Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ibrahimovic: ‘Ik ben trots, maar dit komt hard aan en de teleurstelling is groot

Laatste update:
/

Na 116 interlands en 62 doelpunten is er een einde gekomen aan de interlandcarrière van Zlatan Ibrahimovic. De 34-jarige superster uit Zweden kondigde aan dat hij op het EK zijn laatste wedstrijd voor de nationale ploeg zou spelen. Het werd geen gedroomd einde, want Zweden vloog eruit in de groepsfase.

“Ik ben trots op mijn carrière”, laat Ibrahimovic volgens ESPN weten na afloop van de verloren wedstrijd tegen België (1-0). “Ik ben een jongen uit een klein deel van Malmö en ik mocht mijn land vertegenwoordigen. Ik mocht ook nog eens aanvoerder zijn. Ik ben trots op wat ik heb bereikt en ik heb prachtige herinneringen.”

De aanvaller had wel op een ander afscheid gehoopt. “Dit komt hard aan, de teleurstelling is groot”, klinkt het. Bondscoach Erik Hamrén vindt het jammer dat een speler als Ibrahimovic niet op mooie wijze afscheid heeft kunnen nemen. “Hij had beter verdiend. Hopelijk kunnen we een nieuwe goede speler vinden, maar in een klein land als Zweden wordt het heel moeilijk een nieuwe Zlatan te krijgen. Hij is uniek.”

Ook bondscoach Marc Wilmots van tegenstander België is vol lof over Ibrahimovic. “Hij heeft veel goede dingen gedaan voor zijn land. Ik heb hem gefeliciteerd met zijn carrière. We moeten allemaal waarderen wat hij voor Zweden heeft gedaan”, aldus Wilmots.

Zlatan Ibrahimovic had een beter afscheid verdiend

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Jammer dat de goal werd afgekeurd, had het Zlatan gegund.

King Zlatan, ik hoop dat we nog even kunnen genieten van deze man, maakt de raarste goals prachtigste goal het is gewoon een levende legende. Bij elke club kampioen al treur ik nog steeds hoe het is gelopen bij Barcelona maar goed die dingen gebeuren overal wel een beetje.

23 juni 2016 om 10:18

Ik denk nog steeds aan die goal tegen Engeland.

23 juni 2016 om 12:16

En Italië dan met de hak er zijn teveel om op te noemen maar die omhaal blijft gewoon nummer 1!!!! Zulke dingen zie je niet zo snel misschien 1x in de zoveel jaren wauw.

Een dag hiervoor zei hij: "teleurstelling? Nooit!"

Kijk zulke mooie uitspraken verwacht je dan voor zo iemand als Zlatan. Niet die haatmeningen die hier worden verdeeld op vz van gasten die niet eens weten wat 'n bal is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren