog geen beelden gezien, ik hoop op een lange schorsing voor hem.
Heeft Gosso nog iets gezegd in een interview hierover?

Gosso moest rood krijgen. Enige wat ik niet snap is, dat Bruno Alves en Caner Erkin zo iets dit seizoen ook hebben gedaan en dat er helemaal geen aandacht aan wordt besteed. Sommige fb-fans die dat wel goedkeuren en dit van Gosso niet zijn hypocriet bezig. Gosso had hier rood moeten krijgen. Maar kom op, niet zo overdrijven, want Bruno en Caner hebben dit ook gedaan en toen werd er ook niet overdreven.

2 maart 2014 om 02:23

'En toen werd er ook niet zo overdreven gereageerd'.

2 maart 2014 om 02:38

Ik denk dat jij eens even beter naar de beelden moet kijken. Wat Gosso doet, kan en mag niet! Het wordt bewust gedaan en het is ook nog eens gevaarlijk!

2 maart 2014 om 11:09

Helemaal gelijk alves trapt op spelers caner trapt een speler drie keer achter elkaar mr niks aan de hand rot op yoo

2 maart 2014 om 14:06

Want dit heeft Melo nooit gedaan toch? Jullie moeten niet zo kinderachtig doen in elk team zit zo een idioot die dit soort acties uit vreet.

2 maart 2014 om 14:39

ja besiktas moet eerst gewoon proberen een paar wedstrijden achter elkaar te winnen

2 maart 2014 om 15:41

Besiktas heeft die kracht niet om paat wedstrijden acher elkaar te winnen

uhhhm als je goed kijkt trapt gosso tussen de benen hij raakt hem niet volgens mij als ik naar de filmpje kijkt en het is niet met opzet vind ik

2 maart 2014 om 05:59

De reactie van Dirk kun je niet veinzen. Dit is zwaar opzettelijk en zwaar fout. Hij stampt naar de grond. Hij zet moedwillig kracht op het kruis van Kuyt. Dat je zoiets (voor de grap of niet) gaat verdedigen is echt ontzettend dom

2 maart 2014 om 07:24

Al zit hij er 3 meter naast te trappen is het nog rood. Idiote speler.

We moeten niet overdrijven, maar dit was natuurlijk rood. Ik begrijp niet helemaal waar de scheidsrechters (stuk of 5 tegenwoordig) naar kijken. Hebben die een googlebril op ofzo?

Het bestaat toch niet dat 5 man net even hun facebook aan het checken is op zo'n moment?

Echt heel raar.

Weet die gek niet wat je er van over kan houden, man, was drie keer rood geweest. Ben eens benieuwd wat die voetbalbond daar gaat doen, of ze de beelden net zoals hier gaan gebruiken, om alsnog schorsingen te hanteren. Hopelijk valt het met kuyt mee.

Deze beste man laat weer eens negatief van zich doen spreken. Dit is zijn tweede of derde incident wat ik me herinner. Blijkt een hele moeilijke persoon te zijn binnen de selectie, heeft een keer zijn ploeggenoot geslagen bij Gencler of Orduspor. Ze moeten hem verbieden en wegsturen. Hij verdient niet om in Turkije zijn brood te verdienen op deze manier. Misselijke mannetje!

Jullie hebben niet eens gezien wat er gebeurde neppe voetbalkenners hier .hij staat per ongeluk op ze bal na en gevecht om de bal met kuyt gosso en nog iemand.

2 maart 2014 om 16:57

Uhh.......staan de beelden van het incident hier niet gewoon boven? En is de bal (ik bedoel natuurlijk de voetbal) op het moment van trappen al niet minimaal een meter weg?
Of jij hebt een enorme hekel aan Kuyt, of je wilt niet geloven dat Gosso een enorme schoft kan zijn.

Wat een smerige overtreding zeg,deze man mag een beste schorsing aan zijn broek krijgen.

de stadion zat wel vol met vrouwen misschien vandaar die frustratie

Mensen die nu hier over Caner en Bruno komen praten. Voetbal is een smerig spelletje, je kan natrappen je kan op iemands been gaan staan etc, maar niet op de kruis van je tegenstander dat is niet vies maar dat is een misdaad. Stel je voor dat ie geen kinderen meer kan maken? Mensen noemen Bruno Alves klopt hij is een smerige speler maar hij is niet zo smerig dat hij op iemands kruis staat dat is 1. Er loopt er ook in Spanje eentje rond die nog gekalmeerd is bij Real. Caner Erkin? Wat hij deed is roekeloos maar raakt hij de speler? Nee kijk maar is goed zijn tegenstander heeft niet eens pijn bij de plekke waar Caner "schopt" , was gwn puur op de bal. Zovan Melo is een lieve voetballer nooit natrappen etc, nogmaals voetbal is een smerige sport en zulke dingen zie je altijd maar wat Gosso deed moet hem echt verbannen uit het voetballerij. Hoop dat de TFF nu wel straffen kan uitdelen.

Ik ben zelf voor Galatasaray. Maar de speler van Genclerbirligi zou een rode kaart moeten krijgen. Ik snap niet voor wat die andere scheidsen daar staan? Voor jan-lul ? Ongeloofelijk dit. Dit gebeurd ook alleen in Turkije.

Echt keihard aanpakken dit soort lastpakken dan zal hij er de volgende keer beter over nadenken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren