Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Iedereen in Polen hoopt dat hij in mijn voetsporen treedt bij Feyenoord'

Laatste update:
/

De laatste Pool die furore maakt tussen de palen bij Feyenoord was Jerzy Dudek. De inmiddels gestopte sluitpost won in 1999 onder meer de landstitel met de Rotterdammers. Hij hoopte van ganser harte dat er binnenkort een landgenoot is die in zijn voetsporen treedt. Kamil Miazek ligt in ieder geval goed op koers.

De negentienjarige doelman is dit seizoen derde keus onder Giovanni van Bronckhorst. Dudek verwacht veel van hem. “Twee jaar geleden heb ik op mijn voetbalschool kennis gemaakt met Kamil. Hij is groot, atletisch en bovendien heel doelgericht. Hij weet wat hij wil bereiken als keeper en wat hij daarvoor moet doen”, vertelt hij in het Feyenoord Magazine.

Dudek is blij dat Miazek dagelijks kan leren als iemand van Kenneth Vermeer, die hij een van de beste keepers van Nederland noemt. Zelf pikte hij de fijne kneepjes van het vak op van Ed de Goey, die bij Dudeks komst in 1996 nog Feyenoorder was. “Iedereen in Polen hoopt dat hij op een dag in mijn voetsporen zal treden bij Feyenoord. Ik ook”, besluit Dudek, die later in zijn carrière de Champions League zou winnen met Liverpool en ook voor Real Madrid speelde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede keepersgeneratie komt eraan met Miazek en justin Bijlow.
Nou nog een kans krijgen

27 december 2015 om 23:26

Ja heerlijk! Dit is een hele goede keeper. Al schat ik Bijlow nog hoger in. Dat is echt een topper.

"... en heel doelgericht" klinkt toch apart als het over een keeper gaat. Ben benieuwd of deze jongen een kans gaat krijgen.

27 december 2015 om 21:28

Klinkt misschien apart, maar ik denk dat het hier meer gaat om de positionering, aangezien het voor een doelman belangrijk is te weten waar in het doel hij staat.

27 december 2015 om 21:51

Neuh, hij doelt op het feit dat hij goed weet waar hij naar toe wil en wat hij daarvvoor moet doen en laten. Het staat alleen een beetje vreemd in de tekst, maar dat gebeurt vaker in de berichtgeving van VZ.

27 december 2015 om 22:53

Staat niet vreemd in de tekst. Men interpreteert het gewoon fout.

Zou mooi zijn. Ik denk sowieso dat het goed is om na dit seizoen de keepers door te schuiven. Dus Vermeer verkopen, Warner Hahn eerste, Miazek tweede en Bijlow derde keeper.

27 december 2015 om 21:20

Vermeer weg? Beste keeper vd eredivisie die nog jaren meekan.. Lijkt me een dom besluit

27 december 2015 om 21:26

Als Vermeer niet vertrekt heeft Hahn nog 1 seizoen contract. Als Hahn volgend seizoen 2e keuze blijft, zie ik hem niet verlengen en vertrekt Hahn.

28 december 2015 om 11:54

Wanneer Vermeer voor een leuk bedrag verkocht kan worden moet je daar zeker over nadenken. Hahn is naar mijn mening geen verkeerde keeper en is een stuk jonger. De euro's van Vermeer kan je weer steken in een positie waar je zwak bezet bent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren